היה הזוי ביותר ../images/Emo12.gif
קודם כל, מתעב את חברת דן! או לפחות את קו 2 שלה!
קו 2 מגיע "ממש" כל רבע שעה! הראיון נקבע לי לשעה 11, באחד המלונות ברחוב הירקון (הטיילת). אז יצאתי לי ב-9:30, ממש מוקדם, כדי שלא יקרה מצב שאאחר ולו בשניה. א=ב=ל, קו 2, שמגיע "כול רבע שעה" החליט להגיע כול 45 דקות, ועל האוטובוס עליתי רק ב-10:15. ומובן, שאיחרתי. כשהגעתי למראיינת, היא שוחחה בטלפון וזרקה לי הערה "הקדמת הא?" ואני, כשאני יודע שאיחרתי (אגב, התקשרתי להודיע שאני מאחר
), חשבתי שהיא אמרה את זה בציניות. לאחר שסיימה, היא קראה לי להיכנס, ואני התנצלתי ולקחתי על עצמי את האחריות (כמובן, מה, אאשים את דן הדרעקים?), והיא הגיבה בפרצוף כזה -->
. כששאלתי מה קרה, אז היא אמרה, שהיא בכלל חשבה שקבענו ל-11:30, ושהיא לא הייתה צינית לגבי ההערה שלה. נו, סבבה, עבד לטובתי הפעם. בכול מקרה, ישר כשהתיישבתי, היא העירה לי על הגילוח, ואמרה לי שגם אם אתקבל וגם אם לא, שאדע להתגלח לראיון עבודה, אבל בטון נחמד, לא בכעס. הנהנתי בהסכמה. ואז, ציפיתי כבר לראיון ראיון, אבל מה שהיא שאלה אותי היה רק "בן כמה אתה?", ואז היא שאלה "כתבת פה שיש לך אנגלית טובה מאוד. מה זה אומר?" אז עניתי לה "שאין לי בעיה עם אנגלית, אני יכול להסתדר עם כל דבר באנגלית בדיוק כמו בעברית" והיא השיבה "אה, טוב".
זהו?!
ואני חשבתי שיבדקו את האנגלית, את הרמה לפחות... ו... אמממ, זהו בערך. אחרי זה היא אמרה לי משהו כמו "טוב, התקבלת, תבוא להתלמדות ביום ראשון ונראה מה קורה". אז כן, די הופתעתי שהראיון ערך בסה"כ 5 דקות, כי אני כבר התכוננתי לחקירה של ממש, אבל כנראה שזה רק במרכזי הערכה.
אעדכן אתכם ביום ראשון!