יצא מהאף

יצא מהאף

שמעו אני לא יודעת למה החזירו את המורדים שוב זה יצא כבר מהאף כאילו כמה אפשר כבר לראות את זה אההההההה??? היא אפשר ככה ועוד מה מהתחלה הבנו שאתם אוהבים אותם אבל זה כבר ישןןן תאמינו לי רבלדה יותר שווה בהרבה מהמורדים האלה השירים שלהם ממש יפים , השחקנים משחקים ממש יפה במיוחד אנהי ( מיה ) למי שלא יודעה , אה ואתם יודעים מה עוד תיהיה עונה שלישית מה שלכם לא היה איזה כיף אה , וגם יהיה סרט , אה ודרך הגב יש להקה והיא קמובן תמשיך לא כמו המורדים שלא יודעים לשיר פרשו , טוב נו מזל כי גם ככה הם לא ידעו לשיר בכלל חבל על השעה הזאתי ששמים עכשיו את המורדים ממש בעעעעע אנהי בהרבה יותר יפה שרה מלואיסנה הזאתי דולסה יותר משחקת יפה מקמילילו הזאתי כריסטופר ממש יפה לאומת בנחמין החוננה הזה , ואלפונסו שלא נדבר אלו כי הוא תותח יפה מוכשר בהרה יותר מפליפליפו הזה , תיראו אותו בויוה לא תזהו אפילו מי זה חחחחחחחחח פליפליפו חחחח שם חדש אה יאללה זבלים תקראו ותיראו ברבלדה בהרבה יותר מוחשרים מהמורדידים

הייתי נותנת לך 10 בחיבור...

(מתוך 100). אני מציעה שלפני שאתן ממהרות לכתוב לנו שטויות,תלמדו לכתוב בעברית נכונה,כדי שגם אנחנו נבין.

אוהבת רבלדה?סבבה. תלכי לפורום

שלהם ותכתבי שם כמה שאת אוהבת אותם במקום לבוא לפה להשמיץ את המורדים ולעורר ריבים.. זה ממש לא ישמח את ברונו וגבי, ותהיי בטוחה שאני אדבר איתם לגביך אם זה ימשיך.

LimoR L

New member
אתי חלאססס..

גם בפורום רבלדה את ככה.. אבל שם על דולסה.. יאללה דיי כברררר תעריצי מי שאת רוצה ושששששששששש על תחושייי

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifכמו שאדווה אמרה,

זה שאת אוהבת את רבלדה,זה לא ממש מעניין אותנו
תלכי לפורום שלהם ותכתבי להם שם כמה את אוהבת אותם, אבל אל תבואי לכאן כדי להגיד כמה שהמורדים זה גרוע.. נ.ב- תלמדי לשון

בואנה.. את פשוט פוסטמה אה???

מה קרה מותק? אין לרבלדה מספיק מעריצים אז את באה לפורום המורדים ומשמיצה אותם בתקווה אולי שנפסיק לאהוב אותם ונראה את הרבלדה שלך..? חחחחחח בואי נגיד ככה... רבלדה זה חיקוי של המורדים ז"א שהמקסיקניים היו מאוד מאוד מאוד רוצים להגיע לגרסא של השחקנים האמיתיים..!! אנהי שלך כולה מתוחה... מכוערת הייתה מתה להגיע לקרסוליים של לו.. חחח ובואי נגיד שהיא משחקת על הפנים..!! דולסה מריה פשוט מזוויעה ורואים כל כך רואים שהיא מנסה לחקות את המשחק של קמי
כריסטופר הוא פשוט אחד הדברים המכוערים שראיתי מימי.. ואלפונסו... אני לא אגיד שהוא לא חתיך.. אבל מחתיך ועד להשוות אותו לפלי
הוא היה מת..!! אני לא אומרת שהם על הפנים... כי הם מקסיקניים וגם פלי מקסיקני.. אבל בואי נגיד שהם לא מגיעים לשערה על הבוהן של המקוריים..! ולידיעתך הלהקה התפרקה לא בגלל שהם לא הצליחו.. הם הצליחו בכל העולם.. השירים שלהם נחרשו בכל כך הרבה מקומות.. תראי לי עוד להיט של רבלדה שהצליח כמו בוניטה דה מאס למשל...
היו מ-ת-י-ם!! תאמיני לי שאני יכולה לתת לך עוד כל כך הרבה הסברים למה המורדים יותר טובים (כמו למשל שהם לא משתמשים בטקסטים שכבר השתמשו בהם ולא הורסים אותם כמו שחקני רבלדה..) אבל וואללה אין לי כח לכתוב..! אז לכי חפשי מי ינענע אותך ואת רבלדה שלך..!!

למעלה