יערה!

Woogyman

New member
יערה! ../images/Emo110.gif

(אני לא מצליח לתפוס אותה בשום מקום אחר, אז כל השאר - להתעלם) מספר דברים - 1. לאיפה, לעזאזל, נעלמת? 2. אל תזמיני בסוף כרטיסים (את יודעת למה). 3. לאיפה, לעזאזל, נעלמת? 4. אני צריך לדבר איתך, בדחיפות. אני זקוק לעוד טיפול פסיכולוגי כמו פעם. 5. לאיפה, לעזאזל, נעלמת? 6. יש לי רעיון למשחק פורום חדש שאת תעזרי לי לארגן. 7. תתחילי להתחבר למירק יותר, או שאני אבוא ואחבר אותך בעצמי (לשקע). תאמיני לי שהתחשמלות לא תעשה טוב לשיער שלך שאת כל כך אוהבת!

Woogyman

New member
נלך לשלוף אותה משם? ../images/Emo110.gif

וגברת יעל, אנחנו עוד צריכים לחדש את הקרב על המנגות! (קראתי את השרשור שעשינו על זה פעם, כל כך מצחיק)

Magical me

New member
משורשי השיערות.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

הלוואי, אבל... אבל... *משפילה את ראשה בבושה* קראתי מנגות, ואהבתי... הם השתלטו גם עליי...
;;

Woogyman

New member
*מת* ../images/Emo110.gif

את קיילב, את לא זוכרת?! מנגות מלוכלכות, מנגות רעות! איפה הברינגרים שלי כשצריך אותם... (עכשיו בא לי לראות את 718 של באפי שוב.. אבל הקטע עם העין.. בעעעע)

Lettuce Girl

New member
חח.. חמוד...../images/Emo15.gif

אתה באמת לא חייב לשתף אותנו כל פעם שאתה מבין משהו.... זה רק מראה לנו כמה בעצם אתה לא מבין...

Woogyman

New member
אני? בוגר? לאאא... ../images/Emo110.gif

הרבה יותר בוגר להעלב מתמונות של דמויות מצויירות עם סכינים תקועים בהן.

Ophel McNeil

New member
נעלמתי למקום איום ונורא, ../images/Emo28.gif

בו אני צריכה לעשות אלפי דברים ואין לי דקת זמן פנוייה. אני נורא אשתדל להתחבר מחר בערב, אבל אני לא בטוחה אם יהיה לי זמן (וחסר למי שקורא את המשפט הזה בסנוביות של "יש לי חיים". כרגע אין לי טיפת חיים ><). בקשר לכרטיסים ולטיפול הפסיכולוגי - לא, בבקשה אל תעשו לי את זה, בבקשה. ;; כל כך ציפיתי!

Woogyman

New member
דברי איתי מחר, ../images/Emo110.gif

ואני אסביר לך הכל (אל תדאגי, טיפול פסיכולוגי לאו דווקא אומר שמשהו רע קרה :).

Charmed Gal

New member
את זוכרת מכתב,רייט?../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

פעם שעברה שכחת! את לא עושה לי את זה שוב!

למעלה