יצא לכם פעם...

Itzik200

New member
יצא לכם פעם...

שחיפשתם בקאזה Britney Spears - Bombastic Love ויצא לכם שיר אחר? שיצא אז הדיסק BRITNEY ורציתי לשמוע קטעים משירים חיפשתי את בומבסטיק ויצא לי שיר שנקרא: Amanda - Can't Stop My Love ויצא דווקא שיר לא רע עכשיו נמחק לי השיר ופתאום נזכרתי בשיר הזה והורדתי אותו שוב אם אתם רוצים להוריד אותו אז חפשו BOMBASTIC LOVE כי בשם המקורי זה לא ימצא... מוזר מישהו מכיר את האמנדה הזאת?

Itzik200

New member
ודרך אגב...

יש בקאזה אינסטרומנטלים של כמעט כל השירים של בריטני (חוץ מהדיסק האחרון) שנראה לי שאת כולם עשה מישהו אחד זה לא בדיוק אותו פלייבק כמו בדיסקים אבל לא כמו מידי מעצבן דווקא אינסטרומנטלים לא רעים, הקטע הוא שיש גם כל הזמן אותן זמרות ליווי מעצבנות ששרות במבטא דפוק שלמשל במקום סטאפ אומרות סטופ או לוב במקום לאב.. אבל תנסו למצוא....

Itzik200

New member
יצא לכם לראות את הקליפ הלא רשמי של

סינדרלה? חבל שלא יצא כסינגל...

Itzik200

New member
תגידו איזה שיר זה...

Don't Turn On The Light מצאתי בכמה אתרים של בריטני מילים לשיר הזה ולא מצאתי בשום מקום את השיר.... ודרך אגב, אני ואסי ספרנו את השירים של בריטני הגענו 76 שירים... נכון נשמע פתאום קצת?

Itzik200

New member
מישהו מכיר את השיר MYSTIC MAN ?

אם כן מי יודע איפה אפשר להשיג אותו? זה של בריטני.... ואם אתם מכירים עוד שירים נדירים של בריטני תודיעו לי מה שמם לדוגמא: silent night, lion sleeps tonight

i4britney

New member
כן זו בלדה אחת..

שבריטני רשמה אותה ואפשר להוריד בקאזה תרשום מיסטיק מן וזה ימצא לך אותה! שיר מהמם :)

Itzik200

New member
תגידו, איזה אינסטרומנטלים יש לכם?

אני מחפש מהסינגלים של בריטני את From The Bottom Of My Broken Hear ושל I'm Not A Girl ו Overprotected הגרסה מהדיסק למי שיש שיפנה אלי.... ומי שרוצה ממני שיפנה אליי...

Itzik200

New member
ועוד שאלה... (יש לי הרבה שאלות חחח)

יש למישהו את before the goodbye באיכות טובה? כי חיפשתי בקאזה ומצאתי רק באיכות כזאת לא משהו, כאילו היא בסדר אבל לא משהו או שככה זה האיכות? ואם למי יש אינסטרומנטל של זה גם שיודיע לי...

../images/Emo11.gif לי יש את השיר באיכות טובה../images/Emo70.gif

תכתוב לי במסנג'ר: [email protected] או באיי סי קיו: 252173828

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהלו הלו..

אל תגנוב לי את ה"כי אני נחמד" זה אני אמור להגיד את זה על עצמי

Itzik200

New member
בבקשה הפעם קצת יותר התייחסות...

איזה קליפים לא רשמיים אתם מכירים? אני מכיר את של סינדרלה, אימייל מיי ארט ואיי ראן אוואי אתם מכירים עוד??? ודרך אגב, אתם מכירים אתר של קריוקים אינסטרומנטלים וכו' של בריטני? או שיש לכם?

../images/Emo41.gifאני לא מכיר עוד..

ויש לי את הפלייבקים של הקליפים.. ועוד כמה בודדים מהאלבומים..

Itzik200

New member
HELPPPPPPPPPP

מישהו יודע מה הולך עם האתר הזה???? יש בו מידים וקריוקים אבל אי אפשר להוריד אולי כתוב מה צריך לעשות? מי שיודע שיעזור לי פשוט אני לא מבין פורטוגזית...

למעלה