ימי גיבוש

shimonev

New member
גם אני דיברתי עם הרבה אנשים

שלמדו בטכני שסימו יג -יד וכאלו שלא למדו ביג יד ועדיין הם אמרו לי שהטכני זה בזבוז של זמן וכוח אז כל אחד והדעה שלו אתה בתור מדריך חייב להגן את התדמית של הטכני ולהראות שהכל ורוד פה ואין בעיות אז אני אומר שלא הכל ורוד פה ויש מקום ענק לשיפור ביחס לשוחרים

murzik3591

New member
לא יודע מה אם השאר אבל פה אתה...

צודק, "אתה בתור מדריך חייב להגן את התדמית של הטכני ולהראות שהכל ורוד פה". בלי לפגוע או משהו אם לא היית חניך בטכני אין טעם להתווכח, לא שאני היתי חס וחסה אבל התפקיד שלך זה להגיד כמה הטכני טוב. מה שכן אני לא מצדיק את אמיר, הוא בהחלט העלה בי גיחוך אבל לא יותר מזה. אין מה להמשיך לדון בזה כי נראה לי שחלק ממטרות הפורום זה ששוחרים יכתבו על הדפיקות שהם מקבלים מדי פעם, פשוט הוא מגזים...

pure_as_fire

New member
אני לא מגזים

פשוט לקחתי את התמצית של כול דפיקה ושמתי הכול ביחד בהודעה אחת בצורה שזה נראה כמו איזה בדיחה מוזרה, אם תפרק את זה למצב שכול כמה זמן קורה אחת מהדפיקות שרשמתי כמו שזה במציאות זה יראה פחות פסיכי כמו שזה נראה מלקרוא תהודעה שלי. ושוב לא כול מה שרשמתי קרה לי, פשוט אני לוקח מה שאני רואה מסביב וממה שהיה לי ושמתי הכול בהודעה אחת. ונניח כמו שהמדריך כאן רשם שכול פעם ששוחר מקבל משהו מעצבן לדעתו הוא נדפק וזה בגלל שהוא לא שמע את כול מה שקורה בצד השני כמו הקטע של לקבל לעשות משהו מאיזה רב"ט בלי שהשוחר יודע מה הרב"ט קיבל מהמפקד שלו, יכול להיות שהשוחר לא נדפק או היה מרגיש נדפק אם היה שומע מה הרב"ט קיבל ולמה העביר לו את זה, אבל השוחר לא שומע את זה והרגשת הנדפק נשארת אצלו, וזה הרגשה חרא ומעצבנת. (זה הופך את זה לבסדר? ככה צריך להרגיש בן אדם שבא ללמוד בסך הכול?) וזה משהו שאותם חדשים מגלים מאוחר מדי, והם לא בחרו בזה בגלל שהם לא יודעים על זה המסר שלי שלפני שהם הולכים לטכני הם צריכים לדעת מה הולך לשם מפי מי שלומד שם ולא מאיזה אחד מהסגל........לטוב ולרע....

הדעה שלי.

סוף סוף לפחות הגעתי למצב שאני יכול לגבש דעה משלי על הטכני. הגיע הזמן. ובכן, מהו ביצפר? מוסד לימודי האמור לחנך אותנו להכין אותנו לחיים האמיתיים (לכאורה). מהו הטכני? אני רואה בטכני מוסד המכשיר כוח אדם למערך הטכני של חיל האוויר. לא יותר מזה. אחד התפקידים של בית הספר הוא לדאוג לתשתיות שלו. ולא שאנחנו נדאג לנקות אותו, לצבוע אותו, ולהבריק אותו. שמו לב שלמעשה, שלמכללה הטכנולוגית של חיל האוויר יש שני אינטרסים שסותרים אחד את השני: מצד אחד הביצפר מצפה שנלמד ונשקיע את המקסימום מעצמנו. מצד שני, הוא גם עושה כמעט הכל כדי להקשות עלינו. עם כל הכבוד, ניקיונות, מסדרים, שמירות וכיוצא בזה הם לא מעניינינו. השוחרים שבטכני באו לשם בשביל ללמוד. כי חיל האוויר הבטיח בפרסומים שלו מוסד לימודי מטופח ברמה גבוהה. הבטיח לימודים הרמה גבוהה וסביבה נוחה. פשוט שכח לציין את הנקיונות, השמירות, הר"ם וכו'. אנחנו לא צריכים לדאוג לזה בגיל הזה. אתם צריכים. משטר צבאי אולי מתאים לילדים סוררים מסויימים שאין להם בררה בחיים. אבל לא לנוער הישראלי הממוצע שאתם מתיימרים לקלוט.

SשליS

New member
צודק!!

