ימי גיבוש

dogli3

New member
ימי גיבוש

באילו תאריכים בדיוק יתקיימו ימי הגיבוש לאלה שעולים לכיתה ט'? תודה, רותם.

shimonev

New member
את פשוט עדיין לא מבינה

על מה שאנחנו מדברים איתך עכשיו נראה מה תגידי לנו עוד שנתיים

pure_as_fire

New member
את קוראת לי פוזאיסט?

את 3 שנים בטכני? כמה פעמים כבר שמת את מדי האסיר שנדמה לך שהם מדי חיל אוויר? כשתעמדי במסדרי הבוקר מקללת תעולם קופאת מקור או נמסה מחום אז תקראי לי פוזאיסט כשתנקי חרא של איזה רב"ט שאין לו כוח לנקות ויגיד לך אז תקראי לי פוזאיסט כשתאכלי 5 ימים בשבוע זבל ותקיאי תנשמה כול הסופ"ש אז תקראי לי פוזאיסט כשתפספסי רכבות\אוטובוסים ותתייבשי לחכות לזה שאחריו אז תקראי לי פוזאיסט כשישאירו אותך סופ"שים ותעדיפי לתלות את עצמך מאשר לקום בבוקר אז תקראי לי פוזאיסט כשעוד שנתיים תגידי לאיזה חדש שבא לטכני לברוח אז תקראי לי פוזאיסט כשתביני שנכנסת לגטו ולא לבית ספר, נראה אם תחשבי שאני עושה פוזות וכול מי שחושב שזו הודעת צחוק,סאטירה ושאני מגזים, אז הוא צריך להתעורר ולראות איפה הוא חי

murzik3591

New member
אתה נשמע כאילו אתה "לא נהנה" שם...

תסלח לי שאני ככה נדחף ביחוד שאני לא מהטכני אבל בכנות, אף אחד לא מחזיק אותך שם. נכון חתמת לקבע אבל בינינו, מי יקח אותך?/אותי?/והרבה אחרים. אז אנא חסוך מאיתנו את סיפורי הסבל, אתה נותן לי אפילו תחושה שאתה אוהב את המקום. אני שלא "מת" על הבי"ס שלי לא משקיע כל כך הרבה מאמץ לא בלכתוב עליו ולא בלדבר עליו אם כי אני לא שונא את המקום...

2המדריך

New member
אל תגזים.

מי שיקרא את דבריך עוד עלול לחשוב שאתה משרת ביחידה מובחרת. מסדרי הבוקר שבהם "קופאים מקור או נמסים מחום" נמשכים לכל היותר 15 דקות. "שתנקי חרא של איזה רב"ט שאין לו כח לנקות" החרא הזה הוא לא של "הרב"ט" שהוא במקרה המפקד שלך או מפקד בבסיס אלא החרא שלך ושל חבריך השוחרים! הרב"ט הזה לא מלכלך את ההילטון או זורק בקבוקים עם נוזל מסויים מהחלון אתה מנקה את החרא שלך! "כשישאירו אותך סופשי"ם" אפשר לחשוב שאתה עושה שבת כן שבת לא..... ואם כבר נשארת שבת זה לא בגלל שהיית מצטיין או חניך למופת... נכון לדעתי אתה לא פוזאיסט אלא בן אדם שאוהב לבכות. כי אחרי הרבה זמן בתור מדריך אני יכול להגיד לך שהטכני הוא לא מקום כזה נורא לחניכים. וכמו שכבר אמרו פה אף אחד לא מחזיק אותך. אם אתה כל כך סובל גש לחמד"ר שלך פנה למפקד של תסביר לו את מה שרשמת פה בצורה יפה ולבסוף תבקש טופס עזיבה עצמית גש תחתים את ההורים ואתה בחוץ.

