יציאה מהארון

elipal09

New member
יציאה מהארון

אז ככה, אחרי כבר שנתיים של התלבטות הגיע הקש ששבר את גב הגמל. התאהבתי. בפעם הראשונה בחיי. פתאום הבנתי איך זה מרגיש להיות מאוהב, הרגש הזה של השייכות. לצערי הבחור סטרייט וכמובן שהוא לא יודע עלי. הוא כל כך טוב, כל כך אנושי, גבר חלומותי! נכון אני מבין ומפנים שזה לא בר מימוש אבל עצם ההרגשה! סוף כל סוף אני יודע איך זה מרגיש להתאהב.. זה התחיל בלי ששמתי לב בכלל, זה היה בטירונות בצבא, הוא היה ממש אדם טוב, גם נראה טוב. נהיינו החברים הכי טובים, ממש קרובים, שנינו גבריים ומיד התחברנו. בהתחלה לא נמשכתי אליו בכלל, אפילו לא חשבתי על זה. אני 'אחד מהחברה' 'גבר גבר', הרבה בנות נדלקות עלי. מעולם לא חשפתי את הזהות המינית שלי בפני אדם. כן יצאתי להרבה דייטים עם בנות, חשבתי שאני באמת בקשר איתם, עד שהוא הגיע - רק אז הבנתי באמת מה זה להתאהב. אותה הרגשה של שייכות ודאגה לחבר, הרגשה שביחד נוכל לנצח כל מכשול, פתאום מה יגידו ההורים והחברים כבר לא שינה לי - כי יש לי אותו. אני בעננים רק מעצם ההרגשה של ההתאהבות בפעם הראשונה בחיי. אני חייב לציין משהו מוזר שקרה לי. בהתחלה לא הרגשתי אליו משיכה כלל, פשוט אהבתי את מי שהוא ומה שהוא, כל כך ערכי, גברי, טוב לב. לא חשבתי שאני מאוהב, רציתי אותו כחבר לחיים. חבר סטרייט. רק כשנפרדנו אחרי הטירונות הבנתי כמה הוא חסר לי. היה לי כל כך קשה להפרד ממנו, הייתי בדכאון שבוע. אנחנו בקשר טלפוני ואני ממש דואג לו, הכל בקשר סטיירטי לחלוטין. שאלה צדדית: האם להפתח בפניו ולגלות לו את מה שאני מרגיש כלפיו, גם שזה לא בר מימוש, כי הוא סטרייט, לא ממש משנה, רק שידע עלי - אני רוצה אותו קרוב אלי לכל החיים, חבר סטרייט! אותה הרגשה, אותו אור שחדר לחיי וסילק את שנות הדכאון האלו, את הפחד מהמשפחה והחברים ומה יגידו ואיך אחיה, נעלמו - בא לי לצעוק לכל עבר, אני הומו!!! הייתי רוצה שתעזרו לי, קודם כל אנשים שיצאו מהארון - מה השלבים שעברתם? איך קבלו אתכם? האם לחכות קודם שאמצא חבר? הרבה פה מציינים שאם אצא מהארון החיים לא יהיו קלים - על מה מדובר? דבר נוסף, אני בחור מאד גברי, ונמשך לגברים גבריים טומבויס. גברים נשיים ממש לא מושכים אותי. מה שמפחיד אותי, וסליחה על הבורות, זה שההומואים שאמצא יהיו נשיים ולא מושכים בעיני. מפחידה אותי המחשבה שאני נמשך רק לסטרייטים. אשמח לייעוץ, עזרה ושאר ירקות. תודה! נ.ב אני בן 20

תגובה

אחרי שתצא מהארון תבין למה החיים לא קלים, אנשים ייסתכלו עליך, ידברו עליך, תאבד חברים, יצחקו עליך ועוד. לגבי הבחור שהתאהבת בו, אני מציע שאם תספר לו אתזה, תעשה אתזה בשלבים הכי הכי זהירים שאתה יכול, שהוא לא ייתרחק ממך ויחשוב שאתה רוצה "לעשות ממנו הומו". לגבי המשיכה שלך לא כ"כ הבנתי.... אבל יש הרבה הומואים שואהבים רק גבריים, לא כל הומו הוא נשי...

konito

New member
לך עם האמת, עם מי שאתה

לגבי אותו בחור, במסגרת היציאה מהארון ספר לו כמו לכולם ולא הייתי מספר כל עוד יש בך תקוה שאולי הוא גם הומו. את האהבה הייתי מחפש במקום בו ברור לך הנטיה המינית של הבנאדם וכי הוא מעוניין בזוגיות עם גבר. אתה גברי? היה סמוך ובטוח שאתה לא ההומו הגברי היחידי. לרוב ההומואים אין מאפיין חיצוני כלל. ומתי לצאת מהארון? אפשר לדחות עד אין קץ אבל רק דוחים את האושר והשלווה. רק אדם שתלוי בהוריו וחושש מתגובה אלימה רצוי שימתין.

