יצאנו לכנרת

alonps

New member
יצאנו לכנרת

היום יצאנו רמי (רוקוקון) שרגא ואני לכינרת כשהמטרה המוצהרת ביניות.

התמקמנו באזור המערבי של הכנרת והתחלנו להתארגן. רמי פתח את הטיוב (צינור לאחסון והובלת חכות) שלו וחשכו עיניו... הטיוב ריק ואין חכה.
לאחר התארגנות קלה ירדנו לשכשך במים.

לאחר חצי שעה שלא קורה כלום אמרתי לשרגא שכנראה שהמקל שלי מקולקל כי כבר חצי שעה עברה ואין לי בינית
.

כעבור כמה דקות קיבלתי משיכה עצבנית שלא הותירה ספק למה שיש בצד השני והתחיל פייט מענג שבו כל אחד רוצה למשוך את הצד השני אליו. במקרה זה אני ניצחתי
ובינית של קצת יותר מקילו קיבלה בוק ושוחררה.

אחרי כמה זמן ששוב לא היה כלום, בינית קטנטונת עושה לי טובה ונושכת את הניקל. הסברתי לשרגא שכנראה המקל התחיל לתקן את עצמו אבל בהמשך "הקלקול" לא נהיה יותר טוב ובטעות תפסתי בעומק עוד עדדי קטן אחד.

גם בגזרה של שרגא לא היו הפתעות, ופרט לבינית אחת קטנה לא נגע כלום.
לדעתינו לא היה דיג מוצלח במיוחד כי הרוח היתה מאד חלשה וכמעט שלא נראו תקיפות של ביניות בעומק וכלל לא ברדוד.

הציוד הוא ציוד הז'רז'ור הרגיל שלי (epoint + quantum catalyst)
הדמוי המנצח הוא קסטמסטר 10 גרם זהב.

הכנרת כרגיל היתה כיפית מאד וכבר בדרך חזרה הביתה עושה טעם של עוד. בעז"ה בשבוע הבא סיבוב חוזר.

יופי של דג!

מברוק אלון, שמח שהנאחס הזה נשבר, בינית יפהפיה, כל הכבוד!
* את השורות האלו אני כותב מהעבודה- באסה שלא יצא לי לבקר שם גם היום
האם הקסטמסטר היה עם הולוגרמה ?
הייתם מנסים לטייל מעט לעיתים הכמה מטרים האלו עושים את ההבדל

שבת שלום

מה הקשר?

היי רמי

שאלתי מתוך התענינות ולמידה , כי מתוך נסיון שלי לעיתים יש מצבים שניקלים עם הולוגרמה עובדים בזמנים מסוימים יותר מאשר ניקלים רגילים , ואין שום קשר כלל לעניין של עלות או לעניין מוצאי.
או לחילופין אותי זה פשוט מעניין, והתגובה מהסוג שלך ממש לא במקום, מה גם שהשאלה בכלל לא הייתה מכוונת אליך מלכתחילה.

שתהיה לך שבת שלום

andreypa

New member
נראה שהיה לכם כייף.

נראה שהיה לכם כייף.
לא נורא על המקל קורה מדי פעם, לא פעם הגעתי לדייג וגיליתי שחלק מהציוד בבית.
העיקר שנהנתם אנחנו קופצים לביקור ביום שבת ונראה מה יהיה נדווח כבר.

alonps

New member
אהלן עידן

אכן ללא הולוגרמה.
טיילנו לא מעט וחיפשנו אותם בעומק וברדוד.
כפי שציינתי, כמעט לא נצפתה פעילות שלהן על פני המים.

יום שישי הבא... אינשאללה

aegent1

New member
לא רע ליציאה ראשונה

בכללי,
יש לפחות פעילות בקצה המקל, שכן בזרזור בים אתה יכול לבלות שבועות , ולא שעות, מבלי להרגיש נדנוד של דג כלשהו בקצה המקל. זה היתרון המוחלט של הכנרת על הים, בכל השאר יש לים יתרון.

