יצאתן לפגישה . . .

יצאתן לפגישה . . .

מי משלם בסוף... את תתני לבחור שישלם עלייך תמיד כי ככה זה צריך להיות (לא שאני מסכים עם זה‏)‏ או שרק בפגישות הראשונות הוא ישלם עלייך ואח‏"‏כ בפגישות מתקדמות יותר זה יתחלק ביניכם או שאת לא מוכנה שבחור ישלם עלייך בכלל‏?‏

בועz

New member
דעתי,

בפגישות הראשונות, על הבחור לשלם. לפחות בהתחלה

ארטיימר

New member
ממ

הבחור משלם על דלק וקפה. הבחורה משלמת על פאנים לייזר קוסמטיקאית וכו

../images/Emo6.gif

לייק

ארטיימר

New member
בסופו

של דבר זה בשבילו. דרך אגב פן זה סיפור יקר. בין 40 ל70. שלא לדבר על הדירה. והמשכורת..

קליט

New member
הרי כפי הנהוג מזמינים רק שתיה

אני מזדרז לשלם על הכל ובכיף , זה חלק מהענין , וזה עושה טוב לבחורה שהבחור הוא ג`נטלמן . . לבחור שעובד זה לא סיפור יקר . . . ובשביל מה אנחנו עובדים ? . . .

בפגישות הראשונות

אני נותנת לו לשלם..(גם ככה רק שותים בפגישות האלה..הוא לא יתרושש מכמה שקלים..) עדיין לא יצא לי לצאת לפגישות מתקדמות יותר..אבל אני מניחה שהגיוני לעשות פעם-פעם או משהו כזה..

אתה לא רציני..נכון?

אתה באמת מצפה שבחורה תתחלק אתך בחשבון של 20 שקלים?או תשלם עליך את זה בפגישה ראשונה..??

שםאנילא

New member
זה היה בתגובה על המשפט שלך שלא תצאי עם אדם

ש-20 ירוששו אותו... משמעות הדבר שאם תתחתני עם אדם שיש לו אז כאשר לא יהיה לו פשוט תעזבי אותו לא??

שםאנילא

New member
לא תוכלו לקנות ביחד שווארמה עם ציפס...מקסימום

תאכלי את את הציפס והוא את הלאפה אין מה לעשות...אני פשוט לא רואה אפשרות אחרת לאדם שאין לו 20 שקלים להזמין אותך... זה מה שבאמת חשוב לך? ואם הוא בחור ברמה ואין לו כסף? ואולי דוקא בגללך הוא יצליח בחיים?

חח

טוב אתה קצת הלכת רחוק.. בא נתחיל מזה שאני לא אוכלת את הזבל הזה..(אם כבר ירדת לפרטים) הכסף הוא לא האישו כאן...גבר(ולא רק גבר..כל בן אדם) שאין לו 20 שקלים בכיס(ואני לא מדברת על מקרים חריגים) זה לא נשמע הבנ"א הכי מסודר שיש... ולא אמרתי שאני לא אצא עם בחור שאין לו כסף..אבל לשלם על שתיה בפגישה ראשונה,מבחינתי, זה מינימום שבחור יכול לעשות

למעלה