יצאתי מניאק

רציניקן

New member
יצאתי מניאק

היום יש יומולדת לחברה הכי טובה שלי לא עשיתי לה כלום. אפילו בלונים לא הבאתי לה. הדבר הכי פשוט וסמלי שיש. ברכה איפול לא כתבתי. הייתי ממש חרא. יותר מדיי התרכזתי בבעיות שלי ובכףך פגעתי בה. אני מרגיש רע בצורה נוראית- אני יודע שמגיע לי ... מה אני עושה? היו לי כל כך הרבה דברים על הראש שבכלל לא התרגשתי מהיום שלה. זה היום שלה. היום הכי חשוב בשבילה בשנה. דווקא חשבתי מה לעשות ומה לקנות אבל לא זה יצא לפועל, לא יודע אם מעייפות, לא יודע אם מאגואיסטיות יצאתי אדם פשוט חרא. אם לשפוט את עצמי לרגע: לקחתי אותה ממש כמובן מאליו. היא מקשיבה לבעיות שלי ואף מייעצת לי ותומכת ואילו אני לא תומך בכלל. אולי כי אין לי מה לומר, איך לומר, אני לא יודע...אני לא מגיב טוב כמוה לבעיות. היום, לדוגמא, באתי אליה עם עוד בעיה...היום! ביום ההולדת שלה! לעזאזאל עם עצמי!!!!!! מה קורה לי? אני דפוק או מטומטם? היא היתה ממש מבואסת. אילו רק יכולתי לחזור כמה שעות אחורה הייתי מתקן את העוול שנגרם לה. אני באמת אוהב ומאוד מעריך את זה שהיא משמשת כאוזן קשבת בשבילי לכל בעיותיי, לא נראה לי שהיא יודעת עד כמה אני מעריך אותה על כך. אני לא יודע להראות לה את זה... אני בכלל לא יודע להביע את עצמי בע"פ... טוב, כבר 00:00 והתחיל יום חדש...מקווה שזה יעביר את העצבות של אתמול. אני ממש מתנצל!!! אם תוכלו לעזור לי למצוא איזו שהיא דרך לפצות אותה אני אודה לכם עד מאוד. כל רעיון, מצחשבה, תהייה, הצעה אני מבקש שתכתבו כאן. בתודה מראש, ממני, האידיוט.

LuNaTiC

New member
אממ.

חיבוק הבאת לה? ונשיקה? ו"מזל טוב,___, אני חולה עלייך! יום הולדת שמח!!". לי זה היה מספיק, ואם למישהו מתחשק להביא בלונים אז בכיף... אבל את הדברים הכי שווים שלא קונים בכסף היית צריך להביא לה
תתנצל מחר ותביא לה, בהזדמנות, משהו שישמח אותה...

אז ללימון סקוויז היקרה!(שלה החגיגה)

רציניקן מוסר לך שהוא נורא שמח בשבילך ומאחל לך המון המון עושר ואושר ואהבה
הוא מרגיש קצת אידיוט, אבל אני בטוח שאת יכולה להבין שאיכפת לו מההודעה למעלה. מה שהוא רוצה לומר לך בעצם, זה שהוא נורא אוהב אותך ומעריך אותך על זה שאת כזאת את
ואני חייב לציין שמהיכרות גם כן איתך, אני מסכים איתו- את מקסימה. אז שיהיה במזל

leMon sQueezer

New member
אז ככה:

קודם כל תודה על המחמאות
רציניקן - בכלל לא ציפיתי לכלום, באמת שלא! אתה לא צריך להרגיש רע או משהו כזה. הייתי מבואסת בגלל הרבה סיבות ואל תדאג, אתה לא קשור לאף אחת מהן... אתה יודע שאני תמיד גלויה איתך ואם משהו מפריע לי - אני אומרת, אז צא מהלחץ ואם אני אומרת לך שלא נפגעתי אז זה כנראה נכון.
אגב, מאוד נהנתי מיום שני, ומיום חמישי בטח, אנחנו חייבים לעשות את זה שוב (נשארו עדיין מלא תמונות במצלמה!) שרימפי - תודה על ההודעה שהשארת לי ב
, והיום נזכרו להגיד לי שגם חיפשת אותי בטלפון בבית. לא היה לי נעים להתקשר אתמול כי אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון אבל אני מקווה שקיבלת את הSMS ששלחתי לך. אני מקווה לפגוש אותך במפגש*פורום (אם אני מוזמנת כמובן) אני רוצה לראות אותך לפני שאתה עולה על מדים.

leMon sQueezer

New member
אז ככה:

קודם כל תודה על המחמאות
רציניקן - בכלל לא ציפיתי לכלום, באמת שלא! אתה לא צריך להרגיש רע או משהו כזה. הייתי מבואסת בגלל הרבה סיבות ואל תדאג, אתה לא קשור לאף אחת מהן... אתה יודע שאני תמיד גלויה איתך ואם משהו מפריע לי - אני אומרת, אז צא מהלחץ ואם אני אומרת לך שלא נפגעתי אז זה כנראה נכון.
אגב, מאוד נהנתי מיום שני, ומיום חמישי בטח, אנחנו חייבים לעשות את זה שוב (נשארו עדיין מלא תמונות במצלמה!) שרימפי - תודה על ההודעה שהשארת לי ב
, והיום נזכרו להגיד לי שגם חיפשת אותי בטלפון בבית. לא היה לי נעים להתקשר אתמול כי אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון אבל אני מקווה שקיבלת את הSMS ששלחתי לך. אני מקווה לפגוש אותך במפגש*פורום (אם אני מוזמנת כמובן) אני רוצה לראות אותך לפני שאתה עולה על מדים.

למעלה