יפית מן

יפית מן

New member
שבוע טוב חברותי היקרות אכן הנכד שלי נפטר|לב-ש

בלב רותח אני מודיעה על פטירתו הפתאומית של נכדי היקר והטהור המלאך שלי אהוב ליבי נשמתי מאור בן אתי חיה ואבי אליהו נשמתו עדן הילד נחתף היה לו אדום בגרון עשו משטח גרון עדין אין תשובה אמרו רק ביום שישי וביום חמישי באמצע הלילה איבד את ההכרה ואחרי כשעה הצליחו להחזיר לו דופק ובמצב אנוש הובהל לבית חולים ונפטר ביום שישי בשעה 12 בצהרים היתה מיד הלויה כדי להספיק להגיע לירושלים ולחזור לפני שבת נקבר המלאך שלי הטהור בהר הזיתים בירושלים מנוחתו עדן אני שבורה לרסיסים כל מי שהיה שם בכה אפילו הרופאים והאחיות מטיפול נמרץ ילדים התיפחו מבכי אני שבורה לרסיסים וצריכה תמיכה,יש לצין שביתי היקרה יותר מאופקת ממני היא מפנימה אני לא ישנתי שתי לילות ובוכה כל הזמן אני לא מצליחה להתגבר ילד יפהיפה מוכשר עדין נפש מלאך איך אפשר לקטוף מלאך כזה??לא עשה לאיש כלום אני זקוקה לתמיכה לא האמנתי בחיים שלי שכך אקח ללב אני לא יכולה לעצום עין,שתפתי אותכם בהרגשתי כאילו הרגשתי משהו לא היה לי חשק לכתוב לפורם כבר מזמן לא ראיתי אותכם כאילו היה לי אבן על הלב

יפית היקרה אני קוראת ובוכה..

אין לי מילים בהם אוכל לבטא את ההשתתפות בכאב שלך. איזה אסון נורא. איזה כאב. אני מחבקת אותך. אני יודעת שקשה מאד לדעת ולהכיל את כמות הכאב והקושי שעובר עליכם עכשיו אז רק נשאר לחבק אותך ולנחם אותך שהמלאך הקטן שלך נלקח למקום שטוב לו שם. שהנשמה שלו הספיקה לעשות בחיים הקצרים בהם הוא חי את התיקון שלה ונלקחה קרוב יותר לכסא הכבוד. והכאב הוא ענק. קבלי חיבוק יפית היקרה ובעז"ה בנחמת ציון תנוחמו גם אתם. אנחנו פה בשבילך תמיד.

שחמטית

New member
../images/Emo201.gifברוך דיין האמת

הצטערתי לשמוע על נכדך, קשה לאבד מישהו קרוב ומאוד קשה למצוא מילים מנחמות. שה' יתן לך ולמשפחתך כוחות גדולים ובעז"ה שבקרוב יבוא המשיח ויהיה תחיית המתים.
"המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד"

שחמטית

New member
../images/Emo201.gifברוך דיין האמת

הצטערתי לשמוע על נכדך, קשה לאבד מישהו קרוב ומאוד קשה למצוא מילים מנחמות. שה' יתן לך ולמשפחתך כוחות גדולים ובעז"ה שבקרוב יבוא המשיח ויהיה תחיית המתים.
"המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד"

מאיוש י

New member
יפית היקרה../images/Emo24.gif

תנחומי למשפחתך שלא תדעו יותר צער, קשה ומצמרר לשמוע על זה. מי ייתן ותדעו רק בשורות טובות אתם וכל עם ישראל. שולחת לך חיבוקים ונשיקות,היי חזקה

יוכי68

New member
יפית היקרה שלנו, כולי צער../images/Emo201.gifעל מות נכדך

היקר ועל נסיבות המוות שיותר מדאיגות........אוי שלא תדעו עוד צער. יפית, אנחנו כאן לנחמך עד כמה שניתן ונוכל......אזרי את כל כוחותייך, את אמונתך בבורא עולם והשלימי עם העובדה הכואבת.......קשה.....קשה....אין מילים.......כל מילה שאני רוצה לכתוב נראית לי קשה מידי, לא הגיונית.........קבלי ממני חיבוק ענק והרבה אהבה ותמיכה.......התחזקי למען אלו שכן נשארו וזקוקים לך.

מאור ילד של אור.. מוקדש לך אמא יפית..

