אמממממ מישל וה"רעות הזאת" מעדיפות לא להכנס להגדרות
ה ה פנתר New member 5/5/03 #1 יצא לכם פעם להפגש עם מישהו מישהי מפורום או צאט ואם כן יצא מיזה משהו? ובכלך הייתם ניפגשים עם מישהו מישהי מהפורום הזה?
יצא לכם פעם להפגש עם מישהו מישהי מפורום או צאט ואם כן יצא מיזה משהו? ובכלך הייתם ניפגשים עם מישהו מישהי מהפורום הזה?
E EverMan New member 5/5/03 #2 ברור שיצא לי... פגשתי מהפורום פה את רעות ומישל וזה מוצנע מטעמי מערכת. אסור לכם לדעת דברים כאלה על המנהלים שלכם
ברור שיצא לי... פגשתי מהפורום פה את רעות ומישל וזה מוצנע מטעמי מערכת. אסור לכם לדעת דברים כאלה על המנהלים שלכם
L liran b New member 6/5/03 #28 אהה אתה לא זוכר? נכון שפגשת את רעות ומישל... היה איתן איזה בחור אחד כזה גבוה בלונדי? זה שהביא את רעות לעזריאלי? אז זה אני!
אהה אתה לא זוכר? נכון שפגשת את רעות ומישל... היה איתן איזה בחור אחד כזה גבוה בלונדי? זה שהביא את רעות לעזריאלי? אז זה אני!
I icy rain drop New member 5/5/03 #3 ברור! הכרתי ידידים טובים בנט וכל מיני אנשים.... שאת חלקם אהבתי מאוד.... וכמובן את מישל!..... )) (שזה סיפור בפני עצמו... את משהו מיוחד מותק!) וזה נחמד ואני בעד זה
ברור! הכרתי ידידים טובים בנט וכל מיני אנשים.... שאת חלקם אהבתי מאוד.... וכמובן את מישל!..... )) (שזה סיפור בפני עצמו... את משהו מיוחד מותק!) וזה נחמד ואני בעד זה
ה הדרומית New member 5/5/03 #4 האאא../images/Emo80.gif פגשתי פה כמה... רעות, ענבר, טל, שירלי, דנה, נופר, בל... נו היו הרבה. האם יצא מזה משהו? עם הבנות כן עם כולן (חוץ מטל) יצא איזה קטע. עם רעות במיוחד... (אהמ רעות, שתקי) עם ענבר... אהמממ, כמו שענברי אמר- זה שמור למערכת. לא מספרים כאלה דברים
האאא../images/Emo80.gif פגשתי פה כמה... רעות, ענבר, טל, שירלי, דנה, נופר, בל... נו היו הרבה. האם יצא מזה משהו? עם הבנות כן עם כולן (חוץ מטל) יצא איזה קטע. עם רעות במיוחד... (אהמ רעות, שתקי) עם ענבר... אהמממ, כמו שענברי אמר- זה שמור למערכת. לא מספרים כאלה דברים
ה הדרומית New member 5/5/03 #5 אהמממ../images/Emo80.gif תיקון קטן; גם עם דנה לא יצא לי קטע. ועם שירלי, נופר ובל כולה נשיקה בקיצר רעות היתה הכי משמעותית רעות- האם תינשאי לי?
אהמממ../images/Emo80.gif תיקון קטן; גם עם דנה לא יצא לי קטע. ועם שירלי, נופר ובל כולה נשיקה בקיצר רעות היתה הכי משמעותית רעות- האם תינשאי לי?
K Kite Cat New member 5/5/03 #7 לא, והאמת אני די מפחדת... לא שמעתם מה קרה לנער ההוא מירושלים עם הערביה הזו?!?