יניב רוחן

Jason2

New member
לפי התגובה של המאזינים להצהרות

לא מדובר בבדיחה.

droriko

New member
אני לא מת עליו אבל......

בתכנית שבה כולם כל כך מנסים להראות שהם "ערכיים" ו"מלח הארץ" כאילו מדובר בתכנית "השגריר" אז טוב שיש גם מישהו ישיר ואמיתי , כזה ששם זין על כל הדיפלומטיות המזוייפת ועל איך להיראות יפה למצלמה . הדוגמא שממחישה את זה הכי טוב היתה במועצת שבט . כשגיא שאל אותם על הקבוצה השניה אז בא איזה פלצן אחד והתחיל לנאום נאום מתחנחן "תראה יש לי הרבה כבוד אליהם אבל מדי פעם הם מתנהגים בצורה בלתי ראוייה ושכחו את הערכיות שלהם ובלה בלה בלה" אז יניב התפרץ באמצע ואמר "אנחנו פשוט לא סובלים את האפסים האלה" או משהו בסיגנון .

Jason2

New member
מה שאתה אומר

שעדיף להיות חרא של בן אדם אבל אמיתי? נו סבבה.

droriko

New member
לא

מה שאני אומר זה שעדיף ליהות נקניק מתרומם כמו אביב או פנינית ולבכות כל 5 דקות על משהו אחר, נו כמו הגיבורים שלך

mmeny

New member
ישראלי מגעיל (וסליחה על הביטוי)

לא כל יום אני מלכלך על בנאדם ככה,אבל היניב הזה,בדיוק מה שאני לא אוהב בישראל. רשימת תכונות: לא מתחשב (כל היום שר,גם בלילה גם ביום,וגם שמישהו רוצה שקט) מתחיל לשיר ולעשות קולות של משאית זבל שכולם ישנים,מרכל בין כולם-ומגלה לכל אחד מה השני אמר (לשון הרע,ורכלנות). לא עוזר לאשתו בבית בכלום,מתגאה בטיפשות שלו,משפיל את אשתו שכל הזמן מסתכל בנשים אחרות,מתופף על הבטן כמו קוף,והוא גם יעוף מהמשחק דיי מהר-כי הרבה לא סובלים אותו,וסובלים אותו בינתיים רק כי הוא חזק במשימות-ועד עכשיו הודח רק חבר אחד מהשבט שלו. יש לו גם כמה תכונות חיוביות כמו חוש הומור,כנות (במשימה),ועממיות, אבל סה"כ ישראלי לא מתחשב,לא חרוץ ולא מנומס

למעלה