יצאתי לחופש

fayd הפשוש

New member
אלוהים אדירים ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל הודעה שלך גיא גורמת לי ליבכות דייייייייייייי אם אתה חייב ללכת אז לך חמוד פשוש יקר אהוב אבל תפסיק לרגש אותי ככה יש לי פה דופק לב ארבעים על מתיים ביחית גיא די אני מבקש זה קשה לי גם ככה לשבת פה אם הסיגריה תקועה לי בזווית של הפה וקולה החלומי של גנתה (אבבא חסריי השכלה!) מיתנגן בשטח וליקרוא את ההודע המרגשת הזאת ש/לך והדמעות זולגות זולגות הרטבתי את כל הפנים שלי אני מבין את מה שכתבת ואני מבין שמגיע לך חופש אבל בבקשה תבטיח לי שאתה תבוא לכאן ב26 לאוקטובר להגיד לי מזל טוב בבקשה טוב אתה לא חייב ולייזר אתה לא יכול לידרוש ממנו דבר כזה אם הוא הולך אז תן לו ללכת בשלום אוי גיא לעולם לא אשכך אותך ואום עשיתי איי פעם דבר שביגללו נימעס אליך הפורו םאני רוצה להיתנצל מעומק ליבי ואני אומר חד משמעים שמהיות אני ישרשר! אז ביבירכת שלום אני ניפרד מימך גיא המרמלד של תפוז! על נא תומר לי שלום, אמור רק להיתראות, כי אהבה היא חלום, טבול בדם ודמעות, מעיפים הלילות, (אני ממציא מילים) אל נא תומר הינה דרכגי האחרונה, בישמיי היום הפציעו שמיי העננה, לה לה לה (אני לא זוכר את המילים) אנחנו שניינו מאותו הכפר, אותה צמה אותה בלורית שער, (טוב חאלס אם שריי יום הזיכרון זה לא שאתה מת או משהו) להיתראות גיא בייייי

campari

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo34.gifביי ביי גיא../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

היה נעים, ונגמר. עוד תכונה מוכרת של מזל סרטן היא להתרפק על העבר ולהתגעגע לדברים עוד לפני שהם נגמרו. אז אני כבר מתגעגע. כמו שחווה שרה, "סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר..." ואני מאמין שגם השינוי הזה יהיה לטובה. והפורום? הפורום כבר ידאג לעצמו. וללייזר ושרימפי (או שעכשיו זה "לייקה ולאסי"? לא הבנתי, אבל בטח זה יתברר בהמשך) נאחל הצלחה בתפקיד החדש
. תזכרו שאמנם התואר הוא "מנהל" אבל זה יותר דומה ל"מנהל ההתקנים" במחשב שלכם מאשר ל"מנהל בנק הפועלים".

אבא גאה

New member
איש יקר ../images/Emo24.gif מי זה גיא?

אתה מרמלד, ומרמלד הוא כבר הרבה מעבר לניק ניים, אתה אייקון. ואייקונים לא נעלמים (איפה ה|גייז| וה-|לסביות|?) אתה עוד תניק בייביז אחרים

../images/Emo45.gif. ואני מהמתרגשים, אם תהית

דבר אלי בהזדמנות? לא ככה נקבע בפרוטוקול?

almog4

New member
לגיא (מרמלד)

אמנם לא כתבתי הרבה בפורום אבל נהגתי לקרוא אותו באופן קבוע ניהלת את הפורום לתפארת לקרוא עכשיו את הסיכום היה מרגש ונוגע ללב. תודה על מה שנתת.
אלמוג

גיא, אתה כל כך מקסים ../images/Emo23.gif

אני מתנצל על כך שרק עכשיו ראיתי את כל השרשרת הזאת. קראתי כל מילה שכתבת, ואף על פי שאני לא מעורה בפרטים, אני כל כך הזדהתי איתך ואף אני הזלתי כמה דמעות. אוהב אותך איש יקר, חברך, אמיר (שעדיין מצפה לאיזה מפגש בארה"ב...).

MARMELAD

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

תשבו: עשיתי היום 200 דולר בשש שעות עבודה. מי אמר שרע להיות מוכר גלידות???

yoavon1

New member
אתה יודע מה הכי ריגש אותי ../images/Emo35.gif

שכתבת בסוף - גיא קדם... סופסוף אתה בעצמך הפכת לאיש שמאחורי המחשב והניק... גם אני קראתי כל מילה ולמרות שאני לא מסכים עם הכל, אני מאוד מכבד אותך על בחירתך ותומך בך. אני מקווה שתצליח בכל מה שתעשה, ושתשאר איתנו לא רק ברוח אלא גם במעשה... לייזר, שרימפי - ב-ה-צ-ל-ח-ה רבה לכם
סומך עליכם...
יואבון

taxi555

New member
היי גיא!!

רק היום קראתי שאתה עוזב אני יכול רק להצטער בשביל הפורום הזה שלא יהיה אותו דבר בלעדייך אבל אני מאחל לך בהצלחה עם כל מה שתעשה הלאה ותודה לך על שהקדשת מזמנך לנו ולפורום ביי משה

למעלה