יצא המרצע מן השק

ממתי אני אחראי על ויקי כנפו?

ויקי כנפו היא בכלל ליכודניקית. כך שתאכל את מה שהיא בישלה. אני המוטו שלי בחיים זה מי שכורה בור לעצמו במו ידיו, ראוי גם שישכון בתוכו. כך שעזוב את ויקי כנפו שתנוח על משכבה בשלום. אותי מעניינים החיים, לא המתים וגם לא אלה שבכוח מנסים להתאבד ואחרי זה מתפלאים למה הם מתו. לאלה אין לי טיפה של כבוד, כי הם לא ראויים לכבוד.
ולגבי האינטליגנציה שלי: תתפלא, אבל ערכתי לא מעט קלטות וידיאו בחיים שלי כולל במסגרת הצבא. אבל לא מפליא אותי שסנוב כמוך חושב שרק לו לבדו יש אינטליגנציה ושכל השאר הם אפסים, בעיקר אם הם מרוויחים שכר מינימום...

vinney

Well-known member
זה המוטו שלך בחיים?

כי אתה טוען שאני גנב ועושק, כשזה מה שאני מציג. אז לך מותר להגיד את זה ולי אסור? בוא אני אדגיש לך את המוטו שלך : "מי שכורה בור לעצמו במו ידיו, ראוי גם שישכון בתוכו". אחלה מוטו, מסכים מאוד. אז פעם הבאה כשאתה מקבל את תלוש משכורת שלך, אל תשווה אותו עם שלי. אני את הבור שלי כרתי בעצמי, רוצה בור כמו שלי? תתחיל לכרות.

Red R

New member
בנוגע למובטלים קיימת תופעה מעניינת

אולי ממתיק סוד יגלה לכולנו, איך תמיד האנשים שזועקים בטלווזיה שאין להם כסף, מופיעים עם פסים בשיער + טלפון משוכלל ולא לשכוח כמובן את חפיסת הסיגריות? אני מצטער, ממתיק סוד אבל תנסה בבקשה להסביר לי, למה אני צריך ללמן למובטלת פסים בשיער, או מכשיר דור שלישי? אי אפשר לעזור למי שלא עוזר לעצמו! ואם מישהי יכולה להרשות לעצמה מותרות שכאלו, מן הראוי שלא אני אממן אותם.

vinney

Well-known member
בגלל זה שאלתי אותו פעם

והוא לא טרח לענות לי, מה זה "עני". קןל הרעם דווקא כן ענה לי, לכבודו יאמר, והוא הגדיר "עני" כמו שאני מגדיר - בן אדם שאין לו מה לאכול. הוא נורא כעס עליי אפילו, כי הוא גילה שהוא חושב כמוני במשהו. אבל אז ביקשתי ממנו להגיד לי כמה כאלה יש, ולמה אין להם מה לאכול (אולי כי הם עסוקים בלגמור פאקט מאלבורו ביום?), הוא עדיין עסוק בספירה.

יש מליון וחצי עניים במדינה שלנו

הלו תתעורר מספיק להתכחש זה שתגיד שאין זה לא ישנה את המצב. עדיף לבדוק מה דפוק בשיטה ולתקן את המעוות מאשר להאשים את העניים בעוני שהם חיים בו

vinney

Well-known member
הו, חזרת לסורך../images/Emo13.gif

שקרים לא יעזרו לך. נתת הגדרה לעני - זה שנובר בפחים. כאלה יש מליון וחצי? נו באמת... מאיפה הפלצת את המספר הזה?

Fasz

New member
עד כמה שאני סולד מההשפרצה האומללה

שאתה קורא לה "סילבן שלום", יש לו לא מעט תארים במשפטים, במדעי המדינה וכיו"ב. הוא התקדם לא מעט בזכות עצמו, ובזכות עסקנות מפוקפקת בקרב קבלני קולות בליכוד.

ומה פסול בזה שמשולם נהרי הוא שר

במשרד האוצר? עוד לא הבנתי מה פסול בזה? ואם היה שר במשרד האוצר נניח מ ישראל ביתנו אז זה כן היה בסדר? מה סחטנות פה שהוא קיבל תפקיד במשרד האוצר ? זו ממש לא סחטנות זו הפוליטיקה ואם ראש הממשלה רוצה מפלגה מסויימת בקואליציה (זה תקף לכל המפלגות) אז הוא צריך לתת תפקידים זו ההשיטה במדינה שלנו לא ש"ס המציאה את זה! עכשיו גם לא הבנתי איפה פה הסחטנות זה שיש לש"ס שר במשרד האוצר זה אומר שיהיה סחטנות? אגב היה כותרת בעיתון על זה ? אמרו בטלוויזה ? היה דיון סוער על זה? ממזמן הציבור לא קונה את הדברים שלכם בנושא הדתיים יותר תחליפו כבר דיסקט האנטי דתיים זה פאסה

vinney

Well-known member
אין פסול בזה שהוא יהיה במשרד האוצר

כולם נבחנים במעשים. אתה תראה שהוא ידאג מהר מאוד להחזיר את הנושא על סדר היום.

vinney

Well-known member
אינטרנט זה לא אמצעי תקשורת?

כי הנה, שמעת. זה שאתה בוחר להקשיב רק למה שאתה רוצה, זה בעיה אחרת. אבל בפורום הזה היו תלונות, למשל.

אתה מתכוון לפורום הזה ../images/Emo6.gif

כי זה די ברור שבפורום הזה יהיו כמה שהם אנטי ש"ס אבל אם כבר אמרת אינטרנט הייתה איזה כתבה או ידיעה חדשותית לא מחמיאה ובקורתית בנושא , אם כך העלה לינק שכ-ו-ל-ם יראו

vinney

Well-known member
בניגוד אלייך, אני לא בוחר ציבורים

בהתאם לדמגוגיה. טענת שזה לא על סדר היום? זה על סדר היום פה. זה שזה לא מוצא חן בעינייך - זכותך, אבל זה לא אומר שזה לא על סדר היום.

SupermanZW

Well-known member
נצל"ש יש טוענים שמותר ואף חובה לשקר

דוגמה בקישור.

snift

New member
רק לידע כללי, נהרי בהחלט היה

מוכן (ויש אומרים, ביקש) להיות שר הרווחה, אבל אולמרט לא הסכים כי הוא שומר את התפקיד (מסיבות מאוד לא ברורות) לאגודת ישראל.

למעלה