כי אז יהיה באופן רישמי שהם אחראים למחדל הגדול בהיסטוריה של ישראל.תסבירו לי למה אתם נגד ועדת חקירה ממלכתית?
קטע מגניב שכזה, כל מה שציינת יכול להיקבע על-ידי כל ועדת חקירה ממלכתית, מכל סוג שהוא.כי אז יהיה באופן רישמי שהם אחראים למחדל הגדול בהיסטוריה של ישראל.
כי אז יהיה ברור שהימין מסוכן לישראל.
נתניהו הוא האשם העיקרי וכמעט היחיד ל7 באוקטובר.
אתה רוצה שילך לכלא וככה ההיסטוריה תזכור אותו ? הוא לא
הוועדה תסיים את חקירתה תוך 5 שנים, כשנתניהו יהיה בגיל 80+ אחרי המשפט בעקבות המלצות הוועדה הוא כבר יגיע לגיל 85+ גם אם יקבל עונש מאסר סביר להניח שיהיה "עצור" בבית החולים של הכלא לצורך טיפולים ולא "יזכה" לשבת מאחורי הסורגים.כי אז יהיה באופן רישמי שהם אחראים למחדל הגדול בהיסטוריה של ישראל.
כי אז יהיה ברור שהימין מסוכן לישראל.
נתניהו הוא האשם העיקרי וכמעט היחיד ל7 באוקטובר.
אתה רוצה שילך לכלא וככה ההיסטוריה תזכור אותו ? הוא לא
ועדת חקירה זה לא בית משפט שנפגש כל כמה ימיםהוועדה תסיים את חקירתה תוך 5 שנים, כשנתניהו יהיה בגיל 80+ אחרי המשפט בעקבות המלצות הוועדה הוא כבר יגיע לגיל 85+ גם אם יקבל עונש מאסר סביר להניח שיהיה "עצור" בבית החולים של הכלא לצורך טיפולים ולא "יזכה" לשבת מאחורי הסורגים.
כי 18,000 השרשורים הקודמים עם אותה שאלה (לרבות היום) לא רמזו לך את תשובת "הימנים הטיפשים"תסבירו לי למה אתם נגד ועדת חקירה ממלכתית?
מגינים על ראש הכת, לא שמעת?תסבירו לי למה אתם נגד ועדת חקירה ממלכתית?
אני ימני ולא נגד. אבל אני מבין את הסיבה להתנגדות והיא חוסר אמון בבג"צ שנשיאו או שופט מטעמו צריך לקבוע את הרכב הוועדה. הקהילה ברובין הוד הייתה מסכימה שהשריף יקבע את הרכב הוועדה שתחקור את השחיתות בכפר או שהנסיך ג'ון יעשה זאת?תסבירו לי למה אתם נגד ועדת חקירה ממלכתית?
לדעתי לא צריך לחקור את הרשות השופטת אבל דעתי לא חשובה.בגלל שצריך לחקור גם את הרשות השופטת , וועדת חקירה ממלכתית לא מתאימה לזה שכן היא ממונה על ידי הרשות השופטת שגם אותה צריך לחקור.
דוגמאות לפסיקות ודיונים בבג"ץ שהיו חלק מהמחדל.
עצם הדיון בבג"ץ בעתירות שמאל לא לירות על מפגיני הגדר העזתיים שאינם חמושים, מה שכנראה השפיע על הצבא לא לפגוע בהם והעזתיים התקרבו לגדר אספו מודיעין וזיהו נקודת תורפה.
הפסיקה שחיסול שחאדה היה בלתי מידתי , שזה אולי השפיע על מקבלי ההחלטות לא לחסל את יחיא סינוואר מחשש לפגוע במשפחתו.
הפסיקה שכפתה על הממשלה להכניס לכאן לטיפול רפואי חולים מעזה שהיו קרובי משפחה של מחבלים , שמעבר לסיכון הבטחוני זה גם התערבות גסה במדיניות הממשלה שאולי רצתה להתנתק עוד יותר מעזה.
נכון שיקימו במקביל ועדת חקירה לרשות השופטת.לדעתי לא צריך לחקור את הרשות השופטת אבל דעתי לא חשובה.
אם חשוב לכם כקואליציה לטפל בזה תקימו ועדת חקירה כרצונכם
ולא סתם לריב ולצעוק.
עכשיו אתם משאירים את הנושא פתוח לא לפה ולא לשם.
את ועדת החקירה לא צריך להקים כדי להאשים אלא לחקור
מה קרה פה.
לדעתי לא צריך לחקור את הרשות השופטת אבל דעתי לא חשובה.
ולא סתם לריב ולצעוק.
מה קרה פה.
זה בגלל שהאופוזיציה מסרבת לוועדה פריטטית אם מסיבות ענייניות ואם מפחד שהקפלניסטים יצלבו אותם על שהסכימו לוועדה "לא ממלכתית", עם האופוזיציה הייתה מסכימה לוועדה פריטטית היא כבר הייתה אחרי חצי שנה של חקירה.לדעתי לא צריך לחקור את הרשות השופטת אבל דעתי לא חשובה.
ולא סתם לריב ולצעוק.
מה קרה פה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.