elipal09

New member
בבקשה תגיבו

יש פה הרבה חברה שיצאו מההארון. אני ממש צריך לדעת איך החיים מתנהלים אחרי הצעד הזה. מבחינה כלכלית חברתית משפחתית ובכלל כל דבר שחשוב לדעת. ומה לגבי אותו בחור? לספר לו? אני בא מבית דתי משפחה גדולה ברו לי שצעד כזה יהרוס את המשפחה, אך אני לא מוכן להיות כיסוי התחת לאושר המשפחתי המזוייף, בייחוד שהוא בא על חשבון האושר שלי למשך כל חיי

תגובתי אליך...

לימ אישית מאוד קשה נושא היציאה מהארון, אולי אני כלל לא קנה מידה (אני בן יובל שנים ודומיני, לאחר נישואין והקמת משפחה לתפארת ב"ה) אבל בפורום "בנים בלבד" פתחתי שרשור "שולחן עגול בנושא היציאה מהארון" והיו שם הרבה תגובות וסיפוריהם של חברים שיצאו מהארון, ממליץ לך להכינס לשרשור זה הנה הלינק הישיר אליו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=255&MessageId=136305309 לקרוא להתרשם ולהחליט ה טוב בשבילך. יש עיצות, רעיונות וטיפים איך עושעם, מתי למה ומה... לגבי החבר הסטריטט, אספר לך סיפור אמיתי: לפני כחצי שנה ויותר הכרתי בחור בן 23 באתר אטרף ממרכז הארץ, בחור ממשפחה דתית שהפך למסורתי, גילה את עובדת היותו הומו בגיל 17 לערך בין כיתה י"א לי"ב (בחופש הגדול) בעת שעבד באתר בניה ונקלע לסטוץ עם פועל ערבי שעבד איתו... הוא סיפא לי את סיפור חייו ובמקביל אמר לי שיש לו חבר ילדות, בחור שלדעתו הוא סטרייט לחלוטין, למדו יחד ורק בצבא נפרדו על אחד לדרכו. הוא היה ג'ובניק ואילו חברו הלך לקרבי ולימים גם עברתי קורס קצונה והפקך לקצין קרבי, פייטר בצבא גברי. בחור דתי שחובש כיפה לראשו והולך עם ציצית קטנה. "דוס" לכל דבר ועניין, מקיים מצוות קלה כבחמורה. בל"ג בעומר נפגשו השניים בעת שערכו קומזיץ של חברים והבחור שאיתו היה לי קשר סיפר לי שהוא ממש נדלק עליו ולא יודע מה לעשות, מחד אם ינסה להתחיל איתו והוא יידע עליו שהוא הומו, הוא פשוט יקבור את עצמו באדמה מבושה ומאידך הוא ממש אוהב אותו ורוצה אותו צמוד אליו. הצעתי לו לנסות להזמין אותו לשחיה לילית בים ומי יודע מה ייצא מזה. אכן כך היה השניים התחילו לבלות בשחיה לילית בים ולצאת לריצה לילית, לשמור על כושר גופני. לאחר מספר לילות בעת שהותם בתוך המים, התפשטו לחלוטין בתואנה שזו הזדמנות לטבול (כמו במקווה) והתחככו זה בזה כאילו בלי כוונה. החבר הקצין, לא גילה סימני התנגדות אלא ההיפך נצמד לחבר והשניים גילו את אהבתם זה לזה. מאז אני שומע מהבחור שאיתו אני בקשר, כי הם מבלים יחד הרבה מאוד והם עושים הכל כולל משכב זכר (שזהכידוע איסור מדיאורייתא כמובן - אבל עובדה הקצין הדתי לא בוחל גם בזה), הם פשוט מאוהבים זה בזה מעל הראש ובדעת הקצין לצאת מהארון ולספר לאמו על מצבו העכשווי ועל כוונותיו לחיות עם בן זוג. הבחור השני מתנגד נחרצות ליציאה מהארון. כמובן שכל סיפור וכל מקרה לגופו, אי אפשר אף פעם לדעת מי הוא סטרייט אמיתי לחלוטין או מי בעל נטייה כזו או אחרת, אלא אם יש אבחנה חדה. בכל מקרה שקול היטיב את צעדיך ואל תהיה פזיז ומהיר החלטה, ללא בחינת כל הגורים מסביב, כדי שהדבר כמובן יועיל לך ויגרום לך בסופו של דבר לאושר לך. בצלחה.

yosef770

New member
למצפה לגאולה 1

אתה חושב שזה נכון? לתת לאדם עצות איך הוא יוכל לגלות אם אדם אחר הוא הומו? כדי שיוכלו לחיות יחד? ולעבור על איסורי תורה? לדעתי זה צריך עיון

מסכים איתך שזה לא נכון לתת עצות...

