יציאה באמצע הצגה

חני ב

New member
מילא אם את יושבת ביציע

או יש לך אפשרות לצאת בלי שהשחקנים יראו, אני מדברת על הופעה שהיוצאים עזבו מול פני האמנים.

איך לא מעליב?

את מודיע לשחקנים קבל עם ועידה שעבודתם לא מוצאת חן בעינייך, את מקימה חצי שורה בדרך למעבר, בדרך כלל הקטנצ'יק שואל: 'אמא, למה אנחנו יוצאים', את מסתירה לכל מי שאחרייך, מוציאה את השחקנים מריכוז. מעליב.

noa_f

New member
ואני בטוחה שהיית מגיבה ב"קוליות"

אם מישהו היה נעמד במקום העבודה שלך ומודיע בקול: "אמא של דפנה, העבודה שאת עושה ממש מחורבנת. אני הולך למקום אחר".

droli

New member
זה מעליב, את אומרת לשחקנים

בלי מילים כמובן - אתם ממש לא מעניינים אותי. בלי לחשוב כמה זמן הן הקדישו לחזרות, לתפאורה, למוזיקה.

kimc

New member
אם אתה בשורות הראשונות אז עדיף

לחכות להפסקה. ואם ביציע אז לא נראה לי שיש בעיה.

דורית1900

New member
העלבה זה עניין הדדי

אני מסכימה שזה לא מנומס לצאת באמצע הצגה, אבל כבר קרה לי שנאלצתי לעשות זאת כשהילדים מררו את חיי במיוחד. מה לעשות, יש הצגות שהן עלבון לצופים. הייתי לא פעם בהצגות איומות ומזלזלות, ואני לא חושבת שהשחקנים זכאים ליותר כבוד ממני או מילדיי. מה שכן, אני נמנעת לחלוטין מזריקת עגבניות או בקבוקי בירה ריקים על הבמה.

noa_f

New member
איכשהו, זה עוד לא קרה לי

אולי כדאי להתחיל לקנות כרטיסים להצגות שיש להן "אבא" איכותי (כמו, נניח, מוזיאון ת"א לאומנות או התיאטרון של אורנה פורת) או לפחות לקרוא ביקורת או שתיים בעכבר? כל ההצגות האלה, עם כוכבני ערוץ הילדים, שהפוסטרים שלהן מלכלכים את גדרות הגנים, מראש חשודות בעיני.

ת ב נ

New member
זה ממש לא מדוייק, לעיתים את מצפה

למשהו מסויים ומקבלת משהו אחר שלא עונה בכלל על ציפיותייך, וכשאת עם ילדים את גם תלויה ביכולת שלהם לשבת יפה ולצפות. וכמו שכתבתי זה קרה לי פעם אחת בלבד(לא עם הילדים) ולדעתי ולדעת רבים מאוד זה היה גם צודק.

פלגיה

New member
גם אני חשבתי ככה

ובאתי פעם להופעה של אמן מוכשר וידוע (שלא אומר כאן את שמו, אבל הוא באמת מעולה) וההצגה היתה חלטוריסטית וביזיונית ("יאללה בואו נמחזר קטעים ישנים, נעשה כסף ונסגור את האובר בבנק")

דורית1900

New member
לא הבנתי

אם לא ביצעתי חקירה מקיפה מראש אז אני צריכה לספוג את השטויות בשקט בלי לזוז? מה הקשר? לפעמים בא לי ללכת להצגה במתנ"ס גם בלי לקרוא קודם את "עכבר נס ציונה ומזכרת בתיה".

פלגיה

New member
חן צימבליסטה לא נעלב ../images/Emo13.gif

לפחות מאיך שהוא נראה ומתנהג. לצאת אם לא מצא חן בעיני - נראה לי לגיטימי. לצאת כדי לא להפריע - הכרחי לצאת סתם כי יש לי דברים אחרים לעשות - לא מנומס.

פלגיה

New member
הוא מאוד לרוחי

איש מדהים, גם כאמן וגם כאדם. את שאר ההודעה כתבתי באופן כללי, בשום פנים לא עליו.

תגובה מוזרה אפילו פוגעת.

מהכותרת משתמע שיצאת בהופעה שלו ושלא נהנית ובהמשך את מסייגת את זה שזה לא הוא.

למעלה