ימ"ל 1024

Michelle5

New member
ימ"ל 1024

למה לפקידות משהב"ט ימ"ל 1024 לא מגיע קיצור של חודש??? יש איזהשהוא פקודה בנושא הקיצורים? תודה רבה:)
 
תכל'ס הן לא בצבא, אז לא חלים

עליהן אותם פקודות (נראה לי) תנסי לברר בנציג פניות החיילים
 

orend123

New member
הקיצור צריך להיות בהמלצת מפקד

הקיצור צריך להיות בהמלצת (אישור) מפקד היחידה בדרגת סא"ל לפחות. בתכל'ס אתם ימ"ל אז לא חייבים להמליץ כלום כי זה כאילו צ'ופר בשבילכם לשרת שם. ימ"ל1024 זה מורות חיילות בכלל?
 

Michelle5

New member
לא, ימ"ל זה חיילת משרד הביטחון

שכולם משרתות בתור פקידות
 

maglor

New member
זו ממש הפעם הראשונה שפירסמו פה

מספרי יחידות. אני מוכן להתערב שאם תעבור על העמודים ה"פעילים" של הפורום תראה לפחות 5 איזכורים של מספרי יחידות.
 

EmGee

New member
מאיפה הנפיצו את זה שמספר יחידות זה

מידע מסווג?
 

EmGee

New member
זה לא

תראה לי פעם אחת שכתבו שהמרג בגולני היה בגדוד הבוקעים הראשון. כתוב בכל מקום שזה היה ב51. 8200 אני בספק אם המפקד שלה יודע מה השם שלה והוא מכיר רק את הסימול. חטיבה 7 אפילו ציירה את הסימול שלה על התג. במלא כובעים או רצועות לנשק או חולצות רשום הסימול. סד"כ או מיקום של יחידה זה מסווג. בחלק מהיחידות גם הפעילות מסווגת, אבל הסימול הוא לא מסווג מלבד כמה יחידות בודדות.
 
טעות, לא כולן פקידות...

יש גם מי שעברו קורסים (ואני לא מדברת על הקורס מחשבים המייאש..) ומוסמכות לתפקיד (כרכזות). בכל אופן התשובה שאנחנו קיבלנו מהקצינה היא שאנחנו לא פקידות. אנחנו חיילות של משהב"ט. מה ההיגיון? אין. כמו שאמר זה שלפניי- "להיות חיילות משהב"ט זו פריבילגיה"
 

EmGee

New member
תמסרי למפקדת שלך ש

חייל=משרת בצבא. משהב"ט זה לא צבא, למרות שאתן משרתות גוף ביטחוני אתן לא חיילות. וסתם לידע כללי, יש פקידות שעוברות קורס...
 
סלח לי..

אבל בפעם הבא שאתה מנסה להתפלסף ולהישמע חכם תברר עובדות. אני כמעט בטוחה שאתה לא מכיר חיילות משהב"ט וכל כך בטוח כמו הש.ג"ים ה"גאונים" שחיילות ב1024 גם אולי לא שמות מדים. אז תן לי לחדש לך- אנחנו כן! אנחנו חיילות בדיוק כמוך. חלות עלינו אותם פקודות מטכ"ל, אנחנו לובשות מדים בדיוק כמוך, וכל מה שרלוונטי בפורום הזה רלוונטי גם לגבינו. ההבדל היחיד ביננו הוא שאתה עובד עם מפקדים ואנחנו עם "בוסים/ממונים" (אזרחיים הכוונה). בקיצור יצאת קצת מפגר. ולגביי ההערה על הקורסים- הכוונה שלי לא הייתה כוללנית לגביי כל צה"ל. לא ניסיתי להישמע מבינה. דיברתי על היחידה שלנו בפרט שדרך אגב הפקידות מחוייבות לעבור בה קורס (מחשבים). כבדרך אגב ציינתי כי יש קורסים המסמיכים חיילות לתפקיד שלא נרשם על הדף כפקידותי ואנחנו בשונה מההגדרה של "פקידה-משהב"ט" מוגדרות כ"רכזות שיקום". סתם ככה "לידיעתך הכללית".
 

EmGee

New member
עצם העובדה שאין לך מפקדים

מראה שאת לא חיילת. אל תתגונני כאילו שהעלבתי אותך, את נשמעת ממש פתאטית ככה.
 

Amazing18

New member
תפסיק לבלבל ת'ביצים

חתיכת פלצן. רוב העובדים הם כאלה שסיימו על תקן רב-סרן. אז מה עדיף? להחשב בעיני EMGEE חיילת ולהיות תחת פיקודו של חולה סג"מת.. או להנות משירות שבו יש הרגשה של אמא ואבא נוספים ומשפחה, אבל להחשב נחוןתים בעיני EMGEE? חחחחחחחחחחחחחחחחחחה!
אתה באמת חושב שנשקול ת'שאלה הזו? אם מבחינתך העובדה שיש לך מפקד מעידה על היותך חייל - מצבך קשה.
 

תרווד

New member
העובדה שאת מנסה להכניס לו חזרה

לו אומרת שכל מי שיש לו מפקד נמצא תחת חולה סג"מת ולא נהנה מ"משירות שבו יש הרגשה של אמא ואבא נוספים ומשפחה". אני באופן כללי מסתדר מצויין ויש לי יחסים טובים וקרובים גם עם המפקדת שלי וגם עם הקצינה שלי (ס"גמית, דרך אגב).
 
למעלה