יעקב אלפרון חוסל

Citizen Y

New member
אני לא בטוח איך להגיב

מצד אחד עבריין שבטוח גרם למותם של אחרים מצד שני אם אני חושב על מה שעובר בטח עכשיו על דרור אלפרון... לפי הדרך שהוא הולך בה נראה שהוא יביא על משפחתו את אותו הסבל...

Jab2

New member
אכן נראה שהיורש לא ישב בשקט

לא בטוח שיהיה שקט מעתה, אולי תפתח חזית חדשה של מלחמה בין עבריינים. מה עוד, שבפיצוץ נפצעו (קל) שני עוברי אורח - אחד מהם נער בן 13. מי יודע מה יהיה בהמשך? מפחיד.

אלי ו.

New member
פעם, בלי לזהות אותו, יצא לנו לריב

שנינו היינו בתור לרופאת הילדים וחשדתי בו שהוא מנסה לחתוך לפני בתור. בסוף התברר שהפקידה אשמה. הוא דוקא לא היה נורא אבל בדיעבד, כשהבנתי מאיפה הפרצוף שלו נראה לי מוכר קצת חששתי והבטתי כמה ימים לצדדים.

רק אתמול הבעתי את חששי מנוכחותו בישיבות מועצת

עיר...וחנה ענתה לי שהוא כבר לא...ועל זה נאמר "ניבאה ולא ידעה מה ניבאה..." ואכן כן...הוא כבר לא!!! אולם יש לו חמישה ילדים... והפחד הוא שזה לא יגמר...אחד מהם לבטח יבקש לנקום את רצח אביו...כך שברכתך חנה - ובא לתושבי רחוב השחר גואל - היא בספק...

האם אתם יכולם לשחזר מהרשת

את הסטוריית ה"תקלות" ברחוב השחר? (אני זוכרת לפחות גילוי מטען נוסף לפיצוץ שהיה השבוע שם).

ובלי ציניות - תנחומי לילדים

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=595082&TypeID=1&sid=126&pid=48 לאבד אבא - כל אבא, כל הורה, זה סוג של חשבון נפש עמוק עם הזהות של עצמינו, שכן ההורים עומדים בבסיס הזהות הזו. מי שאיבד/ה הורה, בכל גיל ומכל סיבה שהיא, מבינ/ה וודאי על מה שאני מדברת. אין לזה קשר מה ומי היה האב. יש שם בבית ילדים צעירים, ופחות צעירים, ובכל מקרה כולם איבדו אבא. תנחומי.

מאחר והוא כבר לא יבקר, למיצער, בישיבות המועצה

הלך חבר המועצה ויו"ר חבר'ה קדישא יואל עזרזר לבקר אותו....ניצפה בערוץ 2 מנחם אבלים בבית משפחת אלפרון.

32103210

New member
טוב שהזכרת יו"ר חברה קדישא .

עוד אנשים היו יכולים לחשוב ,שהוא הלך כחבר מועצה .

ארזS

New member
בהחלט לא בטוח שכדאי לשמוח.

מי יודע מה עוד מצפה לתושבי המדינה במלחמות החיסולים האלה וכמה נפגעים תמימים עוד ישלמו בחייהם ובבריאותם במלחמה הזאת.

רועי דר

New member
אללה יסטור

אני מתאר לעצמי שיש כמה אנשים שירדו היום למקלטים שלהם. אני לא יודע אם זה צ'רלי אבוטבול, האחים אברג'יל(הם בטח מבסוטים שהם בכלא...) או עמיר מולנר, אבל מישהו עכשיו נכנס לכוננות ספיגה. רק אזכיר שעמיר מולנר ואנשיו חטפו מכות לפני שנה וחצי מאלפרון ואנשיו ומולנר גם נדקר ע"י דרור הבן של יעקב. מאיר אברג'יל ואנשיו קיבלו גם מכות, הפעם בר"ג, כשאלפרון, אחיו אריה ועוד איזה ערס נתנו להם מכות רצח ושברו למאיר את האף. מלחמת העולם השלישית בפתח. תנסו לא להיקלע לקו האש

פחד אלוהים

לא שאני מבכה את לכתו בטרם עת(??) של האיש האלים הזה, אבל מעבר לבדיחות, זה לא ממש מפחיד? גם אנשים מתפוצצים באמצע דרך נמיר וחפים מפשע נפגעים, וגם לכו תדעו איזה השלכות יהיו לדבר הזה. לבנאדם הזה יש צבא שלם מאחוריו ואני בטוחה שהולך להיות בלגאן. מישהו מבין קצת בסכסוכים האלה? עם מי הוא מסוכסך? זה אבוטבול? אברג'יל? עמיר מולנר???

למעלה