נימאס שכל השוחרים בוכים שרע להם ושהטכני זה גיהנום וכדומה!! מי שרע לו עוזב!!! מי שנשאר כנראה שהוא לא כל כך סובל!!! כשאתם באים לעשות את המייונים אז כולם אומרים שהם באים בגלל המשמעת ושמעו שהב"ס טוב וכדומה. יש עוד המון בתי ספר אחרים אף אחד לא מחזיק אתכם בכוח. יש טופס עזיבה עצמית קחו אותו מהמדריך!!! ותאמרו שלום!!!

shimonev

New member
תראי אנחנו שוחרים בטכני

אנחנו אף פעם לא בכינו על שחרא לנו אנחנו פשוט מתלוננים על כול מיני בעיות קבועות שיש בטכני בעיות כאלו שהטכני יוצר במיוחד שאנחנו נתמודד ונסבול אותם ואת עדיין טטניקית או שעדיין לא התחלת את כיתה ט' ועדיין חושבת שהטכני זה גן-עדן אז את טועה ובגדול ותראי אני וpure_as_fire נמצאים בשלב כזה שאי-אפשר לעזוב את הטכני וגם אם נעזוב אין לנו לאן ללכת............ וגם אני לא אומר שאנחנו כול-כך סובלים בטכני פשוט אם הטכני היה מארגן את הכל האחרת הינו נדפקים פחות והם יכולים לעשות את זה אבל פשוט הם לא עושים כלום ולמה הם לא עושים כדי לשפר?????? גם לי אין תשובה לזה אז אני יחזור עוד פעם על מה שאני אומר לכל טטניק או שמי שהולך ללמוד בטכני חכו לכיתה י"א רק אז תבינו מה זה הטכני האמיתי

2המדריך

New member
יש דברים שבהם אתה צודק

נכון הטכני הוא ממש לא מקום מושלם... אבל ישנם אנשים שאם לא היו במסגרת הזאת היו מצליחים הרבה פחות במסגרת אזרחית. אם היית שואל אותי אם הייתי בא לטכני אז הייתי עונה לך שלא. אבל למי שזה כן מתאים לו ובא מרצונו החופשי לבית הספר זאת אופציה ממש לא רעה. ועל דפי הפורום אני לא מייצג את המערכת אלא את דעתי האישית אם היית שואל אותי שאלה כאשר אני על מדים סביר להניח שהתשובה הייתה שונה מאשר פה.

llljn

New member
כרגע הוכחת שאתה אדיוט מוחלט,

בנוסף להודעה הקודמת שבה הוכחת שאתה עצמך מושחת. אם הצבא הוא מקום מושחת,לא צריך לתת לזה יד אלא לנסות לתקן את זה. בגלל אנשים כמוך המדינה נראית כפי שהיא נראית.תתביש.

2המדריך

New member
חבל מאוד שאתה יורד לרמות כאלו...

אולי שתתגייס ותגדל תבין שלא הכל ורוד ופשוט כמו שזה נראה לך ותגלה שאתה לא חי בסרט של וולט דיסני. אז עד שתתבגר או אולי תלמד לדבר בצורה נורמלית ולא של איזה ערס חסר השכלה תשמור את דעותייך לעצמך!

llljn

New member
כנראה שמקבלים היום כל אחד להדרכה...

לא הבעתי שום דעה. קרא שוב את ההודעות הקודמות והגב בהתאם. מה הקשר לחיים בסרט? ציינתי עובדה ואתה הוכחת אותה. חוץ מזה,הכול פשוט מאוד,הצבא לא אמור ללמד חיילים ובטח שלא חיילים המשמשים דמויות חינוכיות. מניפולטיבי,תתבייש.

2המדריך

New member
כנראה שלא הבנת כלום!

נכון הצבא לא אמור ללמד אף אחד לשקר... אבל שאני על מדים אני מייצג את המערכת ולא את דעתי האישית, אני אמור לבצע תפקיד ואני יבצע אותו ללא שום קשר לדעתי האישית. גם חיילים שמקבלים הוראה לפנות התנחלויות לא תמיד מסכימים עם הפעולה אבל מבצעים אותה. והכוונה ב "חי בסרט" היא שלשנות את הצבא זה כמעט בלתי אפשרי. לכן לפני שלא תכנס לתוך המערכת הזאת לא תבין על מה אני מדבר.

llljn

New member
אם הצבא הוא לא מוסד דמוקרטי,זה לא

אומר שהוא צריך להיות מושחת,אין כאן סתירה. ואם הוא כן מושחת,בטח ובטח אתה לא צריך לתרום לזה. תחשוב על זה.

Sims girl 212

New member
למה לברוח?!

וואי וואי מה עשיתם מהטכני.......... עשיתם את הטכני גיהנום נכון שלפעמים חרא וכול זה אבל למה להגזים?!......

Sims girl 212

New member
ועוד משהו חשוב......

חח אל תשימו לב למה שרשום אצלי למטה, אני מחוברת מהמשתמש של אחותי

למעלה