יעלי היפה

ווינגז

New member
יעלי היפה ../images/Emo23.gif

אני יודעת שהבטחתי לא לפתוח שרשור הפעם, אבל בכל זאת - אני לא יכולה להחזיק את עצמי, זו גם סוג של מסורת. אז... מזל טוב ויום הולדת שמח, גם פה. המילים הכתובות חסרות משמעות והמקום בתפוז קטן מלהכיל את כל מה שאני רוצה להגיד ולאחל לך (סומכת עלייך שפה תסתדרי בלי החפירות שלי, את גם ככה יודעת בדיוק מה הייתי כותבת). אוהבת אותך הכי בעולם ומאחלת לך את כל האושר והאהבה שבכלל אין ספק שמגיעים לך. תמשיכי להיות יעל הרעה הכי טובה שיש והי, את לא כזו זקנה

Don Nirtin

New member
יעל הרעה היקרה.../images/Emo87.gif

בזכות רוע ליבך- אני סוגד לך. בזכות עריצותך- אני כבר מכיר את א' ב' של הנמלים. בזכות זדונתך- אני כבר יכול להגיד לך כמה נמשים יש על האבן ההיא ברצפה. בזכות קשיחותך- אני אדון לרצפה. בזכות מי שאת, פשוט מרשעת אגדתית שהזינה את כל החלומות הכי גדולים שלי בתור אובססיבי לVILLAINים. בזכות מה שאת, מרשעת אגדתית ויקרה שלי, למדתי להעריך את הרגעים הקלים בהם את מרשה לעצמך לכתוב לי במסן. בזכות גדולה יש לי לעונג לברך אותך לכבוד הTURNING TO NEW OLD. זו זכות מבורכת מבחינתי. בזכות זו, אני מבקש ממך- אל תשתני לעולם. פליז? אז לשנה הבאה נברך בשלל משאלות ליבך, בשלל אהבה
(מה. חייבים קצת לצחוק.), ושלא תשובי לנהל פורום שכוח אל (באמת?!
באמת?!
). יעל, מלכתי העריצה, את ראויה לכל. את בחורה נדירה שלא רואים כל יום. אני חולה לך על התחת, סבבה? ועכשיו ביץ'- אני מחכה לראות אותך כותבת על הברכה המקורית שלי תודה ענקית. זה המינימום שמגיע לי
. מזל טובבבבבבבבבבבב
.

Don Nirtin

New member
את יודעת שזה הדדי, נכון?../images/Emo87.gif

וחוץ מזה כולם כאן חולים לך על התחת.

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifיעל../images/Emo24.gif

יעל היקרה
שיהיה לך יום הולדת מדהים
תהני ותחגגי עם המשפחה והחברים שתהיי תמיד מאושרת ושמחה
שתזכי לשנה של שגשוג והצלחה
שתדעי רק בריאות ונחת
ושתמיד תזכי לקבל ולהעניק אהבה

deisy

New member
ילדונת יפה שלי ../images/Emo99.gif

אין הרבה מילים שאוכל לכתוב כדי לספר לך כמה אני אוהבת אותך, אין הרבה מילים שאוכל לכתוב כדי להסביר לך כמה אושר אני מאחלת לך, אני רק מחכה לתת לך חיבוק! הרבה מזל טוב יקירה, שבאמת החיים יחייכו אליך והאושר תמיד יקבל את פניך! אל תשתני! את בחורה מיוחדת כל כך!

yonVata

New member
מין הסתם כבר התקשרתי להגיד לך...

אבל זה לא עולה לי כסף לכתוב אתזה גם כאן... שתהיה יומולדת נהדרת! שתדעי רק אושר ועושר והצלחה בכל אשר תפני, ובאופן כללי שתדעי רק טוב!...
מקווה שהיה לך יופי של מומולדת!

yonVata

New member
אחותך שלוש פעמים...

את תגידי לי כמה פעמים להגיד לך מזל"ט?

../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

מצאת אחלה יום לחגוג בו יום הולדת
המוניי
עד 120 ועוד
המון בריאות אושר והצלחה...
אוהבת

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב! ../images/Emo6.gif

עד 120 כ-23.5, המון אושר, עושר, בריאות רוע וציניות! בהצלחה בזוגיות, בלימודים [אם יש] ובעבודה. מסמפט אותך לאללה!

Hasselblad

New member
יעללללללללללללללל

אומנם באיחור... אבל כשעובדים מסביב לשעון מאבדים תחושת זמן... אני רוצה לאחל לך את כל האיחולים הטובים הנפלאים והקסומים שאפשר לאחל לבן אדם מדהים כמוך! אהבה ללא גבול, אושר שלא נגמר, בריאות אין סופית והמון מזל טוב

xFade

New member
../images/Emo79.gif קצת באיחור,

אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. יומולדת שמח

Guid

New member
מזל טוב יעל! /tapuzforum/images/Emo212.gif

עד 120! הרבה הצלחה, בריאות, אושר, עושר, ושלל מטעמים אחרים~ /tapuzforum/images/Emo3.gif

Macbook

New member
מזל טוב יעל!

מקורה כפרה.
הרבה מזל טוב, בריאות, אושר, עושר, כושר וכל מה שאת רוצה הרבה הצלחה בחיים~ את אחלה של מנהלת!
מרועי.

P o o f i

New member
מזזזזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

שפע אושר, עושר, בריאות והצלחה.

למעלה