pure_as_fire

New member
חחחחחחח קרעת אותי

דבר ראשון אני מבאר שבע למזלי אני רק בגטו קטן ולא גטו ענק כמו בחיפה לא מחזיקים אותי? אם הייתי יודע מה באמת הולך תאמין לי לא הייתי נשאר עוד רגע בכיתה ט אבל עכשיו כן מחזיקים אותי כי עכשיו שום מקום אחר לא יקח אותי בגלל השוני בבגרויות, ותאמין לי בבאר שבע יש הרבה חרא שמדריכים או רב"טים אחרים מקבלים לעשות מהרס"ר ואז הם תופסים איזה שוחר מסכן בזונדר קומנדו (עבודות רסר) ואומרים לו לעשות את זה במקומם, ולא דווקא לנקיון אלא גם להעביר דברים שלהם אומרים להעביר וכו' ותעשה לי טובה, רב"ט שהוא מפקד שלי? בחיים אני לא יתייחס לבן אדם בדרגת רב"ט שהוא בערך שנה מעליי בגיל כאל מפקד ובהודעה שלי התכוונתי לייצג השוחרים בכלליות ולא כמקרה פרטי שלי כי אני אישית כן מצטיין והעונשים שקיבלתי היו חלק מעונש קולקטיבי ולא אישית אליי. ותאמין לי המסדר הזה של 15 דקות מסכנים כול יום כבר דופק חור בראש תלמיד שבא בכיתה ט ללמוד בא כדי ללמוד, ואם היו אומרים לו מה הוא יעשה עוד חוץ מללמוד, ושיום יבוא וזה יפריע לו ללמוד, אז הוא לא היה ממשיך לטכני!!!! ואתה מדריך שהיה שוחר ואומר שהטכני זה מקום טוב לחניכים? פשוט מוזר ותאמין לי אני לא בוכה, כי תכלס זה בחירה שלי והשלמתי עם החרא והטמטום שקיבלתי עליי ואני לומד וסובל ועושה את זה כדי לצאת עם בגרות טובה אבל מה שאני רושם כאן זה כדי שאותם חדשים עוד שנתיים "יבכו" לא יגידו כמוני חבל שאף אחד לא אמר לי לפני, שיהיה להם יותר קל להשלים עם הסבל.

2המדריך

New member
כמה דברים

1. אני כן יודע מה הולך לדעתי אפילו קצת יותר ממך. 2. כולם עובדים לפי תוכ"ל (תוכנית לימודים) של משרד החינוך אז השוני הוא מקסימום בקצב ההתקדמות (לעומת בתי ספר טכנולוגים אחרים). 3. את ההוראות שהמדריך של מקבל מהרס"ר אתה לא שומע לכן נוח לך להניח שזו מטלה שניתנה למדריך ושהוא הפיל עליך. 4. וכן תתרגל ככה זה בצבא בן אדם שהוא רב"ט ושנה מעליך כן נחשב למפקד שלך או אפילו בן אדם שהתגייס איתך לאותו מקום וקודם יכול להיות המפקד שלך. 5. באת ללמוד במסגרת צבאית למה קיוות לקבל מדים ונסיעות חינם בלי שידרשו ממך כלום? השוחרים אמורים להיות העתודה הפיקודית של חיל האוויר (ואם יצא לך להסתובב בבסיסים של החיל תבין על מה אני מדבר) ולכן אנחנו משחררים חניך לשירות הוא לא איזה חייל מפונק שבא מהבית וקיבל הלם אלא שוחר שמכיר את המסגרת ואינו חווה קשיי הסתגלות לכן הוא גם מתאקלם יותר מהר ובהתאם מתקדם יותר מהר ומבין את המערכת הצבאית דבר שלוקח לחייל בערך חצי שנה - שנה לקלוט.

pure_as_fire

New member
טוב זה וויכוח של עולמי עד

לכן אני יגיב על שני דברים הבגרויות, תשמע לפחות אצלנו בב"ש רק לטכני יש תתוכנית המסויימת שלו בשאר יש בגרויות שברובן הן שונות, כמעט ללא טכנולוגי ותתפלא את עשרות הפעמים שהייתי מטר מהרסר והרב"ט שומע תהוראות שהוא מקבל מחכה שהרסר ילך קצת ואז אומר לי או לחבר שלי לעשות את זה במקומו כי הוא רוצה לנוח המסכן. ואתה יודע מה כשבאתי למסגרת צבאית לא ציפיתי שלנקות יפריע לי ללמוד לבגרות, כיתה ט קיבלתי תעובדה שאני צריך לנקות מלא כי הלימודים שלי קלים ביחס לשל השכבות הגבוהות יותר, חבל שלא אמרו לי שלא שמים על זה במילא כי כמה שזה צבאי, הטכני שכח שהלימודים מבחינתנו באים לפני המסגרת הצבאית בגלל זה קוראים לנו שוחרים ולא חיילים. הוויכוח הזה, בחיים לא נצליח לשנות את הדעות אחד של השני, כי פעם אני הייתי בצד השני של הוויכוח הזה לפני הרבה זמן בהתחלה של הפורום הזה ואני יודע שאתה חושב שאני חושב רק רע על הטכני בגלל שלדעתך אני מאלה שלא הלך להם בטכני, שלא השתלבו, ציונים גרועים ומשמעת חרא, מאלה שקל להם להאשים את הטכני במקום את עצמם, תן את האמת זה מה שעובר לך בראש ולכול מי שקורא תהודעה ולא מכיר אותי נכון?

shimonev

New member
../images/Emo32.gifאני רוצה לשאול אותך משהו

היתה בכלל שוחר בטכני???

2המדריך

New member
לא

אבל אני מכיר המון אנשים שלמדו 5 שנים בטכני והם לא מצטערים על אף רגע (לא מדריכים)

למעלה