יצאה לנו שן

Tully Is Here

New member
נהדר!!!

עכשיו רק תלמדי אותי איך אני מסתירה את החיוב בכרטיס אשראי

Tully Is Here

New member
קאסי ../images/Emo24.gif

גם אמה לא מראה התרגשות ממה שאנחנו נותנים לה ומאוד מתעצבנת כשמחטטים לה בפה. היא נרגעת מלנשוך (בעיקר את האצבעות שלי) ובהנקה. בינתיים מסתמן יום טוב. נראה איך יהייה בערב. ואת, תנוחי!!!

eרון

New member
השירשורים שלכן עושים חשק

כל כך כייף לקרוא על הילדים, ומה הם עושים ואיך אתן מגיבות. גם אני רוצה.... אבל אי פשר עכשיו אולי עוד שנה. תמשיכו לכתוב על הגורים והאפרוכים שלכם, שתעברו הכל בקלות מבקיעת השן (והקקי המסריח), ועד פריחות לא ידועות. חיבוק גדול ונשיקות שרון. נ.ב. אני בנתיים ארד עם הכלבה שלי לטיול, כן היא הילדה שלי לבנתיים....

איזו התרגשות!!!!

אוי איזו נחתתתתת שחר הוציאה שן ראשונה בגיל שנה וחודש ואני נשמתי לרווחה. יווו איזו התרגשות. ד"א חכי לשיניים טוחנות, איזה סיוט!

Tully Is Here

New member
תודה על העידוד ../images/Emo6.gif

בינתיים יש שקט בחזית אמה והיא ישנה לה כמו מלאך קטן, נראה איך היא תתעורר..

מיריVA

New member
מזל טוב - אני ממש לא זוכרת איך

היה אצל אדם ???? (הוא רק בן שנתיים...) מוזר - שם יפה יש לילדה שלך

Tully Is Here

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

רוצה שאני אזכיר לך?? הם בוכים ומייללים ומכרסמים כל דבר וכלום לא טוב להם. ככה בערך.

מיריVA

New member
תודה - עכשיו אנחנו לא מצליחים

להסכים על שם לילד השני - אם היה בת היה יותר קל...

Tully Is Here

New member
מגיע עוד בן?

יאללה, תני שמות נעזור לך לבחור (שלי יהייה מתיו). אכפת לך לספר לי איפה אתם נמצאים???

מיריVA

New member
לא אכפת לי - אדרבא - אפילו שמתי

בחתימה - וירג'יניה - אבל עברנו מאז למרילנד. הבעיה עם השם זה לא שיש לי יותר מידי בחירה אלא ששום שם שאני אוהבת בעלי לא אוהב והפוך - אני לא אוהבת את השמות שהוא מציע. יפה שיש לך שם כבר מעכשיו... אני בחודש שביעי אז מתישהו נצטרך להחליט כבר... איפה אתם גרים?

Tully Is Here

New member
אנחנו מחוץ לקנזס סיטי, מיזורי

אני מראש הודעתי לג'ניג'י שיש שמות מוכנים לשני בנים (השני היה טום) כי הוא רצה דלטון ועל זה הוטל וטו ועם בנות הוא אמר שלא מעניין אותו, אז נתתי לו לבחור את השם האמצעי. עכשיו אם תבא בת שניה אז כבר יש שם שדווקא האיש הציע. ובכלל לא ידעתי שאת בהריון
מזל טוב ושיילך בקלות (
). זה כבר עוד מעט נגמר ויהייה עוד צאצא בפורום. ומרילנד זה באזור DC, נכון?

מיריVA

New member
תודה על הברכות - נורא

מקווה שהילד יהיה בסדר ואני גם. הסתכלתי איפה אתם - באמצע המדינה - אני לא הגעתי לשם עדיין אחלה שמראש אתם מכוסים בעניין שמות. מרילנד זו המדינה הצמודה לDC משמאל. בהצלחה עם השיניים של אמה... יעבור את יודעת

מיריVA

New member
אני רושמת את ההזמנה - גם אתם

מוזמנים אם יוצא לכם לעבור בסביבה

למעלה