יעל בואי למפגש!

DafnOosh1

New member
לפי מה שהבנתי,

הרוב החליטו לעלות על הרכבת שיוצאת בשעה 11:48 (ומגיעה לתחנת השלום בשעה 12:16). אני אהיה שם, בכל אופן
.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifיש בסוף אני באה!!!!!11

ואני מוותרת על דברים חשובים ועושה מאמצים רבים.
אני כותבת גם פה - עוד מישהי נוסעת מרחובות חוץ ממי שכבר אמרה?

funky girl2

New member
../images/Emo73.gifמחררררר!!! כנסו בבקשה..

לא לא המפגש... מחר אני טסה ל23 יום לארה"ב
אני מתה כבר להגיע.. רק שאין לי מה לעשות בטיסה... רעיונות ? אין לי כוח 12 שעות לבהות באויר..

poohandme

New member
D:../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

הארי פוטר
לישון>< למרות שזה די ביזבוז
הרבה סודוקו-.- דיסקמן. להכין צמידים או משו>< להציק לדיילות?P:

רעיונות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

לקחת כמה עיתונים ולקרוא.. לקחת ספר ולקרוא לקחת מחברת ולצייר לישון..

Stinki Winki

New member
אממ

מלא מלא מלא סודוקאים לציירD: עיתונים מעניינים ספר לישון-.- ממליצה לך לבקש כרית במטוס מוזיקה אם יש לך לפ-טופ (מותר במטוסים? בלי אינטרנט וכאלה) אז תוכלי לצייר דולי

שונאת טיסות ארוכות :-\

אבל יש לי רעיונות
סודוקו
(פתרתי איזה 50 בטיסה האחרונה
) ספר, רצוי מטופש וקל לקריאה, כמו הספרים לבנות נוער, כי במטוס אין כוח להתרכז ולחשוב. קיצור, אל תקחי כחומר קריאה את עבודת הדוקטורט של איינשטיין (דווקא הייתה קצרה, 10 עמודים אם אני לא טועה..). את טסה עם חניית ביניים או לא? אם בלי, תהיה לך טלוויזיה (בכל המושבים יש, אם את במושב ראשון ולפנייך קיר, הטלוויזיה מוחבאת בתוך המשענת של הידיים או מתחת לכסא.). בדרך כלל יש משחקים וסרטים נחמדים (ככה ראיתי את שרק 2 כשהוא רק יצא
). אם את טסה עם חניית ביניים, בטיסה הארובה יותר (הטיסה השנייה, לא?), תהיה טלוויזיה. את יכולה לצייר, ציורים, סקיצות (אפילו לדוליז.. או שרק אני מעדיפה לצייר רעיונות על דף, וכשבא לי, להפוך אותם לדוליז?). בטיסה מלאתי דף שלם ברעיונות לכיתובים וציורים על חולצות. נסי לישון
הכי נוח, מעביר את הטיסה בקלות יותר - אם מצליחים לישון. אם את נרדמת בקלות על כסאות את מסודרת
במטוס יש אוזניות, ואולי יש שירים. בכל מקרה, את יכולה לקחת דיסקמן או משהו כזה. מחשב נייד - אסור במטוסים (נעה אמרה משהו כזה למעלה.). איפה תהיי בארה"ב? ניו יורק?

funky girl2

New member
../images/Emo73.gifממש תודע

אני טסה לטיול סובב בארה"ב אין לנו חניות בניים בהלוך
בחזור יש.. ותודה על הרעיונות אני אנסה לאמץ כמה

GalGul000

New member
מותר..

או לפחות לפני כמה שנים [לא המון שנים... איזה 3-4] היה מותר.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבטח שמותר.....

כל עוד את לא משדרת שום דבר על-חוטי וכאלה.... המוזר שישב ליד אח שלי היה מרותק כל הטיסה למחשב שלו ><

ליזע

New member
דיסקמן

זה הדבר היחיד שיכול להעסיק אותי מלא זמן, חוץ ממחשב כמובן

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממממממממ

לישון לישון לישון-שלא היה ג'אט לג
סודוק
.
עיתונים.....
לבהות באנשים המוזרים שטסים איתך.זה מזה מעביר ת'זמן >< לפחות לי,טסו איתנו אנשים ממש מוזרים
.
ךלדמיין איך הקרובים שלך (במידה ותפגשי)יראו.אני בכלל לא דמיינתי שהקרוב החפיפניק שלנו בתור אחד שנראה כמו הומלס מחורבן ><

little beetle1

New member
אניייייייי רוצה לראותת אותכן פעם

אחרונה התהיו כוסיוט ושרשרו לי את תמונותיכם?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפאק, קצת נהרס המפגש.../images/Emo3.gif

יהיה שם גם מפגש של פורומבנות *מגלגלת עיניים.*

למעלה