שעלולות להוביל למעשים נגד ורתנו הקדושה. כל כוונתי היתה לטובה, לנסות למצוא חן בעיניו ולתהות על קנקנו. אני לצערי הרב לא ציפיתי ולא האמנתי שהם יעברו אל איסורי תורה לא לזה היתה כוונתי כלל ועיקר. הוא היה כל כך להוט אחרי החבר הזה שלו ואני האמנתי בתום לב שאם הוא כזה דתי (כהגדרתו מקפיד על קלה כבחמורה ונראה כמו "דוס") הם לא יעזו להגיע למחוזות אחרים. אני התריתי בפניו כשהוא סיפר על מעשיהם, הסברתי לו שזה נוגד את דעת תורה ואסור להם לעשות זאת. אין לי אמצעי אכיפה למנוע מהם זאת. אני לפחות הוכחתי אותו על כך. אני עדיין בקשר עם הבחור ומנסה להניא אותו מלעבור על דברי תורה. העניין שהוא שהשיחות שלנו וירטואליות ואין לי מושג מה הוא עושה עם מב שאני אומר לו. אני יודע שבמשך כחודש וחצי החבר הקצין שהה בחו"ל ולא היו יחד.

elipal09

New member
בבקשה תמשיכו להגיב זה חשוב לי!

תודה רבה על הקישור הנ''ל. בבקשה אנשים שיצאו ועברו את החוויה תוכלו לשתף אותי באיך החיים אחרי זה? עוד דבר שמפחיד אותי, הרבה אומרים שזוגיות בין גברים לא מחזיקה מעמד, מפחידה אותי המחשבה שבגיל 35 אשאר לבד אחרי שבגדו בי. בלי חבר. בלי ילדים. בזמן שלכולם יש משפחות עם אישה וילדים. האם זה כך? מה לגבי ילדים, איך אפשר להביא ילדים בחיים שכאלו? ומה לגבי החבר, לספר לו או להמשיך להיות בקשר איתו ולספר רק כשאחליט לצאת מהארון?

היציאה שלי מן הארון

ערכנו כאן סקר בעבר על היציאה מהארון ועל התגובות... הקישור למטה. היציאה מן הארון אינה חייבת להיות אל כל העולם בבת אחת. זה יכול להיות תהליך שנמשך שנים. באשר לזוגיות גברים ומשך הזוגיות, ראה הודעה נפרדת.

