יצאה לנו שן

Tully Is Here

New member
יצאה לנו שן ../images/Emo5.gif

זה לא יאמן הפצלוחה הזאת. 3 חודשים וכבר מוציאה שיניים. והיא כזאת מסכנה, כל כך בוכה וכלום חוץ מציצי לא מצליח להרגיע אותה. וכמובן שדווקא היום הג'ינג'י הלך לשחק עם החברים שלו...

../images/Emo49.gif מזל טוב לאמה

אמא טולי את יודעת שעל כל שן שנופלת צריך לשים מתנה מהפיה הטובה מתחת לכרית אז תשימי לה חיבוק ונשיקה מכולנו כאן איזה כייף כשהילדים שלי הוציאו שן ראשונה כל הזמן הייתי דופקת עם הכפית רק כדי לשמוע את ה- טיק-טיק-טיק נראה לי שזה כאב להם אבל אני.....התלהבתי יופי טולי באדי

g u r a

New member
../images/Emo95.gifמזל טוב לאמה

ולאמא הגאה.. ואתמול הגור שלי התחיל ללכת. כמה אושר הדברים הקטנים האלו גורמים לנו.

Tully Is Here

New member
תודה יעלי ../images/Emo13.gif

בן כמה הגור שלך? ואיך אתם עברתם את משבר השיניים?? יש טיפים?

g u r a

New member
המון..אבל המון...

ס ב ל נ ו ת ... יש משחה בארץ שנקראת "טיגל"..היא קצת מרגיעה את הכאבים..אבל האמת כשהוא היה צורח בלילה ,וחסר מנוחה- הייתי נותנת קצת אקמול. הרי כשלי יש כאבי שיניים אני לוקחת כדור, אז למה לא להקל על התינוק המסכן.. תמיד לפני "בקיעת שן" היו לו לילות קשים, קיבה רכה,ולפעמים חום.ואחרי שבקעה השן אמרתי..אה..עכשיו הבנתי!! אבל כל ילד "מוציא שיניים" בדרך אחרת, וגיל 3 חודשים..קצת מוקדם. הגורון המתוק שלי יהיה בעוד 3 ימים בן שנה ו-4 חודשים. היום אחרי הילד השלישי- אני יכולה להגיד לך- שכל מה שהם צריכים זההמון חיבוקים, נשיקות, ואהבה..זה מה שעוזר להם להתמודד עם הכל.(כאבים,מחלות
ושאר ירקות..)כשהם תינוקות רכים,וגם כשהם גדלים.

מזל טוב לגור של גורה ../images/Emo140.gif

איזה רגע מרגש זה כשהם מתחילים ללכת. והכנת כבר את נעלי הריצה?

g u r a

New member
בטח

אויש איזה דפיקות לב קיבלתי כשראיתי אותו צועד גמד מתוק כזה בא לי פשוט לאכול אותו...

Tully Is Here

New member
יודעת באד באד, אבל למתנות באמת

עוד יש זמן. ואיזה קרועה את, דופקת להם עם כפית
נראה לי שעם הגנים של אמה היא תדפוק בי בחזרה אם אני אנסה

זה היה מהתלהבות

הייתי דופקת כל מנה עם הכפית מאה פעם כדי לשמוע את הרעש המדליק הזה ולגבי השאלה שלך - איך עוברים את זה? עוברים אין מה לעשות תהני מזה שהיא בוכה כי בגילאים של הילדים שלי אמנם לא בוכים, ישנים טוב בלילה אבל מתחצפים, נוגעים בכל דבר, מתערבים בכל דבר כמו שאומר המשפט ילדים קטנים צרות קטנות, ילדים גדולים צרות גדולות רק שיהיו לנו בריאים לא צריך יותר מזה שום דבר !!!!! לא רוצה שיהיו גאונים, רופאים או טייסים שיהיו בני אדם ויהיו בריאים תמיד תמיד תמיד באדי

g u r a

New member
ילדים גדולים

צרות צרורות
תודה לאל שלי יש עוד שנה שנתיים של שקט אני מקווה. ובאמת
העיקר הבריאות.

lulit

New member
מזל טוב למשפחת ג'ינג'י!!!

מתי לי יהיו פיצקולים משלי כבר?? אתן עושות לי חשק עם ההודעות האלה

Tully Is Here

New member
תודה לוליטית.

כשיגיע הזמן יגיעו גם הפצקולים. כמה שילדה הזאת היא החיים שלי היום אני כל כך שמחה שעשיתי ה-מ-ו-ן לפני שהיא הגיעה, כי באמת, אבל באמת ואת לא יכולה לתאר עד כמה, אין זמן וכח לכלום
אז תהני לך מהשקט ומלילות של שינה בינתיים

כמו שאומרים - די לה צרה בשעתה

הפיצקולים האלה זה לא רק כיף זה גם הרבה דאגות, קשיים, לחצים אין מה לדבר שהם הדבר הכי יקר והכי חשוב אבל קחי לך ת'זמן תהני מהחיים כי כשיש ילדים סדרי העדיפויות משתנים החיים נראים אחרת ילדים זה הדבר הכי כיף בעולם אבל ללא ספק - גם הכי קשה גם לחנך, גם לאהוב, גם להעניק, להיות עם היד על הדופק כל הזמן לצמצמם את הטעויות שלך כהורה כל הזמן המחשבות אם נהגתי נכון או לא לעזור להם להתמודד עם בעיות של בית ספר, בעיות חברתיות כל מיני כאלה אבל ברור - שלא היינו מוותרים עליהם בחיים שני הג'וקים שלי - שהכי יקרים לי בעולם באדי

הכנתם כבר את הסטייקים? ../images/Emo8.gif

מזל טוב
לגבי טיפים-מהנסיון שלי שום תכשיר לא עוזר. נסי לעסות לה את החניכיים. זה מקל. וגם כשהיא קמה בוכה בלילה בגלל זה מים מאוד מרגיעים.

../images/Emo26.gif הפתרון הכי הכי טוב../images/Emo36.gif

זה פשוט לשים ת'ילד בידיים של אבא שלו ולצאת בדיוק לקניות, לסידורים, לתדלק ת'אוטו, לחזור אחרי שעה והכל שקט חחחחחחחחחחחחחח

Tully Is Here

New member
מסתבר שהג'ינג'י יותר חכם ממני

כי זה בדיוק מה שהוא עשה. הכריז שיוצאת לה שן, הביא לי ג'ל בשבילה ואמר לי שהוא חייב לזוז כי הוא קבע עם החבר'ה ואני נשארתי עם תנוקת אחת מאוד לא מרוצה!

Tully Is Here

New member
די, אל תתעצבני

את מוצאת מספיק סיבות משלך, את לא צריכה לקחת גם את שלי ללב. וחוץ מזה שהוא בסדר, זה משהו שנקבע מזמן והוא הלך עם ברכתי המלאה. אם הייתי מבקשת ממנו שיישאר הוא היה נשאר

יש לי רעיון ענק - טולי

בעוד שלושה שבועות תשאירי לו את אמה תגידי לו שאת יוצאת עם חברות תעשי קפיצה לארץ תבואי למפגש ותחזרי..... איך הרעיון שלי ? באדי

למעלה