יס או הוט?

shawn 1

New member
יס או הוט?

אני חושב על לעבור לYES, כשכרגע אני בHOT. אני רוצה לעבור רק ואך בגלל THE O C, אבל אני לא יודע מה כדאי לי לעשות! ואני יודע שביס יש דברים באמת שווים, אבל גם בהוט יש! אני יודע שאני בטח אפספס את אבודים עונה 2, ואת ורוניקה מארס 2 ומתים במשרה חלקית 2, ואני ממש לא יודע מה לעשות?! מה כדאי לי??? ומישו יכול להגיד לי על תכנים חדשים ביס/יס וויקנד??

popkoren

New member
לגמרי יס!

לקרובי משפחה שלי היה יס במשך תקופה ארוכה, ועכשיו הם עברו להוט, ואמרו שיחסית ליס, הוט ממש גרועים. אז..תעשה מה שבא לך, אבל אני חושבת שהחבילות של יס הרבה יותר שוות, לא לדבר על התכנים. וורוניקה מארס נראה לי שיש גם ביס. יש המון תוכניות טובות ביס. קיצור- ממליצה בחום על יס.

T nager

New member
אם הסיבה שלך לעבור ליס היא או סי

וטרי היל, תחסוך. ב10.09 הן שתיהן מתחילות רצועה שבועית של עונות ראשונות בנתיים בערוץ 10.

WoOgY GiRL1

New member
יס הכי שווה! ../images/Emo54.gif

אני ביס כבר מלא זמן וזה באמת שווה לא רציתי אפילו לרגע לעבור להוט :)

T nager

New member
אני אישית אפילו לא רואה טלוויזיה

ככה שלי זה לא משנה אם יש לי הוט בבית או יס.

Love benjosh

New member
זה בטוח בטוח בטוח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

ידוע על השעות
נראה לי כל יום שבת אני מול הטלוויזיה

mirymoo

New member
יס!!!

גם לי יש קרובי משפחה שיש להם הוט ואני שונאת את הערוצים שם!!!.... מי צריך ''הוט בומביי'' בכלל?...ועוד ערוצים מוזרים אחרים??? הדבר הטוב היחידי שם זה MTV HITS וגם בערוץ הזה הקליפים חוזרים אחד אחרי השני כל הזמן.....(5 קליפים ואז שוב אותם 5 קליפים ושוב.....עד שמחליפים) אני חושבת שכדאי לך יס!

mirymoo

New member
יש ערוץ דבילי כזה גם ביס???

אני שמחה שאין לי אותו....

יס!

ברור :] אני ביס כמעט מאז שהם התחילו.. ויש להם את החבילות הכי שוות יס וויקאנד ערוץ ענק, חוץ מהאו סי ומגרש ביתי.. יש כמובן את הישרדות שזו ה-סדרת הריאליטי כמובן הרווק\ה, הופ ופיית', פחות ממושלמת, סמולוויל.. קיצר, לדעתי יס הרבה יותר שווים :]

JTיXל

New member
הנה דוגמא מצויינת ....

למה היה עדיף להשאיר את או סי ומגרש ביתי ביס ואך ורק ביס...

T nager

New member
אין לאף גוף שידור בלעדיות על התכנים

כל גוף שידור אחר יכול לקנות את התכנים במידה והוא רוצה..

linorהאחת

New member
רק יס ורק יס !!!

תאמין לי אין כמו יס...אני מחוברת ליס כבר המון המון זמןן... למרות שלפני איזה המון חודשים החלטנו לעבור להוט אבל ישר אחרי שבועים בדיוק חזרנו ליס!!! ביס יש המון תוכניות שוות..אז כדאי לעבור!!

אמברוש

New member
דפנטלי יס!

עברנו לפני שנתיים ליס ומזה התבעסתי כי חשבתי שזה גרוע וזה! אבל אחרי שבוע הבנתי שזה יותר שווה תראה ורוניקה מרס ולוסט זה סדרות טובות אז אם אתה ממש אוהב אותם תישאר בהוט ותראה האו.סי ומגרש ביתי בערוץ 10

oriane5

New member
הוט!

דבר ראשון כל מי שיעץ לך כאן הוא לקוח של יס כי כמובן שכולם פה רואים מגרש ביתי שיש רק ביס אבל לי יש הוט וכמו שאמרו כאן יש את הסדרות הטובות של אקסטרה הוט וכל מיני דברים אחרים. אני רואה מגרש ביתי בעזרת הורדות וזה אפילו יותר כייף כי אתה יכול לראות מתי שאתה רוצה, אתה אף פעם לא מפסיד פרק ואתה לא צריך לחכות עד ינואר\פברואר, אתה גם מסיים לראות לפני כולם ואם אתה לא בקטע של הורדות בספטמבר יש בערוץ 10 גם או סי וגם מגרש ביתי אז אין לך סיבה לעבור. חוץ מזה לחברים שלי שיש להם יס אומרים שהם רוצים לעבור להוט כי יס זה חרא (ואני לא ממציאה!)

למעלה