יצאתן לפגישה . . .

ארטיימר

New member
ודרך אגב

הבחור שאמר לך דבר כזה. מוטב שהיה שותק. אבל מזל שדיבר.בשבילי זה היה סימן אזהרה ענק, מה היחס שלו לנשים, מה הוא בכלל יודע על נשים, איך הוא תופס את הדת, אם הוא מבין איך אדם אמור להתנהג, מול בני אדם ומול אשה. תראי לאן סוג של אמירה כזו גוררת, בזמן שבפגישה בכלל צריך לבדוק את התקשורת ביניכם, עד כמה הוא מסוגל לתת מענה לדברים שאת זקוקה להם מבפנים.. ומשפט כזה בכלל הופך את זה לכיון אם הוא בכלל מבין מה יושב מולו

../images/Emo13.gif

אל תדאגי, רמזתי לו בעדינות, שאני מיסוד האש וממידת החסד והוא מיסוד האדמה וממידת הכתר, כך שזה לא ילך בינינו.

יכול להיות שכן

ויכול להיות שלא, מה שבטוח אולי וגם זה בספק. נצא מנקודת הנחה שאשלם, כי זה קרה, ברור לי לחלוטין ששום דבר כבר לא יצא מזה.

איזה הסחפות..

איך השפלה קשורה לכאן?? את מרגישה יותר בנח כשכל הזמן משלמים עליך?? ואולי זה נחשב לניצול..? אני לא אומרת שאת צריכה לשלם על גברים בדייטים..אבל כשאת יוצאת שוב ושוב עם בחור ובכל פעם הוא זה שמשלם..זה כבר לא מחווה ג'נטלמנית..זה ניצול מצד הבחורה..

ללא ספק,

הבחור משלם. זה אחד הדברים שזהו תפקידו. כמו שזה לא תפקיד האישה להציע לו נישואים אלא להיפך, כך גם בתשלום בפגישות. חוץ מזה, זה רק שתיה.. כמה זה כבר יכול לעלות? השתיה הכי יקרה שעלתה לבחור שיצאתי איתו הייתה כוס מיץ תפוזים ב20 ש"ח ב"אינטרקונטיננטל"
מסכן, גם יצא בנזק וגם כל אחד הלך לדרכו אחרי 20 דק', הוא התנהג בצורה מגעילה.

TipToli

New member
מה פירוש?‏

מצידי שבכלל מההתחלה לא יעשה טובות ויקנה ואחכ יתבכיין שהוציא עלי עשרים שח....אבל מטבע הדברים אם בחורה ככה תתנהג הרי היא אגרסיבית וצריך לשתוק....אם בחורים נורמלים הם גם לא יתנו על ההתחלה לשלם....‏ בהמשך ברור שכן לפעמים....‏ אחכ רק הוא...‏ ‏:‏)))

בתאלווש

New member
בפגישה הראשונה

אני אפילו לא מציעה לשלם אני נותנת לו. מיותר להיכנס לויכוחים האלה. בפגישות מתקדמות לפעמים אני מציעה לשלם בלי להתחלק או חצי חצי תלוי במוזה. אני לא חושבת שהגבר צריך כל הזמן לשלם. אין סיבה.

שרוליקק

New member
לדעתי

כל עוד שזה בשלב של ההיכרות והפגישות הבחור צריך לשלם. במידה ויש קשר רציני או לחילופין סגרו כבר, לא יזיק אם הבחורה תשלם על עצמה או לפחות תציע בשביל הכבוד שלה. בסך הכל, בחור רוצה להרגיש שזה לא מובן מאליו שהוא משלם. אם הוא יראה שהיא מציעה או לפחות מעריכה, זה הרבה יותר חשוב מהתשלום עצמו.

למעלה