"יצאתי פראייר"

בארבאבא

New member
אני עשיתי לבסוף

וזה קרה רק אחרי חצי שנה מתישה נפשית בשבילי. ואני מצטערת שלא עשיתי שירות לאומי מלכתחילה,אבל בדיוק כמוך וכמו הרבה.. מאוד חששתי מזה.הייתי בטוחה ששירות לאומי זה רק לדתיים.ומי שיוצא על פרופיל 21 מהצבא, זה מסוכן ויכול "לדפוק" לו את עתיד[עוד שקר מרתיח שמספרים,רק כדי שכולם יעשו צבא]. מכיתה י' דואגים לדבר איתנו על צבא.תמיד המורים אומרים לנו "מה יהיה כשתהיו בצבא?". בכיתות י"א-י"ב מתחילים לדבר ולעשות הרצאות על צה"ל,לוקחים אותך לבקו"ם,גדנ"ע ומה לא. אבל לא טורחים לחשוב,ולו טיפה,על האחוז הזה בשכבה שלא יוכל להתגייס שלא מעוניין להתגייס,שצה"ל בעצמו לא יגייס אותו. ואז..או שהם מתגייסים ובמשך שנתיים-שלוש דיי סובלים או שבכלל לא מתגייסים..

RoieS316

New member

פרופיל 21 לא דופק לאף אחד את העתיד, לא נתקלתי מעולם במעסיק שביקש ממני את הפרופיל של הצבא. ומי שיבקש ממני פעם אני לא אהיה חייב לתת לו.. לפני ששוחררתי מהצבא כל מי שדיבר איתי, במיוחד במשפחה המורחבת, ששם כמעט כולם קרביים, התחילו לזבל לי ת'שכל שאם אני לא אהיה בצבא לא יהיה לי עתיד. אלמלא ידידה שלי, לא הייתי בכלל יודע שיש אפשרות לעשות שירות לאומי.

בחייך שירות לאומי זה לנשים!

בנות במגזר הדתי-לאומי עושות שירות לאומי, למה שגבר יעשה? בוא ואספר לך בקצרה כמה דברים, אצל הקווקזים ילד שמגיע לגיל בגרות, כדי להוכיח את הגבריות שלו נשלח לציד, אם הוא חזר חי, הוא גבר, אם הוא פוחד, שום אישה לא תרצה אותו והוא יחשב כמו אפס, אותו דבר גם עם האנדיאנים, אצל האנדיאנים הנער נשלח חודש לשרוד את הטבע הקשה של צפון אמריקה, אם הוא חזר חי, הוא מוכיח בזה שהוא ראוי לתואר "גבר" ועוד עם כל מיני עמים ותרבויות למניהן הנער צריך להפוך ל"גבר" בדרך הקשה, בישראל קוראים לזה "שירות צבאי" - בן דוד שלי לא רצה לעשות צבא בכלל, הוא פחד, בסוף הוא אכל את הפחדים שלו והוא נהיה לוחם בסיירת אגו"ז, והוא לוחם מוכשר! יצא לי ללכת איתו למטווחים באקדח/רוס"ר לא ראיתי אותו מתאמן/לוחם, אבל אם הוא בסיירת אגו"ז זה כבר מעיד מי האיש, לדעתי, תגיש פניה ללשכת גיוס, ותשרת! זה מה שאני הייתי עושה במקומך,

גיל110

New member
הבבונים מכים שנית.

העולם התפתח מאז שעשינו אש באמצעות אבנים, ממליץ לך להצטרף אלינו במאה ה-21. אגב, גם הספרטנים היו עושים את מה שאתה אומר, רק שהם היא הקשוחים מכולם - הם היו שולחים את האדם למסע האגוגאי, והוא היה חוזר כספרטני או לא בכלל. מבטיח לך שכיום אף אחד לא היה עומד במסע הזה.

גיל110

New member
אני לא אכנס לקישור ברשותך

לא סומך על קישורים שאני לא מכיר ועלולים להחדיר לי קוקיז\TEMP נגועים בטרויאן\וירוס.

