יצא היום לאור

dostein

New member
הפורמט הרוחבי - מרשים יותר

איפור - נטלי אביטל סטיילינג - שירלי לסרי שיער - סוזי לוי צילום - דורון שטיין

RaphRider

New member
תענוג לעיניים

תפיסה יפה מאוד של אור. מעניינת אותי תמונת השער בצבע ...

dostein

New member
תמונת השער בצבע - ו - ../images/Emo51.gif

"חומר הגלם" ללא עיבוד אגב , עורכי אותו עיתון רצו - מסיבות שלהם - שחור-לבן דורון

RaphRider

New member
יפה מאוד ...

קצת עריכה והתמונה טורפת את אחותה בש/ל, אבל אני יודע איך זה עורכים ... בהקשר לפורום והדוגמנית בתמונה, זה תמיד קצת מבאס לדוגמנית שבאה ליום צילומים, ועוברת שיער איפור וסטיילינג, ולא תמיד הפנים שלה מופיעות בפרסום. מבאס, אבל חלק מהדיל ...אני בטוח שהרבה מהמשתתפים בפורום לא נתנו דעתם על כך ... שוב, יופי של צילום

dostein

New member
נגעת בנקודה נכונה מאוד

ממש היום שוחחתי עם נופר זיידי , הדוגמנית , בנוגע לתמונות ולמרות מה שמצטייר כהצלחה של הצילום , נשמע צליל אכזבה מסוים ש"דוקא" צילום ללא פנים הוא זה שצלחה דרכו. לזכותה אני יכול להגיד שיכולת ההעמדה העצמית שלה מרשימה - ותרומתה לתוצר במובן האקטיבי - יצירתי אינה זניחה. אז לאור הערתך , וברשותכם , אני מעלה את נופר "כמעט טבעית" דורון

פשוט מדהים

כל הרעיון שמאחורי הצילום מרשים מאוד. רואים שצוות ההפקה השקיע המון זמן ומחשבה בהפקה של תמונה ברמה גבוהה מאוד. אני חייב לציין שכל תמונה שצילמת משדרת משהו אחר ורעיון אחר ואני נהנה בכל פעם מחדש.

dostein

New member
המממ ... אבל משהו אחר

בואי לא נרתום את העגלה לפני הסוסים ;) או במילים אחרות , נקווה לטוב :) דורון

dostein

New member
../images/Emo51.gif - אנשים שונים

אנשים שונים מתחברים לתמונה באופנים שונים יש הרואים בה תקווה ( אור בקצה המנהרה? ) דורון

אוקיי, מדהים!

משחק האור פה מטרף, כל התלבושת והאביזרים ממש מרשימים! אהבתי את הכל :] ממש מיוחד!

לדעתי זה מתאים לפורום צילום

ולא לפורום דוגמנות כי יש בתמונה משהו מוזר מאוד שאולי מיוחד לצילום ולאומנות אבל בקטע של דוגמנות זה ממש לא .. =]

למעלה