יעוץ לעמיתים

ברוכות הבאות שתיכן ../images/Emo20.gif

עד שיגיעו אנשי הסלולאר אני יכולה להציע לכם להיעזר בטאגליינס, המאמרים והקישורים (נותן השירות השבועי) שיענו על לפחות חלק מהשאלות שלכן. המון בהצלחה ותעדכנו

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

על עובדי בנק לא זכור לי שדיברנו יותר מדי, אבל אולי בחיפוש מתקדם תמצאי שרשורים בתחום. דיברנו על עובדי חברות אשראי במסגרת "נותן השירות השבועי" שבקישורים, אבל אני לא יודעת אם זה יעזור במשהו... לגבי אורנג', מידע תוכלי למצוא בקישורים, במאמרים ובטאגליינס וכשעובדי הסלולאר יסיימו את המשמרת הם יוכלו לענות לך ספיציפית על שאלות. שיהיה לך המון בהצלחה ולסיום יש לי בקשה קטנה ממך - אם תקבלי תשובות לגבי העבודה בבנק במקום אחר, אני מאוד אודה לך אם תעלי אותן בפורום למען הדורות הבאים.

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

גם אני חשבתי לא מזמן לבדוק את האופציה הזו של עבודה במלון, כשלפי מה שהספקתי לברר זו עבודה נוחה גם לסטונדטים, היות שיש אפשרות למשמרות לילה בהן אפשר לשבת וללמוד ופעם בשעה בערך אחד האורחים חוזר מבילוי ומביאים לו את המפתח. לגבי מה שנדרש: אנגלית טובה זה די Must. אם Mr וMrs מטרידים אותך אז מצבך מצויין, בלי קשר למקום שאתה עובד בו מקובל לפנות לאנשים כMr או "מיז" (לא זוכרת את האיות של זה), כדי לא לפשל אם מדובר באשה נשואה או לא. קשה לי להאמין שמישהו יעלב ממך בהקשר הזה. לגבי הלבוש: קשה לי מאוד להאמין שבמקום כלשהו ידרשו ממך להגיע עם חליפה. בתי מלון רציניים מספקים מדים לעובדים שלהם או שמסתפקים בלדרוש מהם להגיע בלבוש "מכובד", העיקר שלא יהיה מכנסיים קצרות וגופיה. הכל תלוי במקום בגדול וסביר להניח שיסבירו לך הכל שם. בהצלחה ותעדכן אותנו!

תודה ../images/Emo13.gif

אכן נשמעת עבודה נוחה
לגבי האנגלית, תודה על העצה.
לגבי הלבוש, טוב, אז אני חושב שאני די בסדר בעניין.
אגב, למישהו יש דעה בנוגע לגילוח? מכירים את אלה, שלאחר גילוח הם נראים בני 12, ויום לאחר מכן, כשיש זיפים קטנטנים, הם נראים בני 20 ו...? אז זה אני. אז אני די לא סגור בעניין הזה.
אני מתלבט אם להגיע מגולח למשעי או כמו "יום אחרי גילוח", כדי להיראות קצת "מבוגר" יותר... ושוב תודה, אעדכן אתכם מחר!

אזרח111

New member
עצה שלי ...

אל תטריד את עצמך בזוטות שכאלה לבינתיים (לבוש, זיפים) ... לבינתיים תסתכל על התמונה הגדולה, אם זה יהיה לך נוח בתור סטודנט.

היה הזוי ביותר ../images/Emo12.gif

קודם כל, מתעב את חברת דן! או לפחות את קו 2 שלה!
קו 2 מגיע "ממש" כל רבע שעה! הראיון נקבע לי לשעה 11, באחד המלונות ברחוב הירקון (הטיילת). אז יצאתי לי ב-9:30, ממש מוקדם, כדי שלא יקרה מצב שאאחר ולו בשניה. א=ב=ל, קו 2, שמגיע "כול רבע שעה" החליט להגיע כול 45 דקות, ועל האוטובוס עליתי רק ב-10:15. ומובן, שאיחרתי. כשהגעתי למראיינת, היא שוחחה בטלפון וזרקה לי הערה "הקדמת הא?" ואני, כשאני יודע שאיחרתי (אגב, התקשרתי להודיע שאני מאחר
), חשבתי שהיא אמרה את זה בציניות. לאחר שסיימה, היא קראה לי להיכנס, ואני התנצלתי ולקחתי על עצמי את האחריות (כמובן, מה, אאשים את דן הדרעקים?), והיא הגיבה בפרצוף כזה -->
. כששאלתי מה קרה, אז היא אמרה, שהיא בכלל חשבה שקבענו ל-11:30, ושהיא לא הייתה צינית לגבי ההערה שלה. נו, סבבה, עבד לטובתי הפעם. בכול מקרה, ישר כשהתיישבתי, היא העירה לי על הגילוח, ואמרה לי שגם אם אתקבל וגם אם לא, שאדע להתגלח לראיון עבודה, אבל בטון נחמד, לא בכעס. הנהנתי בהסכמה. ואז, ציפיתי כבר לראיון ראיון, אבל מה שהיא שאלה אותי היה רק "בן כמה אתה?", ואז היא שאלה "כתבת פה שיש לך אנגלית טובה מאוד. מה זה אומר?" אז עניתי לה "שאין לי בעיה עם אנגלית, אני יכול להסתדר עם כל דבר באנגלית בדיוק כמו בעברית" והיא השיבה "אה, טוב".
זהו?!
ואני חשבתי שיבדקו את האנגלית, את הרמה לפחות... ו... אמממ, זהו בערך. אחרי זה היא אמרה לי משהו כמו "טוב, התקבלת, תבוא להתלמדות ביום ראשון ונראה מה קורה". אז כן, די הופתעתי שהראיון ערך בסה"כ 5 דקות, כי אני כבר התכוננתי לחקירה של ממש, אבל כנראה שזה רק במרכזי הערכה.
אעדכן אתכם ביום ראשון!

ocean boy 22

New member
אחלה מזל טוב!

כנראה שהם ממש צריכים עובדים, אז ויתרו על מרכז הערכה או משהו כזה.. מה לגבי שכר? שעות? החזר נסיעות?

Oיון

New member
דיילת!!!!!

אם התקבלת להיות דיילת באלעל את כל כך תהני!! (וחוץ מזה זה סוג של חלום של כל בחורה, לא?)

למעלה