ובכן, מאז יציאת צוות עמי לפני ארבעה שבועות, המצב לא ממש משתפר במובהק על פי הדיווחים שפרסמו (בוודאי שיש רבים אחרים שיצאו ולא פרסמו, גם).

בדוח של אנדרה מהשבוע, נצפו מס' ביניות ויותר גדולות, עניין של מזל? של מקום? תפעול? לך תדע.

הממוצע, עדיין נמוך מאוד מאוד לעומת החודשים המניבים של השנה שעברה, יתכן שבכל זאת עוד מוקדם, ומהחצי השני של יוני ישתפר, או שכן או שלא.

אלון, מעבר למקל שלא תופעל הרבה זמן, יש לבדוק גם את צבע המכנסיים והרגליים כסיבות שיתכן ולא ממש "תקפו" אצלך חחחחחחחחחחחחחחחח,

ואיזה פרצוף הרבצת בצילום, על מי כעסת כל כך...

alonps

New member
תודה יוסי

זו יציאה שניה. היינו בשישי שעבר אבל פרט לעדדי אחד לאדם לא היו כלל תפיסות - למרות שבחופים החוליים ראינו אותם לפני הרגליים.

לגבי הפרצוף, אני באמת לא מבין איך הצלחתי לעקם ככה את הפרצוף, אני לא רוברט רדפורד (פורד אסקורט
) אבל זה לא הפרצוף הקבוע שלי

לגבי ההשגות לגבי המכנסיים והרגליים, אני מציע שתבדוק טוב טוב מתחת לאוטו

asia7

New member
מברוק על הראשונה לעונה .

אני יוצא עוד מעט לעבודה , חושב על אלה שבדרך לכנרת ....

חיבים לשמור על הגן עדן הקטן הזה לנשמה , באמת שאפשר לוותר על ביניות וגם בשחרור מקבלים הרגשה טובה .

חייבים לנסות מקבץ דמויים , גם אם נשארים בטריטוריית הניקלים - לצבע \ משקל \ טכניקה קיימת השפעה שלעיתים עושה הבדל .

שרגא , מאחל לך סיבוב הבא חגיגה .

דרך אגב , עבדתם עם חוט בד או נילון !??

סיליקונים נוסו !?

andreypa

New member
רמי לאן אתה שוחה?

רמי לאן אתה שוחה?חחחח. מנסה להגיע לצד השני של הכינרת?

jerome11

New member
מה לעשות חחחח

אתה מבין שאם הייתי שם אז החקה שלי הייתה בנרתיק המיחד ...
לא חשוב פעם הבא ובטוח שאם יגאל הייה מגיע הייה עושה לכם בית ספר.

shragam

New member
היה לנו די כיף בכנרת למרות המקל המקולקל

של אלון שקילקל גם את שלי

בסוף התיקון קצת הצליח לאלון ואצלי נתפסה בינית קטנה על דמוי sobat 80 שתפס שנה שעברה ביניות גדולות
על ניקלים ודמויים שונים אחרים לא היתה שום פעילות.
כנרת המחסור ברוח גרם למיעוט תקיפות.
נבדוק שוב בשבוע הבא
הנה תמונה של הבינית והדמוי .
הציוד הוא ציוד הז'רז'ור הרגיל שלי (מכיוון שהמטרה היתה ביניות בלבד)

rd2310

New member
דיג בכנרת

בשבת שעברה ביליתי קצת בכנרת והצצתי לראות מה קורה עם הדייגים ,אומנם הרבה לא התעכבתי אך לא ראיתי משהו מיוחד.

מעניין אותי לדעת באיזה ציוד משתמשים לדיג בכנרת(אני דג הרבה שנים בים תיכון וברשותי בוס קרבון 8 מטר וחכה עם רולר) כמו כן איזה פתיונות מומלצים לשימוש .

אני מניח שבעתיד הקרוב אגיע שוב לנסות את מזלי בכנרת

תודה

למעלה