יער...

~*~gaL

New member
יער...

אמממ, יש מש'ו שרציתי להגיד לך... אני ממש מצטערת, אבל... מזל טוב!
כן כן, ליער יש יומולדת... מה שאומר.. שהוא צריך לקנות לכו-לם מתנות... אז יאללה, תתחילו עם הבקשות!

greeneye

New member
אבל זה לא הוגן! צריך יער בצילומים!

טחחחחחחח ניסיתי להסוות! מזלטווווווווווווווב |בלון
חיבוק| מזלטווווווב!!! פן ירבו תוכים ג'ינג'ים כמוך!!! מזלטוווווב

kfm

New member
חח בדיוק התכוונתי לפתוח שרשור..../images/Emo3.gif

פוווווווווווולללללייייייייייי!! יומולדת שמייייחחחח!!
הכי בעולם!! שיהיו לך מלא מתנות ואוכל ובץים!! הרבה בץים!! (הסקייט שלך....חח שנון לא?..מה לא?! רוצה מכות?!
.סתם אבל יש לך יומולדת..אז היום לא..) לאבבבבביוווו!!
ומזלטוף!!
ועכשף תעשה פוווווו על כל הנרות..
X 16..(מכיר תאלה שהם כבר זקנים מדי אז שמים להם רק נר אחד?
)

kfm

New member
אה כן..אחד לשנה הבאה../images/Emo12.gif ../images/Emo118.gif

רואים שעשית העתק והדבק ../images/Emo3.gif

אלכסון ^_^ אבל נסיון יפה להסוות את זה
דרך הגב מ-ז-ל---ט-ו-ב ^_^ אני רוצה ליום הולדת שלך עץ

לוּבּה

New member
ברור שעשיתי העתק הדבק...|אנ"ה|

ולא ניסיתי לעשות אלכנוס.... אני תמיד שמה כמה אייקונים ואז עושה העתק הדבק.. מכפת לי איזה צורה זה יוצא
ורושמים דרך אגב... אם כבר מעבירים ביקורת...

לא ממש...

הרעיון של דרך הגב זה שזה בא מהגב כאילו בא מאחורה. שלא מוכנים לזה... תוספת... איזה מילה זאת אגב? זה פשוט לא מסתדר.

mati88

New member
פולי!!!!!!

למרות שאמרתי לך מיליוני פעמים אם לא כמה עשרות פעמים (שנינות מטורפת) מזל טוב 40 דק' ליומולדת דקה ליומולדת וכו וכו וכו...
אבל רק בשביל הפרוטוקול: מזל טוב
מקווה שאכלת הרבה...
המשך יום (הולדת) נעים...

למרות שאנחנו לא מכירים......../images/Emo80.gif

מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווב !! !! !! !!!!!!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !! !! !! !!

Testicles

New member
גדלנו בשנה

טוב, אני לא גדלתי, אבל אתה כן! ואל תנסה להסתיר את זה! כי רואים! שיהיה לך המון מזל טוב! בעצם... מה זה "מזל טוב"??? מה? שלא יפול עליך פסנתר? שיהיו לך חיים טובים, והמון הצלחה! או! ככה יותר טוב... אה, ובקשר למה שהילד המכונה מתי אמר... אופס! הילדה. אז אני אוהב גיטרות... ובכלל כל מה שקשור במוסיקה. אז... מתי שנוח לך. בתודה מראש, מעיןאָוּוּ

Yuvalenko

New member
תיזהר, מעיין, תיזהר... עכשיו עברת

את הגבול... על מתי לא צוחקים, שמעת??? בחיים שלך אל תצחק עליה!! או שאני אביא לך משטרה! ..... ובנימה זו אני גם אוסיף... מזל טוב יער, עד 123 (אני אחוורוש..). כן, אין לי זמן אפילו לכתוב את זה בהודעה נפרדת ומושקעת. עפתי לעבודה. בי.

mati88

New member
כן! אני בעד יובל!!

ומעיין, בכלל גל הייתה זו שאמרה את זה אבל לא חשוב...חחייחיחי... אבל אם כבר עשית הזמנה...אז אני בעד איזה דוקטור לק ככה...נראה לי מספיק...אבל בכל הטעמים!! (חוץ משרבט...שזה חיקוי די רע לגלידה ובלי שום דבר שקשור לפסיפלורה..) תודה רבה!

למעלה