יעקב אלפרון חוסל

Citizen Y

New member
האמת רעיון יפה

אולי החיסול בכלל נועד לשמש פרסומת למדיטציה טרנסצדנטלית של כנרת. מזכיר לי את הספאם ששולחת ה"עמותה לשלום ושגשוג במזרח התיכון" שידועה כשלוחה של כת הסינטולוגיה בארץ...(ספאם שמדבר על אושר ושלווה שגורם לי לרצות לצאת משלוותי ולחסל את שולח הספאם בעצמי) זהו, עכישו הכל ברור, הסינטולוגים ביצעו החיסול

באתי מהידיעה בעמוד הראשי

ברוכים הנימצאים בפורום רעננה רק רציתי לציין נושא אחד- למרות הקושי שיש לשכנים לגור באותו רחוב עם עבריין, עדיין לא "משמח" רציחה של אדם, כאילו ברוך שפטרנו מימנו. חבר'ה,רצח הוא רצח, חבל שכהות החושים שלנו כך, אנו לא מזדעזעים מרצח אדם, בקושי הזדעזענו מרצח הילדה שהוטבעה בנחל הירקון...לאט לאט כולנו הופכים לסוג של אנשים אפטים שלא איכפת להם רק על עצמם ובני משפחתם.חבל.

מוות אלים הוא טרגדיה גם לקהילה

וגם למשפחת המנוח. אני מסכימה בעניין זה עם כנרת, שאמנם אינני שותפה נלהבת להמלצתה לפתור את האלימות בעזרת מדיטציה טרנסנדנטלית - אולם שותפה לעמדתה כי רצח מוביל לרצח ואלימות מובילה לאלימות. כפי שציינתי כאן - על כולנו להרכין ראש בפני הילדים שאבדו אבא ובפני המשפחה הקרובה בכלל. אין קשר בין המרחב הציבורי המאוד הטרוגני בהתייחסותו, למרחב האישי, הטראגי, העצוב, בו נלקח מהם אבא (שהיה כנראה אב מאוד מסור) ובן זוג. אני מציעה שכולנו, כפי שציינה גם תמי, נזכור זאת וננחם את הראויים לנחמה. נראה לי שהתגובות כאן בפורום - של הגולשים הקבועים כמו גם אלו שהגיעו מההפניה מעמוד הבית - מאוד אנושיות ומאוד דומות לתגובות בתקשורת בכלל. הן כוללות את האמפטיה למשפחה ולקרובים (שמעתי אמפטיה ראיון מאוד רגיש עם עורך הדין שלו, שנפרד ממנו חצי שעה לפני הפיצוץ), חשש מהעומד לקרות, ביקורת, וטווח רחב של התייחסויות רגשיות, ערכיות, פרשניות ואחרות. יש בהחלט התייחסות בתקשורת גם לקושי המובנה של החיים לצד מי שמדי פעם מנסים להתנכל לו, באופן שמסכן גם את השכנים. אני מניחה שאיש לא מעוניין שזה יקרה, כולל אלפרון עצמו שלדעתי ועל פי מעט הפעמים שצפיתי בו (בעיקר בביקוריו בישיבות מועצה שגם אני ביקרתי בהן) - גילה אכפתיות אישית לסביבה בה הוא חי. ובלי קשר לכך, גבריאל, אני ממליצה לך בחום, כחוק חיים, להיזהר בטוהר ובדיוקה של המילה. לכתוב פרשנות שלך כאילו היתה משהו שנכתב כאן, זהו עוול לנרצח, למשפחתו, לגולשים, לכולם.

רעננה בתקופה קשה עכשיו, ובכדי להקל על התושבים

הצעתי להכניס את המדיטציה הטרנסנדנטלית בגדול. ובעניין הזה בודאי תסכימי אתי שאפשר לצפות לתוצאות טובות.

Citizen Y

New member
אני אומר אם מדיטציה אז רק טרנסצדנטלית

לא רואה ממטר אף מדיטציה אחרת! מנסיון!!!111

תשלחי את החומר למשטרה - תארו לכם שוטרים

יושבים ישיבה מזרחית בקרן רחוב אפלה ועושים מדיטציה, כשמסביבם כמובן המולה. חברה שמוכנה ש"הכנופיות יהרגו אחת את השניה" היא חברה שויתרה על כל התמודדות עם הפשע המאורגן ובסופו של דבר תסבול בצורה קשה כשהפשע יופנה כלפיה.

מסכימה אתך בדבריך על החברה.

