יצא לכם פעם

liran b

New member
אהההההה ומה איתי?!@?!

מה איתי? לא קבענו שבתור המבוגר בחבורה אני אמור לשמור עליכן ? (עם מצלמת וידאו כמובן..)

liran b

New member
אה ועוד משהו שקשור..

לשרשור הראשון בנושא... גם אני אוהב לרדת לבנות .. אז למה את לא מזמינה אותי? (ואני גם פנוי..בניגוד להרבה בנים פה ) .. :) ) :) :) :)..

Dark Angel16

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

החבר הראשון [והיחיד
] שלי היה בן אדם שהכרתי באינט.. היינו חברים חמישה חודשים
ואני מצטערת על זה במבט לאחור

Dark Angel16

New member
אה ויש גם..

קשרי ידידות וכאלהה.. יש לי.. מממ.. 2 חברות טובות שהכרתי באינט
יש קשרים קשרים.. ויש סתם קשרים כאלה.. אבל.. בעעע.. יש לי בן אדם שאנחנו מדברים למעלה משנתיים באיציק+טלפון ועכשיף הוא חייל
]-} ואני מתההה עליו
אבל עוד לא ראיתי אותו!!!!
בכל אופן.. קשרים מהאינטרנט --->
!!!!!!

Heavy Thought

New member
אני ראיתי את מורי

נה נה בננה
סתם :) אממ... מהפורום המסוים הזה, אז את מור~! ואת lil bad ridin' hood, אבל זה לא נחשב, כי היא לומדת איתי עוד מהיסודי. ו... אממ... לא עולה לי מישהו כרגע. אבל בכלליות - פגשתי אנשים שהכרתי בנט. עם חלק דווקא יצא משהו.

הכרתי אנשים מהרשת

יצא מזה ידידות,יזיזות,סטוץ,וגם קשר את מישל פגשתי מהפורום,לא זה אבל מפורום של תפוז וגם את לירן והוא לא בלונדי הוא ג'ינג'י

De-Panther

New member
פגשתי מלא מלא אנשים../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מהאינטרנט את רוב פורום ה"פ שזה איזה 70 איש בערך וגם כמעט את כל פורום אפי שזה הפורום מספר 1 בתפוז ככה יוצא לפי איזושהי תחרות שהייתה לפני כמה חודשים... ויצא לי לדרך על הזנב של הכלב של אפי
ופגשתי כלמיני מנהלים של פורומים וגם פעם הייתי בפורום נירוונה והייתי במפגש הראשון שלהם וגם עם מישהי שהייתה פעם באייסיטי(קהילה תלת מימדית של תפוז...) ובלי קשר למפגשי פורום היו לי כבר כמה וכמה קשרים עם בנות מהנט... אני אוהב את זה דווקא

SMG

New member
יצא גם יצא ../images/Emo13.gif

ניפגשית עם הרבה מהפורום הזה אבל לא דרך הפורום הזה.. לירן מישל שירלי נופר.. הרבה.. ועם החבר הנוכחי שלי ניפגשתי דרך הנט.. מחרתיים אנחנו 11 חודשים יחד :) עוד מעט שנה..!!! אני בשוק מעצמי..

כן, גם לי יצא להפגש עם הרבה מפה..

עם מישל נפגשתי עוד הרבה לפני שהפורום זה קם.. כמובן שגם עם ענבר, ונופר, להט, שירה, חן, אוהד, לי ועוד הרבה...

למעלה