יס או הוט?

romm המלכה

New member
שניהם טובים

אני מעדיפה אישית יותר את יס. בהוט אין כל כך מה לראות כמו ביס..... למשל ביס יש לך עונה חדשה עוד מעט של הש"ש,מגרש ביתי, o.c , וואי בעשר, כנראה שפרויקט ואי יחזור לעונה 3 ועוד מלא.. אז אני מעדיפה את יס הרבה יותר..... גם הוט אבל בסדר.. טלנובלה בע"מ זה אחלה,גיא פינס ואקזיט שווים..

Dolphineone

New member
נכוויתי מהוט מה עושים ?

רכשתי חבילה מהוט עם התחייבות לשנתיים הכוללת כבלים,אינטרנט וטלפון. את ההתחייבות ביצעתי במאי תוך שהם מבטיחים לי כי תהיה תשתית לטלפון בחודש יוני. רק בחודש אוגוסט חוברה התשתית והיום הם מבקשים עלות של 45 ש"ח במקום 20 ש"ח לחודש כפי שרכשתי את החבילה. מה עושים , לאן פונים . מחלקת שירות לקוחות פשוט מתעלמים מהפניה שלי לדבר עם מנהל המלקה והנציג שלהם שסגר איתי את העסקה לא מתקשר לברר למרות שהבטיחו לי שיתקשר. העיר אשדוד, יש לציין שאת השקעים לטלפון הם כבר חיברו בבית שלי, הם רק ממאנים לחבר את קו הטלפון במחיר שקבענו מראש על סך 20 ש"ח.

T nager

New member
תתקשר אליהם ותצעק עליהם.

תדרוש לדבר עם מנהל המחלקה באותו הרגע, אם לא נותנים לך, תגיד להם שאתה דורש פיצוי על הכל ועובר לחברה המתחרה, הם יתקפלו מהר מאוד.

T nager

New member
כל אחד ודעתו הוא, אל תתן לאחרים ;

להחליט בשבילך, תחשוב טוב טוב מה יש לך בהוט שאתה נהנה ממנו ומה יש לך ביס שתהנה ממנו, תחשוב אם שווה לך להפסיד את מה שיש בצד השני אם תעבור, אם מה שמחזיק אותך בהוט זה תכנים ישראלים, תשאר, כי ביס אין אותם, אבל אם זה סדרות רכש, תחשוב אם שווה לך לעבור ולהתחיל להוריד אותם מהרשת, סדרות רכש זו היא לא סיבה להשאר באחד הצדדים. הסיבה האמיתית צריכה להיות מחירים, ערוצים, ותכנים ישראלים. השאר זה דברים שניתן להשלים על ידי 350 מגה פנויים על המחשב לפרק בן 45 דקות ו170 לפרק בן 25 דקות.

ayala65

New member
בתור אחת שהיה לה הוט

ועברה לפני 3 חודשים ליס . אני אומרת שעדיף יס.. אני אישית מעדיפה את יס לא רק בגלל התוכניות [שהן הרבה יותר טובות] אלא גם בגלל שיס הרבה יותר פשוט להפעלה.. הרבה יותר נוח להסתדר איתו והטלוויזיה לא נתקעת כל הזמן . פשוט הייתי מאושרת כשעברנו מהוט .

mirymoo

New member
אני מכירה אותך!!!!!

מפורום הילארי דאף ותאומות אולסן!!!!! ועכשיו גם התמכרת למגרש ביתי???? אני מתארת את ה''מיי פיקצ'רס'' שלך

popkoren

New member
חחח אפרת,

מגניב לראות אותך לא כחולה לשם שינוי... נחמד שבאת לבקר;) ומירי- מעכשיו היא גם מנהלת את פורום לינדזי לוהן

mirymoo

New member
ואוו....הרבה עבודה.

זה באמת מוזר לראות אותה לא כחולה

r e d o n e

New member
ברור שיס..!

אני הייתי בהוט וכל הזמן הקשר מתנתק ואין טלויזיה לאיזה חצי שעה וביס אין דבר כזה...בגלל שיש את הלווין.. ואת האמת עם יס אני מסתדרת יותר..הערוצים ממש שווים ויש כמה דברים שמפסידים כמו אקזיט וגיא פינס אבל יש דברים יותר טובים ביס..ואני לא אומרת את זה רק בגלל שאני ביס..ממש מעניין אותי עם יס יצליחו יותר מהוט..יס פשוט חברה גם יותר אמינה היו לנו הרבה בעיות בהוט ובגלל זה עברנו ליס...אז זאת עצה קטנה ממני..:][:

invAsion

New member
חכי לסופות בחורף, ../images/Emo103.gif

ואז תגידי "וכל הזמן הקשר מתנתק ואין טלויזיה לאיזה חצי שעה וביס אין דבר כזה...בגלל שיש את הלווין.. "

mirymoo

New member
חחחח

לנו עפה הצלחת בחמסין!!!
(של יס) אבל זה היה חד פעמי אחרי 5 שנים.

popkoren

New member
נצל"ש חשוב../images/Emo41.gif

יש פורום לאו סי בתפוז, נכון? מישהו יכול לתת לי קישור? אני לא מוצאת... תודה רבה

למעלה