יפות שלי.

שרקייה

New member
יפות שלי.

היה לי כל כך כיף. נתראה ביום ראשון.
גליה

החורזת**

New member
תודה רבה לשרקיה שפתחה בפנינו

את ביתה ומי שלא הגיעה הפסידה, איזה בית חבל"ז והמרתף על כל תכולתו מדהים.
אז היה כייף לפגוש את כל הפרצופים שמאחורי הניקים, חלקן מכרות וותיקות - תמי וגל, והיה כייף להכיר את מרגריטה, שרקיה, החברה של מרגריטה (סליחה שלא זוכרת את שמך) ואמא של שרקייה.
אז למרות שהיינו קבוצה מצומצמת, העברנו ערב נעים מאוד. אוכל היה בשפע והעוגות, עד עכשיו אני מזילה ריר רק מלהיזכר בהן.
ויש לי בשורה משמחת עבורכן: נפתרה בעיית התחתונים שהרבנו לשאול היכן ניתן להשיגם. אז מסתבר שאמה של שרקייה עיצבה תחתונים לנשים מלאות פלוס ומהמעט שראינו, בהחלט יש לה מה להציע. אז לך שרקיה חופשה נעימה
ולכולכן, מחכה כבר למפגש הבא

Agnetta

New member
../images/Emo4.gifמצטערת שלא באתי......אבל הודעתי

דיברתי עם שרקייה והתנצלתי לפניה, לצערי בעלי חזר מאוחר מהעבודה והבייבי סיטר היתה עסוקה...חבל, כל-כך תיכננתי. בכל מקרה שמחה שנהניתן, ואני מאוד מקווה שניפגש בקרוב לתקן את העוול.. בנוסף על כף התעוררתי עם נדודי שינה לפני שעה ולא יכולה להירדם..

נראה לי שהמפגש הבא יתבטל

אני לא חושבת שתמי בנויה לעוד סיבוב איתי
היה ממש ממש כיף. המון תודה לגליה על האירוח המושלם. אגנס כבר קבענו אצלך בפעם הבאה. חשבתי שכדאי יהיה ליידע גם אותך. אבל יום חמישי הפעם. שלא נצטרך ללכת מוקדם. תחליטי על תאריך שנוח לך.

וכמובן! איך שכחתי?!

המה ג'ונג בשביל המאדאם! http://www.mult.ee/games/mahjongg.shtml תהני יקירתי. ואם את מצליחה לסיים את הנינג'ה את מלכת העולם.

כולכן ../images/Emo24.gif

איזה כיף היה לי. מרגריטה
בבדאי שאני בנויה לסיבוב נוסף אבל לא באמצע השבוע. תודה תודה לכולכן, נעמתן לי מאוד.

כל כך כל כך רציתי לבואאאאאאא

אבל לצערי אני כבר יומיים וכמעט ולא מדברת שמחה מאוד שנהניתן אני אשמח להגיע להבא

madam pompadour

New member
שששששששששששששששששש../images/Emo9.gif

רקייה
תודה על הכנסת האורחים. היה שיגעון
מפגש הבא, עליי (בתנאי שההורים שלי ייסעו איתך לטאבה
). מאדאם תות, מאדאם חורזת, מאדאם המקורית, מאדאם שרית - נעמתן לי מאוד
דיר באלאק אם אתן לא שם מפגש הבא....

DREAM111

New member
ממש כייף לקרוא את ההנאה שלכן

מהמפגש הזה. אז כמו שאתן יודעות לצערי לא יכולתי להגיע בגלל ההצגה אבל מאוד שמחה לקרוא את ההודעות שלכן בנוגע למפגש. כן ירבו מפגשים מסוג זה.

למעלה