יעוץ על יעוץ

londo

New member
יעוץ על יעוץ

או יותר נכון - יעוץ על יעוץ פיננסי אנחנו זוג, דיי צעיר (אני 28, היא 26) שעברנו שלב אחד בחיים - יצאנו מהמינוס. עכשיו אנחנו מעוניינים להתחיל לחסוך כסף. למעשה, מדובר בשני חסוכונות שונים - אחד חיסכון לפנסיה והשני חיסכון זמין יותר - סכום כסף שנשמר בצד (ורצוי שיתפח לו שם) אבל שגישה אל הכסף, במקרה הצורך תהייה יחסית מהירה (תוך לא יותר מנגיד, חודש). השאלה שלי היא לא איך חוסכים, אלא למי פונים לייעוץ. אני יודע שישנם ברוקרים פרטיים פעילים (ותודה לרפורמת בכר), יש בנקים, אבל הבעיה עם כל אלה היא שאני מפקפק באמינות שלהם - מן הסתם הם ינסו לדחוף לי דברים שנוחים גם להם, ואני, הדיוט בהשקעות, לא בטוח בכלל שאוכל לעשות בחירה מושכלת. השאלה שלי - האם קיימים יועצי חיסכון עצמאיים באמת? האם יש אתרים, ספרים או סדנאות שאתם יודעים עליהם דברים טובים שיוכלו לתת לי את ההשכלה הדרושה בשביל להבין בין חסכונות שגופים שונים מציעים לי? תודה מראש על תשובה וסליחה עם אלה שיתקלו בהודעה הזאת בפורומים אחרים. נ.ב. אני ראיתי שאסור לפרסם פה חברות ומוצרים ולכן במידה ויש לכם המלחצה ספציפית אשמח אם תוכלו לשלוח לי למייל [email protected].

drshy

New member
הנחת המוצא היא שלכל אחד יש אינטרס..

השאלה היא האם הוא מספיק אתי ואינטליגנט כדי להבין שסיפוק האינטרס שלך יקדם בטווח הארוך גם את האינטרס שלו!! - אם תצליח למצוא אדם בלי אינטרס, רוב הסיכויים שהוא חסר ידע מספיק בתחום, או שהוא יהיה מאוד יקר. אם תרצה הפניה לאיש מקצוע שאני מאמין בו וסומך עליו (וכן, יש לו אינטרסים משלו) שלח לי מסר... בהצלחה! [email protected]

../images/Emo91.gif חסכונות למינהם

אכן דעתך עך הבנקים לא מלבבת ואפשר להבין מדוע. גם במגזר היועצים וגם במגזר האלטרנטיבות לחיסון שהם נותנים. מנסיוני כיום כדאי לחסוך דרך קנות נאמנות.גם ישנם אפיקים סולידים גם תשואה טובה וגם נזילות. ואשר לחיסכון לפנסיה לבחור בבית השקעות פרטי כגון אפסילון מיטב וכדומה. יש להם קרנות פנסיה עם תשואה טובה יותר מאשר הגופים הבנקאיים. אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לפנות אלי במסר.

אדו73

New member
אתה מתכוון להשקעות?

ישנם יועצים בכל בנק וגם קיימים פרטיים. אני ממליץ שתדבר אם יועץ ההשקעות בבנק שלך, רק להתרשמות ואח"כ תחליט מה אתה עושה הלאה.

למעלה