יצא המרצע מן השק

יצא המרצע מן השק

משולם נהרי הולך להיות שר במשרד האוצר. כעת הציבור יראה מי הם החרדים, ככה זה כשהבוחרים אדישים. כעת אין מי שישמר על המדינה מפני הסחטנות החרדית. פרט לשינוי לא אכפת לשאר המפלגות שאפילו תומכות במינוי נהרי כגון קדימה והעבודה אשר נמצאות אתם בממשלה. אני מקווה שציבור החילוני למד את הלקח וידע במי לבחור פעם הבאה

ועל זה נאמר: לא רציתם את פרץ...

קיבלתם את משולם. כך ששוב, תוכלו להאשים בזה רק את עצמכם.

לממתיק שלום

נהרי גרוע מפרץ אני מסכים. הייתי מוכן לקבל את פרץ במקום נהרי, למרות שפרץ מסוכן בתור שר במשרד האוצר. מי שבאמת ראויי להיות שר אוצר הוא נתניהו שגרם לצמיחה הודות למדינויות שלו. הפלוס היחידי הוא שכעת יראו מי הם החרדים וגם אתם שיושבים אתם בממשלה ולא מנעתם את מינוי נהרי אשמים אני מקווה שהציבור החילוני יבחין בנעשה

לטומי שלום

נתניהו לא ראוי לנהל אפילו קיוסק בשכונת התקווה. ראינו כבר מה הוא עולל בתור שר אוצר. כך שתודה אך לא תודה. אני מוותר על התענוג.

sharonhaimov16

New member
צודק, מצבה של ישראל גרוע משל

ארגנטינה.... (רגע, מצבה של ארגנטינה הוא מצויין! צמיחה, אינפלציה רוסנת, צימצום פערים ועוד ועוד....).

לא זכור לי שדיברתי על ארגנטינה...

או שבכלל הזכרתי אותה בדבריי. אך אם כבר הזכרת אותה, אפילו מצבה יותר טוב משלנו.

Fasz

New member
בוודאי שמצבה טוב משלנו

בזכות שר האוצר האמיץ, ומדיניות כלכלית נכונה, סטייל המדיניות הכלכלית של נתניהו, כעת היא יצאה מן המיתון ומן המשברים הכלכליים אשר אחזו בה. הידד לנאורות! הידד לקפיטליזם!

אתה טועה, בזכות הזרמות הכספים של...

ארה"ב שכיסו לארגנטינה את החוב האדיר שהיה לה לבנק העולמי ומחקו לה את החובות שהיו לה לארה"ב. כך שאל תבלבל לי את המוח עם "בזכות שר האוצר האמיץ, ומדיניות כלכלית נכונה, סטייל המדיניות הכלכלית של נתניהו."

sharonhaimov16

New member
הבנק העולמי התנה את ההלוואות האלו

בתנאי שיעברו רפורמות כלכליות, וטיפשי לחשוב שמחיקת חובות בלבד, הייתה עוזרת למדינה עם 18% אבטלה, עוני רב, וכלכלה מושחתת. הרפורמות בארגנטינה היו דומות לאלו של ישראל, אך כמובן עם שינויים קלים, כדי להתאים אותן לכלכלה הארגנטינאית שעשירה במחצבים רבים (שלא כמו ישראל).

מצבה של ישראל גרוע בשל אנשים כמוך

ממתיק השמאל הוא נטל על הכלכלה בישראל. כעת כשנהרי שר במשרד האוצר אנחנו עלולים להדרדר ולהיות גרועים יותר מארגנטינה

אם כבר בשל אנשים כמוך

שדואגים רק לעצמם ולא איכפת להם מבני עמם ששוקעים בביוב.

לממתיק שלום

תמיד יהיו פערים ויהיו עוני כאשר השאיפה היא שיהיו כמה שפחות עניים. בחברה דמו' יש מעמדות. במידה ולא יהיו מעדמות זה יהיה שלטון קומוניסטי ולא דמו'. אני לא דואג רק לעצמי אני לא דואג רק לעצמי בניגוד אליך שלא אכפת לו שכולם יסבלו

שרון אני מסכים אתך

השמאלנים לא יצמצמו פערים אלא ימחקו פערים ע"י קומוניזם. ארגנטינה אכן דוגמא לכשלון. דוגמאות זהות הן קובה, סין וצפון קוריאה בה יש את המשטר שממתיק ושותפיו רוצות להנחיל לנו

ישמור אותנו האל משטופי מוח כמוך

טומי. כי גם לאחר שאני מסביר לך בפירוש ובצורה שאינה משתמעת לשני פנים, שאני מתעב את המישטרים בצפון קוריאה ובקובה, אתה ממשיך לדקלם כמו תלמיד בכתה א' שרק למד את הא-ב, את המשפט המטופש שאין בינו לבין המציאות שום קשר "המשטר שממתיק ושותפיו רוצות להנחיל לנו", ואם כבר "רוצים", כי שותפים זה רבים, לא רבות. לא לימדו אותך את זה בבית הספר? טוב נו, אני רואה שהרבה דברים לא לימדו אותך...

כמה דפ"רים יש במדינה אחת.

ישמור אותנו האל מאנשים כמוכם, אתם עוד תגרמו לי לחזור בתשובה. לא פלא ששינוי נכחדה מהעולם אם אלה תומכיה.

sharonhaimov16

New member
אין בעיה.

אני אסמוך על כישוריי ומאמצי... ואתה תסמוך על אלוהים ולנין שיעשו בשבילך הכל..... לא סתם אומרים שקומוניזם היא דת...

אני לא סומך על שום לנין

לנין זה עיוות של הסוציאליזם, בדיוק כמו סטאלין ממשיכו, ובדיוק כמו הדפ"ר הרצחני ששולט היום בצפון קוריאה ועושה שואה בעמו.
אני סומך אך ורק על עצמי. ואלוהים? קודם צריך שיהיה אחד כזה, כי כפי שהעולם שלנו נראה היום, לא נראה לי שיש. ותאמין לי שאני אומר את זה בצער רב. כי הייתי רוצה להאמין שיש איזה כוח עליון ששומר עלינו, אך כפי שהמצב נראה היום, קשה לי להאמין שיש.

vinney

Well-known member
כולם דפ"רים, רק אתה גאון הדור, הא?

אם אתה סומך על עצמך, למה אתה דורש מאחרים להיות מוכנים לממן אותך?

למעלה