יציאה באמצע הצגה

חני ב

New member
יציאה באמצע הצגה

מה דעתכם לגבי יציאה באמצע הצגה? גם אם היא משעממת, האם לצאת כשהשחקנים רואים או לחכות עד הסוף? אתמול הייתי בשתי הצגות, אחת מהן מעולה- מופע מוסיקלי משותף של חן צימבליסטה ואריק לבנה. מאד הפריע לי שכמה אמהות יצאו עם ילדיהן, הסתירו לשורה הראשונה, הפריעו לאומנים והכי הכי -נראה לי נורא מעליב. מה אתם חושבים?

דורית 11

New member
לא קרה שיצאתי באמצע.

קרה לי פעם אחת שהלכתי הביתה בהפסקה. נראה לי באמת מעליב ומפריע לצאת באמצע הצגה. עם זאת, אם מדובר בהצגה לילדים ויש ילדים שבוכים או מפריעים במהלך ההצגה עדיף לצאת איתם באמצע ולא להשאר איתם ולהפריע לכולם.

חני ב

New member
זה החלק הכי מעצבן-ילדים שבוכים

לא התכוונתי לילדים שצריכים פיפי באמצע או כאלה שבוכים. ובכלל, אתמול אמר אחד המארגנים לקהל, שאמהות לילדים קטנים מתבקשות לצאת עימם. כמובן מעט יצאו ואח"כ התחילה נהירה החוצה כי ההצגה השניה ממש לא התאימה אפילו לילדי גיל 5.

דורית 11

New member
הורים לחוצים לקחת ילד בן שנה להצגות

זה תמיד משגע אותי. מה בוער עם ההצגות האלה? אצלי לפני גיל שלוש לא הלכו להצגות "מסודרות" שבהן צריך לשבת שעה- שעה וחצי, להיות בשקט ולצפות בהצגה.

חני ב

New member
הפעם היה בחינם

אנשים באו בהמוניהם

דורית 11

New member
טוב, זה משהו אחר

אם מדובר בהצגה לקהל הרחב שהכניסה היא בחינם וגם המקום יחסית פתוח (קניון, אמפי פתוח וכו'), השחקנים בוודאי לוקחים בחשבון שלא יהיו תנאים אידיאלים להצגה. אני נתקלתי לא פעם בילדים בני שנה שבאים לתאטרון שיש בו הצגת ילדים ופשוט יושבים וצורחים על ההופעה.

חני ב

New member
בסוזן דלל היו המופעים

והיו תנאים טובים לולא כמויות האנשים (מלאו את האולמות יותר מדי כי היו אורחים מהצפון...כמה מחיאות כפיים היו לכבודם) שהגיעו, וללא קשר עדין יש שמביאים ילדים למופעים שבאמת לא מתאימים לגילאים, ואם לפני ההתחלה מודיעים ומבקשים מאמהות לקטנטנים לצאת, לפחות לכבד את הבקשה.

שי רה3

New member
אם ואז

אם באים עם ילדים, אז צריך לקחת בשבון פיפי וכולי. אם לא באים עם קטנטנים אז צריך לכבד עד הסוף את השחקנים. גם אני הייתי בהופעה של זמרת, אחת היוצרות המוכשרות בעיניי, אנשים קמו באמצע, יצאו לעשן לי זה צרם. מאד לא מכובד. ואם מבוגרים נוהגים כך, מה נגיד לילדינו?

בהצגות לילדים צריך לקחת

בחשבון שזה עלול לקרות. גם השחקנים שמשחקים בהצגת ילדים מודעים לזה. אבל- בהצגה לקהל מבוגר יותר- הייתי מחכה להפסקה אם הייתי ממש משתעממת ולא קמה באמצע ומפריע לכולם ופוגעת בשחקנים- שעובדים מאוד קשה ומשקיעים את הנשמה.

מסכימה עימך שזה מעליב לצאת

באמצע ההצגה. גם בהצגות משעממות, אני אף פעם לא יוצאת באמצע.

עץ זית

New member
אני עזבתי פעם בהפסקה

אבל לא הייתי מעזה לצאת באמצע. זה לא מכובד. אולי אם זה היה בגלל מחאה כלשהי על תוכן ההצגה, הייתי יוצאת באמצע. בשבוע שעבר ב"להקה" הרבה לא שבו אחרי ההפסקה.

איליי1

New member
בהצגה לילדים לדעתי אין ברירה ../images/Emo4.gif

אלא לצאת באמצע ההצגה, עם כל הכבוד לשחקנים. שדרך אגב לדעתי כבר הפנימו את הנושא שילד משועמם בתוך האולם גרוע מאמא וילד שיוצאים באמצע ההצגה. בד"כ ילד משועמם יפריע, יבכה , יצעק ויפריע גם לשאר הנוכחים באולם. בהצגות מבוגרים מה שנקרא ממתינים בסבלנות להפסקה....ונעלמים.

אף פעם לא יצאנו באמצע. בהפסקה

כן. מאוד מעליב ומפריע לצאת באמצע, אני מתאר לי שזה נעשה גם תוך כדי: 'יואו יוכי אל תשאלי איזה הצגה מעפנה' בסלולרי.

ת ב נ

New member
אף פעם לא יצאתי באמצע הצגה, חוץ

מפעם אחת שמאוד התאפקנו וחיכינו להפסקה כדי לעזוב וללכת, אבל היו אחרים שלא יכלו לסבול והלכו עוד לפני ההפסקה.

אני בטוחה שיהיו שירימו גבה

בוסתן ספרדי.... הייתי בה לפני המון שנים וזכור לי שמאוד נהניתי . ואגב קנינו כרטיסים לפני .... חצי שנה.

droli

New member
גם לי היה קצת קשה בהצגה הזו

המון טקסטים בלאדינו וקשה לשמור על ריכוז כשלא ממש מבינים את השפה.

הטקסטים לא בלדינו רק השירים

אבל העלילה .... משעממת ואחרי שניים שלושה שירים הבנו את הרעיון.

לדעתי בכלל לא מעליב לצאת באמצע

אם אני לא נהנית אני לא אשאר שם ולא משנה כמה עלו הכרטיסים. לא משנה גם מה גיל הילדים שהתלוו אלינו. מישהו לא נהנה אז נגמר.

למעלה