נכנסתי לחדרו על הרצפה תיק.זוג נעלים.ולצידם על הכסא ציצית. חדר ילדים תכלת מסודר להפליא. על הארון תלויה טבלה/קריאת שמע.ברכות ועוד... על המדף קלטות עם סיפורי צדיקים. במטבח קערה עם שעועית מושרת לחמין לשבת. בסלון זר פרחים מדהים חדש שגיסי הביא לאחותי ביום חמישי בלילה ..סתם ככה. נכנסתי לבית ביום שישי לראות מה צריך לארגן לשבעה..וכלום..סדר מופתי. ולא להאמין שערב לפני זה התחיל.... ילד מתוק יפה תואר שצחק..ושחק..ועשה שעורים..והלך לישון. ב11 גיסי חזר מהעבודה עם הזר. מאור התעורר וביקש לראות את הזר[הוא סיפר להם בטלפון שהוא קנה לאחותי זר] הוא התלהב ..אמר לילה טוב..וחזר לישון. ואז בסביבות אחת גיסי התעורר כי שמע רעש.נכנס לחדר של הילדה.והיא ישנה. נכנס לחדר של הבנים והוא רואה אותו מפרכס..ואז כלום.. הצלה באים.אין דופק אין נשימה.לאחר מאמץ רב בגבוי טיפול נמרץ החייאו אותו. בית חולים .טיפול נמרץ..קריסת מערכות. והאור הפך לחושך.... לא אספר על התחושות לראות ילד עטוף בטלית מורד לאדמה. הלב מדמם. העינים כבר יבשו מבכי.. כבר 3 לילות בלי שינה.. לא נותר רק להתנחם בזה שהוא שם עם המלאכים.. מאור ילד של אור..... ולך אמא יקרה ולך אבא שגדלתם אותו כמו בן. שולחת חיבוק גדול... שלא נדע עוד צער.

מאיוש י

New member
כמה עצוב../images/Emo7.gif אני לא מפסיקה לבכות

אלוהים איזה פחד שהקב"ה ישמור על כולנו אמן. ותהיו חזקים עד כמה שאפשר.

cial 1

New member
תנחומים למשפחת יפית מן היערי כוחות מהאל

מאוד מצטערת בצער רב על נכדך היקר וכך הוא ישאר תמיד יקר הוא הלך לעום האמת ואנו בעולם השקר כדברי הנביאים עליו ה/םום כמלאך נחטף וכמלאך למעלה יהיה גם בזיכרון כמו כול יקר לבר בן בת חווה סליחה אין יועת את שמו ולי שמו מלאך משמים כתמים הוא הילד וגם ישר ואין לי אלה רק לחזק אותך ולחבק אותך וגם להחזיק לך יש ואת הכאב שלך בהשתתפות הצער הרב .הלך כמלאך עליו השלום ואנו בימי המשיח ואנו בימי .ואת תהיה חזקה גם למען האחרים במשפחתך וגם למענך התחזקי וקבלי את כול הכול מבורא עולם לך לובני משפחתך יקירה ולך שיר המעולת מעין יבוא עזרי מאשם אלוקי אמה המשיכי גם למען האהובים שלך והם בני ביתך אנה התחזקי מהר וזאת גם רצה המלאך שלך נכדך.. היקר כי את כמו אם שנייה במקום וגם בכול צעד כך מתבקש יפית מן מחבקת אותך חני מאוד ושלא תדעו עוד צער . הכוח שלך הוא להמשיך לחזק ולהתחזק וכולם מתפפלים על נחמתך ולכול בני ביתך ברוך דיין אמת אוהבת אותך חיבוק ממני לך לכול בני משפחתך

חנהפ

Active member
יפית, אין לי מילים

דמעות בעיניים,רק שהמקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון ולא תדעו עוד דאווה שולחת לך ,
גדול ,תחזיקי מעמד,בשביל ביתך ושאר בני ביתך

סנאית 12

New member
ברוך דיין האמת, כואב לי נורא, ליבי איתך יפית

שלא תדעו יותר צער.

