יצא מהאף

למה סתם לרדת על דולסה

היא משחקת מצויין והיא עושה את מריצה שונה מקמילה אבל עדיין היא עושה את רוברטה וזה לא חייב להיות תואם והיא משחקת מצויין את המורדת ולמה סתם לרדת על המשחק ראית אותה משחקת

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חחח איזה תמונה עקומה

זה נראה כאילו לואיסנה ובנחמין אמיתיות וקמילה ופלי על קרטון

the mush

New member
../images/Emo6.gif

"לואיסנה ובנחמין אמיתיות" איזה עברית צחה.

סתמי

שמעי דבר ראשון רבלדה פי שתים יותר יפה מהמורדים, זה שהם העתיקו זה לא אומר שהם עשו את הכול אותו הדבר ואני רק רוצה להגיד לך שלרבלדה יהיה עונה שלישית והלהקה לא מתפרקת אז תוכלי את הלב. ועם ראית כאילו עם יש לך כסף לקנות ויוה אז הית רואה את הפלילה שלך שם ולא הית מזה מי זה בכלל , תיראי עם מי הוא יוצא עם זונהה ומזה השערות האלה שצמחו לו , אמא'להההה יאללה הספיק ולמי שמפריע שאני רושמת זה לא מענין אותי בכלל . הרבה בפמים רשמו בפורום רבלדה גם דברים כאלה אז עכשיו אני באתי לפה כדי להגיד לכם את האמת . יאללה ביי אתי

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo27.gif

ואז מה אם הלהקה התפרקה!!!!!!!! היא לפחות הייתה ועדיין בשירים ובדיסקים, יותר שווה מהלהקה המעפנה של רבלדה שלכם!!!!!! ומה שאת אומרת לנו זה לא האמת!!!!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי חייבת. זה פשוט פתטי.

על סימני פיסוק...

שמעת? כי זה לא נראה ככה, אי אפשר בכלל להבין מה כתבת... (סורי הייתי חייבת להוציא את זה) ואם את כל כך אוהבת רבלדה, לכי כתבי בפורום רבלדה במקום לנסות לשכנע אותנו כמה הסדרה הזאת טובה וכמה כדאי לנו לאהוב את השחקנים שם!

shenhav13

New member
לכי חפשי חיים

במקום לבוא לריב בפורומים את לא אוהבת אל תיכנסי מה את רוצה צומי?!?!?!!?!??

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifיש פה מלא חדשים שבכלל

לא כתבו שהם חדשים,והם מגיניבים עלינו מפני אתי הזאת
נראה לי שאתי הזאת פתחה את כל אלה
יריב וקמילה,משתיקה בנשיקה,שנהב13,כל אלה לא היו פה... לא יודעת,עזבו אויל אני טועה

../images/Emo4.gif ממש לא...

אני פשוט קוראת פה ולא מגיבה ו...היא עצבנה אותי אז הגבתי. פעם כתבתי בפורום פלוריסיינטה, אבל הפסקתי...

ממש ממש לא תחשבי בהגיון לרגע ותביני

שאין קשר אני אישית אהבתי את המורדים את קמי בעיקר וגם רבלדה אני רואה בגלל דולסה =רוברטה חולה עלייה היא פצצה וכל הירידות האלה סתם מורידות את הרמה גם שלכם כלפי מעריצי רבלדה וגם של מעריצי רבלדה כלפי מעריצי המורדים ויכוחים מטופשים

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifטוב...סליחה../images/Emo52.gif

לא ידעתי...פשוט כולכם פתאום כתבתם משהו ואפילו לא ידעתי שאתם קוראים פה! אז

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifבבעע.כמה שטויות בהודעה אחת../images/Emo70.gif:-\

רואים שאין לך חיים!
בעע סתומה אחושרמוטה

Sweet SiMsIt

New member
זה כלכך אבסורדי,בעע. ../images/Emo5.gif

בואי אני אגיד לך משהו.... רבלדה-זה חיקוי זול של המורדים.... הרמה של רבלדה {אם אפשר לקרוא לזה רמה...} לא מתקרבת לרמה של המורדים....את יודעת שאת בכלל אוהבת המורדים
אם לא היית אוהבת לא היית מסתכלת על רבלדה...כי כל הבסיס של רבלדה זה הבסיס של המורדים... את יכולה לעוף מכאן...רואים שאתת רוצה צומי...אוקיי,קיבלת-עכשיו ת=ס=ת=ל=ק=י==מ=כ=א=ן=-את לא רצויה כאן את והרבלדה שלך
רוברטה {לא מעניין אותי השם במציאות שלה...} לא מתקרבת לרמה של קמילה המאמי
אנהי לא מתקרבת ליופי של לואיסנה ה100ממת
{איך קוראים לחיקוי של פבלו
} בקיצור-הוא לא מתקרב לכישרון המשחק של בנחמין...
{איך קוראים לזה שמגלם את מנואל
} פשוט חיקוי זול
תפנימי
קראי ואל תחזרי...

Sweet SiMsIt

New member
תיקון: (כי בטוח אחת כמוך לא תבין..)

זה שמחקה את מנואל ) חיקוי זול...****

למעלה