באשר להקמת הקבוצה, זה עניין לתושבי רעננה האחראים לחייהם ולעירם. לא כל בעיה תטופל רק ע"י המשטרה. וקבוצת מתרגלים ברעננה ראויה למקום מכובד מאד, בתנאים טובים שימשכו כל תושב להצטרף.

mercy67

New member
הבעיה עם הפשע המאורגן בארץ

היא שהוא בכלל לא מאורגן ובטח לא מקצועני (כמו הדימוי מהסרטים שמנסים ליצור לו). לירות כמו שצריך (בלי לפגוע בחפים מפשע) הם לא יודעים. כנ"ל לפוצץ מישהו בלי לגרום נזק לאחרים. עכשיו אם תתחיל מלחמה, אנשים חפים מפשע יפגעו והמשטרה תשאר חסרת אונים כרגיל...

PRINCESS GINA

New member
שאלה לי אליכם...של מי היה הניסיון חיסול לפני

שנה בערך בראשון לציון כשמכונית התפוצצה ליד היקב? דוד שלי עמד ברמזור ליד המכונית הזאת ובמזל לא קרה לו כלום!!! אלוהים ישמור...רק שאנשים תמימים לא ישלמו על זה בחיים לבסוף.

PRINCESS GINA

New member
כן..אלוהים ישמור!!!

אני רואה את המרפסת של סבתא שלי בתמונה העליונה... איזה פחד זה היה באותו היום..

היום הכי מסוכן ברעננה=היום הכי מאובטח ברעננה!

ליבי עם הילדים שאיבדו אבא ועם האלמנה שאיבדה בעל ובן זוג. לאף אדם אין זכות להרוג בעל, אב, בן זוג, סב, דוד וכו'-לאף אחד!!!! חבל שככה מתנהלים הדברים, חבל! והכי חבל שאנשים שאין להם קשר לעולם הפשע- ניפגעים על לא עוול בכפם= זה הכי מפחיד!!!!!

חחחח איזה כיףףףףףףףףףףףףףף!!!

בעזרת ה' יבואו על עונשם כל הפושעים /רוצחים/ אנסים... והבן שלו - שמעתי שירשו לו ללכת רק להלוויה, ולא לשבעה - זה גם יותר מידי!! הטרוריסט הזה בטח ינסה ללכת בדרכי אביו (זכרונו לברכה ? חחחחח) - אבל בגלל שהוא טיפש בהרבה וגם חמום מוח בהרבה, הוא בטח ימות יותר מוקדם. יום שמח לעם ישראל ולרעננה !!
סטודנט

musicstudent

New member
מסכים 100% עם "בחור מעניין"

רעננה צריכה "להתנקות" מכל הזבל האנושי כמו משפחת אלפרון ודומיהם.... דרור אלפרון (הבן) - בריון קטן ומושתן, שחכם בלסחוט כסף מאנשים חלשים- אביו היה חכם בהרבה ממנו - אבל אם ימשיך בדרכו של יעקב, לא ישחק לו המזל, והוא ימות צעיר בהרבה (אינשאללה)... והכי הורגת אותי אשתו הבלונדה הצבועה והבוכייה של אלפרון.... "הוא בסה"כ איש עסקים לגיטימי" - חחחחחחחח - כן, לכן מפוצצים אותו כשהוא בתוך המכונית !! מה שאני לא מבין זה איך רעננה,עיר כביכול איכותית וברמה, מתירה לאנשים ופושעים בסדר גודל כזה להתנחל בה? כולנו צריכים לחשוב איך לסלק ולגרש משפחות פשע קיימות (כגון משפחת אלפרון) מרעננה באופן חוקי, וכמובן לא להתיר למשפחות פשע חדשות להתנחל כאן - יש לחוקק חוקים במועצת העיריה שימנעו מפושעים לעבור לרעננה. אם אנחנו רוצים שרעננה תישאר "פנינת השרון" - צריך לדאוג שהיא לא תכיל בתוכה טינופות כמו משפחת אלפרון, או משפחות פשע אחרות -זו בושה לעיר, ביזיון, ופחד לתושבים!! עידן

Citizen Y

New member
בני משפחת אלפרון תקפו את הצלמים לפני ההלוויה

ynet: נושאי הארון וחבריהם תקפו צלמים שהגיעו לבית המשפחה ברעננה, משם יצא מסע ההלוויה של יעקב אלפרון. הם שברו לאחד הצלמים מצלמה ועל אחרים שפכו כוס מים רותחים

למעלה