ימי אבל

RoieL

New member
תודה על ההזדהות (../images/Emo122.gif) ובכלל../images/Emo13.gif

אנחנו חיים בסרט

אנחנו חושבים שלבייב הוא אדום. אבל אנחנו מרמים את עצמנו. למה שיהיה אדום? בגלל חרדיותו? או בגלל שהוא חולה על אלי ישראלי? הוא בעצמו אמר שהוא לא קנה את מכבי בגלל המחיר. אז מה אתם מתפלאים שלא מעניין אותו מגרשון ואבוקסיס, מה שוה לו להשקיע בשחקנים שתם זמנם, רק בגלל שהם סמלים אדומים? הוא חושב רק על העתיד והוא צודק.. אני כותב זאת כי ראיתי כאן כמה שכותבים שגרשון עושה תרגיל ללבייב, וכמה כותבים שכמה שגרשון ירצה לבייב יתן לו, אז אני רוצה להעמיד אותם על טעותם! תם עידן הסמלים האדומים! זהו עידן הביזנס! מובן?

petertosh

New member
בלי קשר לסמל

תראה לי בלם ישראלי שיכול להחליף אותו,ואם זה זר אז הוא יתפוס משבצת נחוצה אחרת.צריכים אותו מבחינה מקצועית קודם כל.לא מבין בכלל תהודעה שלך,יסתדר יופי אם אתה עוד צהוב משועמם.

גרשון הוא לא רק סמל

הוא אחד הבלמים הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם. השארתו בקבוצה תהרוג 2 ציפורים במכה אחת: מחד- האוהדים יהיו מרוצים שהסמל הגדול שלהם נשאר, ומאידך- גם הקבוצה תרוויח שחקן מצוין. ואני גם לא מסכימה עם מה שכתבת בנוגע ללבייב. אף אחד אינו תמים, וכולנו יודעים שרכישת הקבוצה היא בעיקר מהלך עסקי. יחד עם זאת, יש סיבה שמכל הקבוצות בארצנו הקטנה בחר לבייב דווקא ב'הפועל' והסיבה הזו מפורטת כאן.

petertosh

New member
מי יישמע ארקדי קנה את ביתר

ממניעים אידיאולוגים,אין חיה כזאת כמעט בכדורגל העולמי. מי שחושב שלבייב אדום הוא בטח לא אוהד הפועל.

למעלה