חבר של אבא שלי היה מאבטח צמוד שלו ובאותו ערב הוא היה אמור להיות ראש החוליה. ערב קודם התקשרו אליו והתחלפו איתו. הוא בטוח שאם הוא היה ראש החוליה,זה לא היה קורה.
אני שמעתי משהו כזה, כאילו הוא לא לבש את החליפת-הגנה הזאת שיש לראשי ממשלה באותו יום כי הוא אמר שזה יום של שלום והוא לא מתכוון לנקוט אמצעים של מחלמה או משהו לא יודעת..>< אם זה נכון, זה כלכך אירוני
רק בגלל שדעותיו הפוליטיות של יגאל לא היו כמו של רבין.. זה לא סיבה לרצוח אותו.. למשל המפונים מגוש קטיף, הם הרי לא ניסו לרצוח את שרון נכון?! אז למה הוא היה חייב לעשות את זה!!! הן הרי רב העם בחר בו!! ואם הוא לא היה הכי טוב לא היו בוחרים אותו!! בזכותו יש לנו את ירושלים הרי הוא היה רמטכ"ל בששת הימים.. אז מה היגאל הזה חושב לעצמו?! ואני לא מאמינה.. אפילו בבית כלא הוא נהנה!! היו צריכים לעשות לו כל כך הרבה עינויים עד שהוא היה חולם על מוות כדבר חיובי!!