יצחק רבין.

Blue Pencil

New member
../images/Emo16.gif

חבר של אבא שלי היה מאבטח צמוד שלו ובאותו ערב הוא היה אמור להיות ראש החוליה. ערב קודם התקשרו אליו והתחלפו איתו. הוא בטוח שאם הוא היה ראש החוליה,זה לא היה קורה.

ש ר ו נ ע

New member
אוי,

אבל שלא ירגיש אשם,זו בהחלט לא אשמתו שיגאל החליט לרצוח את רבין,בהחלט לא.

Blue Pencil

New member
הוא לא מרגיש אשם.

זו באמת לא הייתה אשמתו, אני מניחה שזה היה די מקרי שהתחלפו איתו בדיוק. אבל הוא מרגיש שהוא יכול היה למנוע את זה.

אנבלייי

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif

אני שמעתי משהו כזה, כאילו הוא לא לבש את החליפת-הגנה הזאת שיש לראשי ממשלה באותו יום כי הוא אמר שזה יום של שלום והוא לא מתכוון לנקוט אמצעים של מחלמה או משהו לא יודעת..>< אם זה נכון, זה כלכך אירוני

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

זה ממש עצוב
ועוד המשפחה של יגאל אמיר, שילכו לעזעזל
ראינו אותם, הם אמרו שהם היו עושים את זה שוב אם היה צריך. ועכשיו גם כל השטויות עם החור הרביעי בחולצה של רבין
ואשתו של יגאל אמיר

זוהרינה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

רק בגלל שדעותיו הפוליטיות של יגאל לא היו כמו של רבין.. זה לא סיבה לרצוח אותו.. למשל המפונים מגוש קטיף, הם הרי לא ניסו לרצוח את שרון נכון?! אז למה הוא היה חייב לעשות את זה!!! הן הרי רב העם בחר בו!! ואם הוא לא היה הכי טוב לא היו בוחרים אותו!! בזכותו יש לנו את ירושלים הרי הוא היה רמטכ"ל בששת הימים.. אז מה היגאל הזה חושב לעצמו?! ואני לא מאמינה.. אפילו בבית כלא הוא נהנה!! היו צריכים לעשות לו כל כך הרבה עינויים עד שהוא היה חולם על מוות כדבר חיובי!!

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

הכיתה שלי עושה עליו טקס. באמצע החזרות אני מתחילה לבכות כי אני נזכרת בסבא שלי שבבית חולים

broken winges

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|../images/Emo16.gif|../images/Emo16.gif|../images/Emo16.gif|../images/Emo16.gif|../images/Emo16.gif||

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מממני ומאופיר עצוב