יערה!

Ophel McNeil

New member
כנראה שכן, מתנצלת. ../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

בבקשה אל תכעס עליי, זה לא ששחכתי לכתוב לך מכתב, באמת ובאמת ובאמת ובתמים לא היה לי זמן. תשאל את יעל, בוקשי דיברתי איתה בחודש האחרון. אני לא חושבת שבחיים בתקופה כל כך קצרה (מאז שבועיים אחרי סוכות) היו לי "חיים" כאלה אינטנסיביים. גם עכשיו אני עושה הפסקה של חמש דקות מהקלדה, או שאני אתשגע. כבר שעתיים אני מקלידה (בינתיים סיימתי רק שמונה עמודים מתוך 20 לערך) של מילים שחצי מהן אני לא מבינה. כואב לי.

Charmed Gal

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כל פעם אני מחכה למכתב שלך ואין! אני אוהב את הדברים שאת כותבת! חיכיתי לקבל משהו אישי וכיפי רק לי לטיסה! ושוב...
אם לא תמצאי באמת אפילו קצת זמן, פ'סדר. אבל תשתדלי. משהו קצר. אפילו עמוד. משהו.
ובהצלחה.

Ophel McNeil

New member
אני ממש מצטערת, ../images/Emo28.gif

ואני מה זה שמחה שאתה אוהב את הכתיבה שלי, אבל רק שתבין שמינית מהעומס שיש לי - אני צריכה להגיש שני עבודות בספרות, ארבע עמודים מתורגמים מספר (שזאת חתיכת עבודה מה זאת קשה), תחקיר על טרי פראצ'ט, שיעורי בית במתמטיקה, היסטוריה (ויש לי גם השלמות בזה) ומחשבים, והכי גרוע - שתי עבודות להקליד, כל אחת בסביבות עשרים וחמישה עמודי וורד, ושתיהן ברמה של תואר שני - ככה שאני לא מבינה מילה. וזה עוד בלי המבחנים והשיעורי בית והעבודות השוטפות של כיתה י"א. אני ממש אבל ממש לא נושמת...
אבל שתהיה לך את הטיסה הכי כייפית בעולם.

Kryptonite

New member
איזו קטנוניות ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אם כבר - ארבעה*

למעלה