יצא שאני גזען

WieEinEngel

New member
היי חמוד..

תשמע, לדעתי בתאכל'ס אתה לא גזען. זאת אומרת אם הסיבות שלך היו שונות אז אולי כן היית (אתה יודע..) אבל בגלל שאתה בחור רציני ובקטע של עתיד וילדים אז אתה חושב על הכל עוד לפני שזה מתחיל בכלל. לדעתי אתה עושה בשכל. זה מראה שאתה בחור רציונאלי שחושב קדימה. לצערי הרב במדינה החביבה שלנו יש את הבעייה של יהודי ולא יהודי ונישואין אזרחיים לא קיימים, ויש אחר-כך בעייה עם הילדים שהן נולדו לאמא לא יהודייה.. פאק! איזה כאב ראש זה, חבל לך על הזמן!!!!! אם העניין היה הפוך והבעל הוא לא יהודי אז לא הייתה בעייה עם הילדים בעתיד וכל זה, אלא משהו יותר טכני של משרד-הפנים ונסיעות לחו"ל לעשות חתונה וכל הבלגאן שלצערינו רבים עוברים, ואז אולי כן היה שווה לך לנסות, אבל בקטע שלך כעת -אתה ממש הצלת את עצמך מכאב ראש ענק בעתיד. ואני מתכוונת לוואחד כאב ראש!!! ואגב, באופן תיאורטי, גם אם היית כבר מכיר אותה ומאוהב עד מעל לראש -אני לא בטוחה שהיית ממשיך עם זה אם היית יודע מה משרד-הפנים מעמיד בפניכם ומה אתם הולכים "לאכול" מכל הבחינות בעתיד. זאת חתיכת "דרך לגהינום" שהם מעבירים זוגות מעורבים והרבה לצערינו נופלים באמצע. (מהסיבות שהזכרנו, נשמה..) אתה לא גזען. אתה ממש לא. אתה בעיני בנאדם עם ראש. בנאדם רציני.
אני מעריכה אותך על זה.

BlackUnicorn

New member
אתה טועה...

באיסלם הולכים לפי האבא. לכן אם נולד ילד לאמא יהודיה ואבא מוסלמי - הוא יהיה כפול דת. אז זה לא שהבעיה לא קיימת גם במקרה הפוך... אתה צודק כשזה אמא יהודיה ואבא נוצרי.

WieEinEngel

New member
אני יודעת, BlackUnicorn..

אני מכירה את כל הדתות ויודעת את מה שהזכרת על האיסלאם. העניין הוא שאני יצאתי מהנחה שמדובר בבחורה נוצרייה, שזה די סביר..
בכל מצב, איסלאם או לא איסלאם.. האבא כאן הוא יהודי ולכן אין כאן את הקטע של אבא מוסלמי. וגם אם ה"כלה" הייתה מוסלמית אז הילדים יהיו יהודים, כה שזאת לא הפואנטה כאן..

LEATHER REBEL

New member
אתה לא גזען. אתה פשוט פוחד מה יגידו

אם אני ואשה לא יהודיה נרצה להתחתן ולחיות בישראל, אני מעריך שנוכל לעשות זאת. קודם כל, יש לי אמצעים... ויש לי גם עורך דין טוב. אם מישהו במדינה הזו ינסה להפריע לי לחיות פה רק כי אשתי לא יהודיה, אני עלול לעשות לו צרות באמצעות בית משפט. כשזה מגיע לדברים כאלה, אז יש לי את כל הזמן שבעולם... אתה לא גזען. אתה פשוט פוחד מ "מה יגידו". אני כבר לא פוחד, כי יש לי את האמצעים להילחם בכאלה ש"יגידו". אגב, יש עוד אמצעים להילחם בממסד, והם זולים יותר מעורך דין אבל אפקטיביים לא פחות. אה, ואפשר גם -לא לחיות בישראל-. כבר חייתי בחו"ל כמה שנים טובות.

