משתתפת בצערכם
ש שירלי95 New member 2/3/08 #20 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifמשתתפת בצערכם../images/Emo201.gif
א אורלושש 16 New member 2/3/08 #22 ../images/Emo7.gifברוך דיין האמת ליבי כואב עימכם משמיים תנחמו משתתפת בצערכם העמוק שלא תדעו עוד צער
פ פרי ירוק New member 2/3/08 #23 כמה עצוב יפית משתתפת בצערך תהי מנוחתו עדן ושאתם תשמרו על חוזק ועל כוחותיכם כדי להתגבר על האסון הנורא. שולחת לך חיבוקים רבים
כמה עצוב יפית משתתפת בצערך תהי מנוחתו עדן ושאתם תשמרו על חוזק ועל כוחותיכם כדי להתגבר על האסון הנורא. שולחת לך חיבוקים רבים
פ פלפל שאטה New member 3/3/08 #24 רק עכשיו ראיתי את ההודעה ../images/Emo10.gif מזעזע, פשוט נורא .. משתתף בצערכם, שלא תדעו יותר צער אם יש משהו שאני יכול לעזור בו אל תהססי לפנות
רק עכשיו ראיתי את ההודעה ../images/Emo10.gif מזעזע, פשוט נורא .. משתתף בצערכם, שלא תדעו יותר צער אם יש משהו שאני יכול לעזור בו אל תהססי לפנות
א אושרי50 New member 3/3/08 #26 יפית היקרה זהו פעם ראשונה שאני כאן וקראתי את ההודעה שלך, אין מילים לנחם - אין מילים לעודד במצב כזה. וכל מילה נשמעת גם לא במקומה מה שאפשר זה פשוט לשלוח לך חיבוק גדול גדול ולחזק אותך, פשוט לחבק גרוני נחנק מלקרוא את ההודעה הקשה.
יפית היקרה זהו פעם ראשונה שאני כאן וקראתי את ההודעה שלך, אין מילים לנחם - אין מילים לעודד במצב כזה. וכל מילה נשמעת גם לא במקומה מה שאפשר זה פשוט לשלוח לך חיבוק גדול גדול ולחזק אותך, פשוט לחבק גרוני נחנק מלקרוא את ההודעה הקשה.
ה החיים היפים 40 New member 3/3/08 #28 יפית מן זו הפעם הראשונה שאני כאן. קשה לי לכתוב, אך הייתי חייבת. משתתפת בצערך....המון כח ושלא תדעו עוד צער.
יפית מן זו הפעם הראשונה שאני כאן. קשה לי לכתוב, אך הייתי חייבת. משתתפת בצערך....המון כח ושלא תדעו עוד צער.
מ מאמי2 New member 3/3/08 #29 ../images/Emo7.gif המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון לא מפסיקה לדמוע.. כל כך קשה לעכל, לשאת את הכאב הגדול.. תהא מנוחתו עדן ונשמתו צרורה בצרור החיים. תהיו חזקים!!
../images/Emo7.gif המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון לא מפסיקה לדמוע.. כל כך קשה לעכל, לשאת את הכאב הגדול.. תהא מנוחתו עדן ונשמתו צרורה בצרור החיים. תהיו חזקים!!
ט טיפ_טיפ New member 4/3/08 #30 יפית יקירה הלב נשבר, ולי נגמרו המילים ניצרו את זיכרו בליבכם והישארו קרובים זה לזה. תנוחמו עם אבלי ציון ומי ייתן ולא תדעו עוד דאבה.
יפית יקירה הלב נשבר, ולי נגמרו המילים ניצרו את זיכרו בליבכם והישארו קרובים זה לזה. תנוחמו עם אבלי ציון ומי ייתן ולא תדעו עוד דאבה.