ימין| חדשה כאן!!!שמאל|

דידוש4

New member
ימין| חדשה כאן!!!שמאל|

היי לכולן!! אני עדי אני בת 18 ושבוע מחדרה אני כמוכן מלאה או אם תרצו לקרוא לזה ככה אז שמנה! לא משהו רציני אבל עדיין מידה 46 וכמו כולן גם לי יש בעייה במציאת בגדים.... אבל בעייה קשה! אני שונאת את הבגדים שיש במתאים לי או בעונות.... אם היה לי קשר עם המעצב של הבגדים האלו הייתי רוצחת אותו...... המכנסיים מגיעות לי לחזה והבגדים חסרי פרופורציה!! אני רוצה כמו כולן להתלבש יפה ואופנתי ולא בשקים.... ואני כן רוצה ללבוש צמוג ומכנס שלא מגיע לי לחזה כי אני עדיין צעירה ובכל זאת יפה.... אז לעזעזעל איפה לקנות בגדים?!?! באייץ אנד אוו יש מידי פעם בגדים נורמליים אבל רק מידי פעם! אז אני מוצאת את עצמי מתחילה לאט לאט לקנות בגדי מעצבים אופנתיים וגם יש במידות גדולות אבל המחירים?!? כן...כן....בשמיים!! ואני עדיין לא מיליונרית...!! אז שאנשים יתחילו לעצב בגדים לנשים שמנות או מלאות מעל מידה 44...אבל בגדים שהם לא שק אלא גם צמודים ואופנתיים....כי אנחנו לא צריכות להתבייש במה שאלוהים נתן לנו!! ודרך אגב יש חזיות של טריומף בכל מני צבעים גם בתכלת!! מקווה שתקבלו אותי לפורות שלכם...... עדי!(85 קילו של יופי)

lee_1

New member
אז ככה...

חולצות אני אישית מצאתי כמה נחמדות בעונות... לגביי מכנסיים, את יכולה ללכת לציפי, אבל המכנסיים שם זה בעיקר ליום יום, ולגביי הגובה של המכנסיים- אין יותר נמוך בעולם מציפי

lee_1

New member
חנות למכנסיים...

אף פעם לא שמעת על ציפי סיקסטיז? בכל אופן, את יכולה למצוא את הכתובות ומספרי הטלפון במאמרים של הפורום בציפי יש מלא מכנסיים,בכל המידות (עד 56 אם אני לא טועה), מלא צבעים וכל מיני כאלה....כל המכנסיים בגזרה מאוד נמוכה, וזה בהחלט חנות לצעירות המחירים מאוד מאוד זולים 70-100 ש"ח בערך הבעיה היא שהאיכות לא ממש בשמיים

DREAM111

New member
היי דידוש ברוכה המצטרפת

איזו שאלה בוודאי שנקבלך ונקבלך בשמחה. לגבי הטענה שלך את לא היחידה ולצערנו עדיין יש הרבה מעצבים שלא מבינים שאומנם אנחנו גדולות אבל אנחנו עדיין אוהבות להיראות טוב סקסיות ונשיות.

madam pompadour

New member
על כזאת חוצפה עוד לא שמעתי../images/Emo3.gif

גם דנדשה...
גם צעירה...
גם רזה...
אבל תמונה חדשה היא לא טורחת לצרף...
אחחחחה..הצעירות של ימינו זה לא מה שהיה פעם

sigalit33

New member
../images/Emo22.gifלמה סתם../images/Emo35.gif

דווקא העלתה תמונה ואפילו תמונה מקסימה... ברוכה הבאה דידוש!

א ו ר3

New member
דידוש!!! ../images/Emo24.gif

גם אני בת 18, 12 קילו פחות ממך אבל גם לי יש קצת בעיה למצוא בגדים... החנויות העיקריות שאני קונה בהן ואני ממליצה לך עליהן זה פוקס (זה לא נכון שאומרים שיש להם רק מידות קטנות, יש להם מלא מידות וכל מני בגדים..), תמנון>חנות מעולה, את יכולה למצוא שם כמעט כל בגד והבגדים שלהם מאוד נוחים ויפים, משביר > יש שם מגוון ממש גדול, לכי לבדוק.. ג'אמפ> אמנם קצת יקר, אבל אחלה בגדים , לורד קיטצ'> לא כ"כ יקר, מהקולקציית קיץ שלהם אני טיפה סולדת אבל זה תלוי בטעמך האישי...! ומה עוד? אני תמיד קונה מכנסיים ב"ציפי סיקסטיז" הם הכי נוחות לי. תגידי גם איפה את גרה זה יעזור לי לייעץ לך... ואם יש לך אייסיקיו תכתבי לי ת'מספר!!

ברוכה הבאה !../images/Emo39.gif

אם את לא אוהבת את הסגנון של מתאים לי ועונות את יכולה לבדוק את הסחורה של ג'אמפ יש להם לפעמיים סגנון די צעיר שאולי תאהבי.

למעלה