האא שלוש שנים. גמני
מ מאי כאן ממולך New member 11/1/06 #39 למה? תשאריי בבקשהה[אני בקושיי מכירה אותך אבל בכול זאת]את זו שהקמת ת'פורום ואת חיייבת להשאר וגמאת היית זו שנתנה לי תגובה ראשונה תשארי.....
למה? תשאריי בבקשהה[אני בקושיי מכירה אותך אבל בכול זאת]את זו שהקמת ת'פורום ואת חיייבת להשאר וגמאת היית זו שנתנה לי תגובה ראשונה תשארי.....
S Shusho New member 11/1/06 #90 לא אני הקמתי את הפורום אלא מיכל המנהלת שהיתה לפני (כןכן, היתה עוד מנהלת בשם מיכל!) ו..בלה. ביי ביי.
S shmeksit New member 11/1/06 #40 מיכלשושווו ../images/Emo24.gif :[ חבל שאת עוזבת, אבל אם זה מה שאת רוצה אז לכי על זה :] אני מקווה שאהבת להיות פה בפורום.. ואת תבואי לבקר! רייט? אני אוהבת אותך!! אוהבת המון המון יובל...
מיכלשושווו ../images/Emo24.gif :[ חבל שאת עוזבת, אבל אם זה מה שאת רוצה אז לכי על זה :] אני מקווה שאהבת להיות פה בפורום.. ואת תבואי לבקר! רייט? אני אוהבת אותך!! אוהבת המון המון יובל...
D DaRk ShinES New member 11/1/06 #56 בהצלחה בהמשך מיכלוש../images/Emo24.gif כל התקופה שאני פה את מנהלת וזה יהיה מוזר אבל לא נורא נתגעגע
T tamaguchi girl New member 11/1/06 #57 ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif חבל שאת עוזבת, כי לא יהיה כאן אותו דבר בלעדיך. ובהצלחה בהמשך ואל תשכחי לבקר לפעמים
../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif חבל שאת עוזבת, כי לא יהיה כאן אותו דבר בלעדיך. ובהצלחה בהמשך ואל תשכחי לבקר לפעמים
א אנבלייי New member 11/1/06 #59 מיכלשושו../images/Emo10.gif אני קראתי בפורום סופרים ומשוררים צעירים שעזבת פה- ואני כזה- מההההההה???! מאיפה זה בא לעזאזל?! בוהו אני לא צפיתי את זה, אולי בניגוד לכמה בנות פה בכל מקרה.. אז תודה על שלוש שנים נהדרות של ניהול מדהים תחסרי פה.
מיכלשושו../images/Emo10.gif אני קראתי בפורום סופרים ומשוררים צעירים שעזבת פה- ואני כזה- מההההההה???! מאיפה זה בא לעזאזל?! בוהו אני לא צפיתי את זה, אולי בניגוד לכמה בנות פה בכל מקרה.. אז תודה על שלוש שנים נהדרות של ניהול מדהים תחסרי פה.
B behind the masc New member 11/1/06 #61 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אממ..קודם כל תודה על כל הזמן שניהלת את הפורום, ועשית זאת טוב מאוד. היה משמ כיף בהצלחה בכל מה שתעשי=] וממ כמובן את תשארי ב]ורום נכון?
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אממ..קודם כל תודה על כל הזמן שניהלת את הפורום, ועשית זאת טוב מאוד. היה משמ כיף בהצלחה בכל מה שתעשי=] וממ כמובן את תשארי ב]ורום נכון?
S Shusho New member 11/1/06 #96 תודה לך.. קצת פחות, אבל לקרוא אני אקרא כאן. אולי אפילו אצייר דוליז שוב
B Blue Pencil New member 11/1/06 #63 וואו.כלכך מוזר לראות אותך שחורה. |: זה כמו מיכל השניה שהפכה לכחולה, אבל הפעם קשה להתרגל.