זוגות גברים בזוגיות ארוכת טווח

באשר לשאלה של חוסן הזוגיות הנה דוגמאות של זוגות שאני מכיר אישית ומקרוב, שמחזיקים מעמד 15 שנה לפחות: תקופת הזוגיות שציינתי היא בדיוק של פלוס או מינוס מינוס חמש שנים חלק מהזוגות האלה לא נאמנים זה לזה לגמרי ,אבל ממשיכים בחיי זוגיות. בני הזוג גרים ביחד אלא אם כן צויין אחרת. כולם בגיל 50 + אלא אם כן צויין אחרת. הזוגות שלא מופיעים כ"נפרדו", ממשיכים בזוגיות עד היום. אם לא צויין פער גילים, אז הוא פער קטן עד 5 שנים הבדל. בישראל: י' + ז' זוג כבר 40 שנה. לא ידוע לי אם הזוגיות פתוחה. לפני כ 30 שנה ראיתי את י' פעמים אחדות בגן העצמאות י' + א' 35 שנה. א' נשוי י' גרוש. אשת א' באה למפגשים חברתיים בנוכחות בעלה ובן זוגו. י' מגוון. לא ידוע לי על א'. גרים בנפרד א'+ר' ישראלים. 42 שנה ביחד (חגגנו איתם באפריל 2009). ידוע לי שהם בגדו פה ושם. ר' + מ' 20 שנה. פער גילים של 10 שנים. לא ידוע לי אם הייתה נאמנות מינית בינהם. נפרדו אחרי 20 שנה ביוזמתו של מ' (המבוגר שביניהם) גרו בנפרד. י' + א' 25 שנה. י' נוסע בעולם למחייתו ובכל זאת לא מרגיש צורך "לבגוד". א' רוצה לגוון, מעיד על עצמו כ"זונה", אבל פוחד פחד מוות ממחלות – איידס בראשן מ' + א' 20 שנה. א' נשוי אבל אשתו מרשה לזוג לנסוע לאירופה לטיולים בלעדיה. מ' גיוון את חיי המין שלו, אני לא יודע לגבי א'. נפרדו בגלל מחלת נפש של מ'. גרו בנפרד מ'+אי' 25 שנה. אי' גרוש. פער גילים 10 שנים. אי' המבוגר. מ' כבן 40. בזמן נסיעות לחו"ל שניהם נכנסים לסאונה לפי בקשתו של מ'. אי' רק נח בסאונה בשעה שמ' מחפש הרפתקאות בקנדה: גלן וג'רי. 15 שנה. אני חושב שהם רועים בשדות זרים לפעמים. בני 40 נורמן ואורין 35 שנה. שומרים על פרטיות ולא ידוע לי אם בגדו זה בזה גארי ומורי 30 שנה.שומרים על פרטיות ולא ידוע לי אם בגדו זה בזה. ג'אק וריק 30 שנה. ג'אק נוטה לגוון את חיי המין שלו מחוץ לנישואין. לא ידוע לי לגבי ריק. אלן ורון (ארה"ב) 35 שנה. הכניסו צעיר לקשר בינהם. הוא שוכב עם שניהם או לחוד עם כל אחד מהם. דייב ורוב 20 שנה. לפעמים פוגשים אחרים במיוחד בזמן נסיעות ביחד.. אוסקר ורוב 15 שנה. פתחו את הקשר ואיפשרו גיוון אחרי זמן קצר של נסיון להיות מונוגמים. הלכו לייעוץ זוגי, והגיעו לכללים הבאים: כל אחד מהם יכול לומר "אני יוצא לסקס" ולהיעלם לכמה שעות. חייב לחזור הביתה לבדו ולישון במיטה הזוגית שלהם. אסור לו להתרברב או לספר פרטים על מפגש הגיוון. אלאן וז'אן 25 שנה. אלאן היה בזוגיות קודמת של 20 שנה עם אדי עד עד שאדי נפטר מסרטן. ז'אן בן 50 אלאן בן 72 הם נאמנים זה לזה עד כמה שידוע לי. אני עצמי ובן זוגי חיים ביחד 31 שנים, עם עליות ומורדות. אנחנו מרוצים.

avitano

New member
הממ

הרבה אומרים שזוגיות בין גברים לא מחזיקה מעמד וסטרייטים? כל זוג שני התגרש ואז יבואו ויגידו "לא נכון יש כאלה בשידוך שעדיין ביחד" רק שאם נכנסים לעומק רואים כמה אהבה אין שם אל תחשוב על אם יבגדו ואם יעשו, תחיה את החיים, לוקחים סיכונים גם בגיל 50 אפשר למצוא אהבה וכן אפשר להביא ילדים בחיים שכאלו וזה קיים וגם פגשתי ילדים לזוגות חד מיניים, ילדים רגילים ומאושרים לכל דבר

elipal09

New member
עזרה רצינית..

אשמח אם תוכלו להביא לי קישורים ומקורות לגבי יציאה מהארון. כתבתם שאפשר להביא ילדים - איך?? אני ממש מבולבל ולפני צעד מאד משמעותי בחיי. אני רוצה להיות בטוח ב100% שזה מה שאני רוצה לעשות. עד עכשיו מאד קשה לי עם זה שאני אחיה בזוגיות עם גבר. כנראה שלא יהיה לי דור המשך והרבה יסתכלו עלי בעין מזלזלת. בבקשה עזרה מכל מי שחווה זאת ויכול לייעץ. תודה

avitano

New member
הבאת ילדים

יש כמה אופציות 1. למצוא פרטנרית שמוכנה להביא איתך ילדים ופשוט לעשות איתה ילד. 2. לאמץ, אתה יכול לאמץ ילדים, לצערי מבחינה סוציולוגית הם מדורגים כסוג ב', מדובר בילדים יוצאי אפריקה, ילדים מעל גיל 3 וכו' 3. פונדקאות, בהודו או ארה"ב, אתה לוקח זרע שלך, ביצית של תורמת מבנק הזרע, ואם פונדקאית, נולד לך ילד ביולוגי שלך שלא קשור לאם היולדת וכך בעצם אין אמא בתמונה, זו האפשרות הסבירה ביותר עבורי בנוסף אם יש בנזוג אפשר לקחת את הזרע שלו ושלך, ו 2 ביציות של אותה תורמת, ולהפרות את הפונדקאית בתאומים לא זהים, מדהים!

למעלה