יצאתן לפגישה . . .

אתה מרגיש פראייר??

אני רוצה לצאת עם מישו ולדעת שהוא תמיד ישמח להוציא עלי כסף ולפנק,, מי שישמע כולה ארוחה, שתיה, ואם לא בדייטים אז מה יהיה בחיים האמיתיים שאז ההוצאות יותר גדולות? אני מגיעה בלי ארנק לפגישות... מענין זה אף פעם לא היה אישיו תמיד שילמו עלי..

לא, אני לא מרגיש . . .

פראייר, וכשאני משלם על הבחורה אני משלם עליה בכיף ומכל הלב, אלא אני מתכווין שבפגישות הראשונות הגבר משלם עליה ובפגישות מתקדמות יותר (ואני מדבר על פגישות מתקדמות כן‏?‏!) שהבחורה תראה נכונות גם לשלם או שהיא תשלם את הטיפ וכאלה כדי שגם הגבר יראה וידע שהבחורה לא נצלנית כי בנים אמנם יכולים להיות לארג‏`‏ים ולתת בשפע ובכיף אבל בשורה התחתונה אף אחד לא אוהב שינצלו אותו, לא הבנים ולא הבנות ודבר (בדברים מסויימים כמו חד למשל‏)‏ שהוא באופן תמידי חד סיטרי זה ניצול וכך גם מרגיש השני/ה התחושה שצריכה להיות בין בני הזוג זה "יד לוחצת יד‏!‏‏"‏

קליט

New member
ובפגישות מתקדמות, אם היא תנסה לשלם

זה יוכיח לך משהו ? . . . ותסכים עם זה שהיא תשלם ? . . .

תקשיב..

בזמן הדייטים זה לא אומר כלום אז הבחורה תגיש תיד לארנק והיא כמובן יודעת שאתה לא תתן לה לשלם... אז מה זה אומר?? תחשוב שהיא לא נצלנית וכו'?? אחרי החתונה פתאום יגיעו הדרישות ..פאה יקרה בגדים וכו' לא חסר בחורות כאלה אצלי לפחות כבר מההתחחלה יודעים מי אני, אני לא מציעה לשלם ולא כלום, ומי שלא מתאים לא לשלם עלי אז גם לי זה לא מתאים....

בהתחלה

ברור שהוא משלם, בפגישות מתקדמות יותר אציע לשלם, אבל אני מצפה שהוא יסרב בתוקף
אם אני ממש מתעקשת שיגיע איתי לפשרה שאשלם את הטיפ חח..

למעלה