יניב רוחן

יניב רוחן

הבחור הזה פשוט תותח אין עליו איזה קלאסה מחכה כל פעם לראות אותו הוא עושה את כל התוכנית

ny22

New member
מנהל
למה? הוא דווקא נראה בנאדם די מצחיק כזה...

מין "חברמן" כזה. נכון שהוא לא ה"אליטה", אבל בהחלט יש בו לא מעט צדדים חיוביים.

Jason2

New member
אני אהיה יפה נפש כמה שאני רוצה

יש כאן בן אדם שמודה שבבית שלו משרתים אותו והוא לא עוזר בכלל, לא בעבודות הבית ולא בגידול הילדים. בנוסף הוא פוזל לצדדים ומודה שהוא שובב ואני מאוד מקווה שהוא לא רמז שהוא עוזה יותר מאשר רק להסתכל. בנוסף יש לו התנהגות בהמית. אם זה מודל שאליו יש לשאוף, אז זה עצוב, יפה נפש או לא.

משרתים אותו כי כנראה רוצים "לשרת" אותו

זה שאין לאשתו עמוד שידרה שתעמיד אותו במקום זה בעיה שלהם... מה אתה יודע..

Jason2

New member
אני יודע דבר אחד

שרק בתוכניות ריאליטי אנשים כמוהו נחשבים לתותחים ומעוררים הערצה ובחיים האמיתיים הם עובדי זבל.

RageBot

New member
כמו קנדה?

אחלה של מקום. אבל בתכלס עדיף מדינות בלי יפי נפש לא? מקומות כמו לוב, או לבנון, או אירן, תכלס מקומות שמוציאים את היפי נפש מהחוק. אחלה מקומות לא?

Jason2

New member
מה לעשות

גועל נפש של בן אדם דורש גועל נפש של תגובה. ואני לא הופך את עובדי הזבל לגיבורי תרבות את זה אתם עושים.

לא! לא! ! אתה מתבלבל עם הרפדים

הרפדים הם האליטות האמיתיות שלהם. הם אלה שכותבים להם את השירים עם העברית הצחה והעשירה שלהם.
:- P

ny22

New member
מנהל
אתה לא יכול לדעת עד כמה זה באמת נכון...

אל תשכח שבד"כ הוא אמר כמה משפטים וההפקה ערכה את זה ככה שזה ישמע קיצוני (היא קיצצה כמה משמשפטים). אולי זה בכלל נפלט לו והוא ביקש שיסירו את זה, אבל ההפקה לא נעתרה לבקשתו? יש סיכוי מאוד גדול שאם מה שכתבת עליו היה נכון, הוא כבר היה גרוש. אבל ככל הנראה למרות הכל אישתו עדיין אוהבת אותו וטוב להם ביחד.

Jason2

New member
כמה עריכה שלא יעשו

לא יכולים לשנות את מה שהוא אמר.

ny22

New member
מנהל
כן, אבל תחשוב אם נניח הוא אמר אחרי זה משהו

כמו: "לי לואשתי יש את הבדיחות שלנו כמו זה שאני לא עושה כלום...", אבל ערכו את זה והשאירו רק את זה שהוא לא עושה כלום... שמעתי כבר על מקרים דומים, שבהם לקחו ערכו דברים של מישהו - ומה שיצא זה משהו אחר לגמרי ממה שהוא התכוון.

למעלה