LEATHER REBEL

New member
שמעתי אבל אני לא בקטע

ואני מפתח ולא חוגר. אני בהחלט בעמדה שאני יכול להראות לממסד אצבע משולשת (וסתם למי שאינו יודע, זה לא כמו גבינה משולשת) ולצאת מזה בלי פגע... כבר עשיתי את זה, ובהנאה גדולה. ואל תמותי לי. הממסד לא שווה את זה.

La la la 20

New member
אף אחד כאן בשרשור לא שאל

למי יש יותר גדול
ותן לי לנחש יש לך ג'יפ

LEATHER REBEL

New member
ניחוש לא נכון

ואינני זוכר שאמרתי ששלי יותר גדול. אני בכל זאת מציע להישאר בגבולות השרשור.

אתה לא גזען

אתה יכול לכבד לאום אחר אבל לא לרצות להיות איתו בקשר רומנטי. ואם הידידה לא מוכנה להכיר אז שלא תכיר, תמצא במקום אחר.

too addictive

New member
מה זה משנה?

ואם לדעתנו אתה טועה? תלך ותפגש עם הבחורה הזאת? יש כל מיני לא יהודיות. יש אנשים שיהודים רק מצד אחד, והם לא יהודים באופן רשמי- כלומר- הם רק צריכים לעשות גיור. יש כאלה...שהם ממש לא יהודים, ולא יהיו יהודים. זה הכל נורא תלוי.

אני לא אפגש איתה

בגלל שהיא כבר מצאה מישהו אחר קיוויתי שזה קצת ירגיע אותה אבל זה לא לא רבנו או משהו, אבל זה כן גרם קצת למתח ביננו ועכשיו היא לא מוכנה להכיר לי יותר. נכון, אפשר לומר "אז מה" אבל זה לא אני

GreenEyes82

New member
לדעתי זה חרטא..

לדעתי כל הקטע של הילדים שרשמת, הוא ניסיון לשכנוע עצמי שאתה לא גזען, כי בסופו של דבר "אתה" צריך להתמודד עם הלאום שלה לפני שיהיו לך בכלל ילדים.. ותכלס אתה באמת לא גזען, זכותך להעדיף את מי שאתה רוצה.. רק אל תחשוב יותר מידי על "מה החברה תחשוב עלי אם ככה וככה.." ושהידידה הזו שלך תלך לחפש..

יכול להיות ש"מה יגידו"

זה חלק מהנושא אבל ה"מה יגידו" בא בדיוק מהמקום הזה של מה יהיה עם הילדים לכשיהיו. לעצום את העיניים עכשיו ולומר שיהיה בסדר לא יגרום לזה להיות בסדר, ולחכות שזה יהיה רלוונטי יהיה כבר מאוחר מדי

Ash82

New member
זה לא גזענות, זה סתם קונפורמיזם

אני מסכים עם כל אלה שכתבו שאתה מפחד ממה יחשבו. ביטויים כמו: "זה לא יתקבל בצורה טובה" והאשמת התנהלות המדינה בפחדייך רק מוסיפים לזה. אם זה באמת כ"כ מפריע לך תמיד תוכלו לדבר על זה בעתיד, לעבור גיור מלא במקרה הצורך ועוד. אני אישית לא מבין על מה המהומה, אבל אני אתאיסט, מותר לי :)

באז באז

New member
זה די מגוחך שחושבים על זה

זה כמו שיגידו עלי שאני סנוב כי אני לא הייתי מוכן לצאת עם מישהי מאילת בגלל הלוגיסטיקה (ושאר הירקות) של קשר מרחוק. אם רוצים להגיד שאני סנוב, לפחות שימצאו תירוץ טוב יותר לא?!

hagitoby

New member
אני לא חושבת שאתה גזען

לדעתי גזען הוא אדם שחושב שהוא טוב יותר בגלל דתו,אתה לא פוסל אותה כי היא פחות טובה ממך,או כי לפי הדת שלה שהיא פחותה,אתה אומר שאתה רוצה להתחתן עם יהודיה. עצם העובדה שאתה מרגיש רע רק מוכיח שאינך גזען.

למעלה