לחברתי היקרה משתתפת בצערך

מצטרת חברתי היקרה אלוי ויכולתי לשלוח לך עידוד לבשורה טובה אך כך הגורל רצה יום אחד, הופיע בפתח ביתך פרפר קטן אדם ישב והביט כמה שעות על הפרפר איך הוא מתאמץ לדחוף את גופו דרך אותו פתח קטן.[ לפתע, הפרפר הפסיק להתקדם. נראה היה שהוא התקדם ככל יכולתו ואינו יכול יותר.אז האדם החליט לעזור לפרפר הוא לקח זוג מספריים ופתח את הגולם. הפרפר יצא בקלות. אבל גופו היה מנוון והכנפיים שלו מכווצות. האיש המשיך להתבונן, בציפייה שכל רגע כנפיו של הפרפר יפתחו, יגדלו וייפרסו - ובכך יתמכו ויעצבו את גוף הפרפר. אבל זה לא קרה! למעשה, הפרפר בילה את שארית חייו בזחילה עם גוף מנוון וכנפיים מכווצות. הוא אף פעם לא הצליח לעוף. האיש בחסדו וטוב לבו לא הבין שהגולם הדחוס ומאבק הפרפר לצאת ממנו, הם היו דרך האלוהים לדחוף נוזלים מגוף הפרפר לתוך כנפיו כדי שיוכל לעוף אחרי שייצא לחופשי מן הגולם. לפעמים, מאבקים הם בדיוק הדבר הנחוץ בחיינו. אם האלוהים היה מאפשר לנו לעבור את חיינו ללא מכשולים, זה היה גורם לנו נכות. לא היינו חזקים כמו שיכולנו להיות. לא היינו יכולים לעולם לעוף. בקשתי כוח… ואלוהים נתן לי קשיים לחשלני. בקשתי חכמה… ואלוהים נתן לי בעיות לפתור. בקשתי שפע… ואלוהים נתן לי מוח וכוח לעבוד. בקשתי אומץ … ואלוהים נתן לי מכשולים להתגבר עליהם. בקשתי אהבה … ואלוהים נתן לי אנשים עם בעיות לעזור להם. בקשתי טובות … ואלוהים נתן לי הזדמנויות. “לא קבלתי שום דבר ממה שבקשתי… אבל קבלתי כל הנחוץ לי.” מקווה שתצליחי להתגבר על המשבר גם אם לא קל , וכמה שבתך ניראת חזקה בפנים היא שבורה תהי חזקה למענה , ינחם אותכם האל ממרומים ,

יפית יקרה

ברוך דיין האמת זה מקרה מצמרר, עצוב כל-כך אנחנו איתך בכל דבר שתזדקקי לו - אוזן קשבת ובאמת כל דבר תנחומים מן השמיים

רותי410

New member
יפית היקרה, אין מילים לנחם אותך

באבלך הכבד ובצערך העמוק. אף מילה לא תצליח לנחם. מאתמול בלילה יורדות לי דמעות, ואני לא מפסיקה לשחזר תמונות, וגם עכשיו המסך מטושטש מן הדמעות. אני משתתפת אתך ועם בני משפחתך בכל לבי בצערכם, ושולחת לך ניחומים - עד כמה שאפשר לנחם - ומקווה בכל לבי שהאמונה והדבקות שלך בקדוש ברוך הוא יסייעו לך לשאת את אבלך, ולחשוב שאם ילד רך וטהור נקטף בדמי ימיו, לקדוש ברוך יש את חישוביו שלו. קראתי באיזה מקום שכתבו כי הוא סיים את תפקידו עלי אדמות. אני לא מבינה בזה הרבה, אבל מאמינה שהוא נמצא עכשיו במקום טוב יותר, ולחיים הרבה יותר קשה לשאת את האבדן. תנוחמי משמים, ומי יתן שנכדך הטהור יבקש למעלה על משפחתו ועל כל עם ישראל בשעות הקשות האלה שלכם, ובשעות הקשות שעוד נכונות לכל עם ישראל. תהי נשמתו הטהורה צרורה בצרור החיים

יפית היקרה,

צר לי על האובדן הכל כך קשה.. כל כך הרבה אנשים אתמול כאבו ועדין כואבים איתכם.. אין מילים להביע את הצער העמוק והכאב.. תהיי חזקה... מי ייתן והמקום ינחם אתכם,יהי זכרו ברוך

ddh1

New member
יפית יקרה, שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול גדול

קטונו להבין את חישובי בורא העולם. על השאלה למה? אין לנו תשובה. אך אני בטוחה עם הכרותי הקצרה עימך בפורום, עם ליבך החם, הטוב, האוהב והדואג. עם אהבתך החזקה לעם ישראל, שילד זה, הפיקדון היקר הזה שהקב"ה הפקיד בידי משפחתכם, זכה למשפחה מדהימה, אוהבת וחמה. והייתם לו למשפחה הטובה שיכולה להיות בשבילו. יפית יקרה- תנוחמו מהשמים ושבאמת באמת, לא תדעו עוד צער. שהקב"ה ישלח לכם הרבה הרבה כוחות ואנחנו פה בפורום ואני פה בשבילך ובשבילכם. יהי זכרו ברוך ושנזכה לבשורות טובות

MARETA

New member
משתתפת בצערכם

יפית יקרה שלא תדעו עוד צער לעולם, קבלי
היכן את נמצאת

למעלה