לך ולשכמותך צריך להחדיר אנטרקס,

יא קדוש! טכנאי מחשבים מפחד מכל מיני בולשיט של מחשב, - לאיפה הגענו, זאת ס"ה תמונה, תרגעי מותק,

גיל110

New member
רק כי אני טכנאי, אני חושש

כי מה זה משנה הידע אם אותו אדם קיבל ממך מה שהוא צריך לקבל, הוא הרוויח, אתה הפסדת. אם אותו אדם החדיר למחשב שלך קליקר שמקליט כל הקשה ומשדר לו, מבלי שאתה יודע בכלל כי הרי הסוס הטרויאני מקורו במילה הסוס הטרויאני במלחמת טרויה-ספרטה. תחבולה שאתה לא יודע על קיומה, מקליטה כל הקשה וכן גם הקשת פרטי כרטיס אשראי. במקור אתרי SSL ודומיו נועדו למנוע הקלטה כך הקליקרים המודרנים משתילים את עצמם במחשב ולא על גבי רכיב רשת שניתן להגן עליו, וככה כל פרט נרשם בקליקר ומשודר על גבי אימייל להאקר ואז הוא רק צריך להפיץ את מספר הכרטיס שלך או להשתמש בו כרצונו. אנחנו יודעים שבמג"ב לא דורשים מנת משכל אז בבקשה אל תקפוץ מעל הפופיק ותנסה לצחוק או להצחיק במקומות בהם השכלה שלך הוא הדבר היחידי שמצחיק.

זה בדיוק מה שעשה הזבל הסעודי,

אחד כזה הנזק שעשה צריך להביא לידי חיסול של המוסד! ואתה האחרון שאני אלמד ממנו היסטוריה, כי את ההיסטוריה של העם שלי והמשפחה שלי אני יודע הייטב, לגבי מלחמת טרויה אני מכיר את התרגיל של הסוס עץ הענק שהובא כ"מתנת-פיוס" לעיר הנצורה ספרטה, - אגב, כ2000 שנה יותר מוקדם שמעון ולוי שחטו את כל שכם, שני אנשים מול עיר שלמה - כל העיר מחוסלת תוך שעות ספורות, זה היה הישג אדיר! ואני אומר מה שאני חושב, לא מנסה להצחיק, אתה מדבר על המנת משכל שלי? למה אתה רומז שמג"בניקים הם סתומים? יצאו מהפלוגה שלי קצינים, רואה חשבון, והנדסאי מכונות, תתחיל להוריד את האף שלך, כי בחיל הזה יש אנשים שהם פי עשר יותר ממך, כי הם יודעים מהי הקרבה, הם יודעים מה זה ביטחון, הם לוחמים, וכדי להיות לוחם דרוש אופי מיוחד וקשוח, מה שאין לך, אז תעשה לי טובה חיילים בשטח הרבה יותר טובים והרבה יותר מוערכים מאנשי היי-דרעק (פרט לתעשיות הבטחוניות ששם ממש אני אוהב את המוחות שלהם)

גיל110

New member
למה יש לי הרגשה שאתה חובש כיפה או פשוט אדם

שההצלחה לא קיימת בחייו אז אתה מוציא את התיסכולים שלך על אנשים שמרוויחים וירוויחו פי כמה ממך? הייטק הוא מקור הגאווה היחידי של ישראל. חברות כמו צ'ק פויינט שנסחרות ב-4 מיליארד דולר בבורסה (יותר מחלק מהתעשיות הבטחוניות אז תגיד להם תודה) או חברה כמו M-Systems שהמציאה את ה-DISK ON KEY מהוות גאווה לישראל.

גיל110

New member
התבלבלתי, צודק

בזמנו קראנו לזה קליקר ככינוי כי התעצבנו להגיד קילוגר 20\30 פעם ביום (בדיוק כמו הכינוי פוטושיט לפוטושופ).

RoieS316

New member
אז בוא אני אספר לך סיפור

הגשתי בקשה להתנדבות בצה"ל, כי לא ידעתי על האופציה של השירות הלאומי, חיכיתי חצי שנה בשביל לקבל מכתב לקוני בו הם אומרים לי שהם לא צריכים את שירותיי. יש לך מחשבה קצת ניאדרטלית, שירות לאומי זה לנשים? אני לא צריך להוכיח את הגבריות שלי לאף אחד, ואם אני לא הלכתי והרגתי ערבים בעזה זה לא מוכיח שום דבר לגבי מי אני ומה אני כגבר. חבל שאתה רואה את הדברים בצורה הזו.

גיל110

New member
עזוב, אתה מנסה לדבר עם בבון

אני בכלל לא יודע אם הוא שירת בקרבי וגם אם כן, לפי קו המחשבה שלו, בעיני הוא לא מספיק טוב לצה"ל אם לא היה באחת מה-6 יחידות הבאות: קורס טייס קורס חובלים שייטת 13 669 שלדג "היחידה" (סיירת מטכ"ל). וכמעט בטוח שהוא לא היה אז הוא לא מספיק טוב לאף אחד.

מה אתה אומר? אתה בכלל יודע מה זה חי"ר?

אתה בכלל יודע מה העבודה של מג"ב? אנשים כמוך היו נשברים בשבוע הראשון של הטירונות! אתה מוריד מהחשיבות של החי"ר בצורה שבא לי לתת לך מכות עם את חפירה! מי בלם את הסורים ב1973? גולני! מי בלם את ההתקדמות של הוורמאכט בתוך ברית המועצות עם אפס ציוד? חי"ר! מי עיקר הכוח שפלש לנורמנדי? חי"ר! אל תמעיט בערכו של החי"ר, ואל תקצין את דברי חתיכת משתמט נאלח! אני מספיק טוב עבור היס"מ ונשלחו אלי בקשות מספר פעמים, אפילו עם הצעה להיות ראש צוות! עשיתי טירונות חי"ר + קורס מכי"ם + קורס סמב"ים אני יכול להתאים לכל כוח צבאי קרקעי שהוא ברמת חי"ר! עשיתי מילואים לא מזמן, רק בגלל התחייבויות קודמות לא התנדבתי לעוד חודשיים, אל תזבל לי את המוח, כי את מה שאני עשיתי עבור בטחון המדינה לא רבים עשו, ואם הגיע להישג ידו של אדם להיות בסיירת או בקומנדו ולתרום יותר - שיבורך מפי עליון! אני את תרומתי למדינה תרמתי, אל תנסה לשחק אותה עם שמות מפציצים של יחידות מוכשרות ומיוחדות, ואל תנסה לנופף בהן כי לא היית שם! אני תוהה אם בכלל שירתת בצבא.... אל תנסה להטיף לי מוסר זרג נאלח שכמותך, אני הייתי קרוב למוות בטוח במהלך שירותי הצבאי, וברוך ה' ניצלתי, שירתתי בקרבי ושירתתי טוב, תעודת הערכה ממשטרת ישראל תלויה על הקיר חתומה בידי שני ניצבים במשטרה, איני חייב להוכיח לך כלום. את תרומתי למדינה נתתי בשירותי הצבאי ועדיין נותן בשירות מילואים (אם אתה בכלל יודע מה זה) וזה רק מראה את חוסר הערכה בציבור לחיילי חי"ר שמסכנים את חייהם ואף מתים כדי שהמדינה הזאת תמשיך להתקיים ותמשיך להיות מוגנת, אז נכון! לא הייתי טייס מסוק אפאצ'י ולא לוחם קומנדו ימי, אבל הייתי לוחם במג"ב סיימתי בדרגת סמ"ר והייתי מ"כ, פיקדתי על לוחמים, צלחתי מעצרים ופעולות, צלחתי תקיפות, ובכללי צלחתי את שירותי הצבאי במקום קרבי, נכון שבסיירת עושים יותר מבחי"ר - אבל גם חי"ר זאת תרומה עצומה! ומי אתה לעאזזל שתמעיט במה שעברתי ובמה שעשיתי?

גיל110

New member
עכשיו אתה מבין כמה זה כואב כשמקטינים אחרים

אגב, התעודות שנתנו לך לא שוות כלום. כמו שאמר מר. מיאגי - "זה (הלב) מוכיח שאתה אמיץ. זה (התעודה\מדליה) מוכיח שאתה בר מזל". מעבר לכך - הדבר היחידי שבאמת נותן משהו במדינה זה עיטור הגבורה, ואני די בטוח שלא קיבלת אותו.

למעלה