כנראה שבזכות ההודעה הזאת ודומיה
בחורים רבים יצטרפו לה.ל.ל. למשל אני, שמעתי מפה לאוזן שהלל מחלקים זונות (שהן אגב עולות ללא רשיון שנסחטות ע"י ה.ל.ל. לעבוד ללא תמורה) והחלטתי לפנות אליהם כחלק מתוכנית אימנים בהדרכת החתנים אוטודידקטית, וכך אלמד את רזי המיטה ללא תשלום אתנן חלילה וחס. התקשרתי אליהם וקיבלתי תשובה שלפני גיל שמונה עשרה זו בעייה (תיארתי לעצמי שתהיה בעיה של אונס קטין). חיכיתי חודש עד, ואמרו לי להגיע למפגש בבית מאפה בתל אביב. חייכתי. אם הם רוצים לפרש זונה כמוכרת מזונות (כהסבר בחיידר) שיפרשו. אני מגיע בחשאי לכתובת הסודית שנמסרה לי ואני רואה שישבות שם המון בנות שכנראה הן הזונות של ה.ל.ל. (הנחתי שהן כאלו כי ראו להם את המרפק כשהם הרימו את היד וחלקן אפילו את הכתף ממש). ניגשתי לשולחן שישב בו סרסור מזוקן בשם בני עם חיוך על הפנים שהתחיל לנהל איתי "שיחת חימום" לפני שאגש לעיניינים. מה נשמע? מה קורה? איך המצב עם המשפחה? השאלות הרגילות. ניהלנו שיחה רגילה איזו חצי שעה, ואז... הפלא ופלא. הוא לא הציע לי לא זונה ואפילו לא השחיל לי חוברת פורנו לתיק. הזדעזעתי לרגע וכמעט ברחתי, אבל החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס. לאט לאט הכרתי עוד חבר'ה בה.ל.ל. והכרתי שבני הוא אדם נפלא ביותר שסרסור זו המילה הכי מוזרה לתאר אותו. אבל אני עדיין מחכה לחבילה עטופה שתגיע לי הביתה, עם זונה יפה ומוקפלת בפנים עם הקדשה אישית מה.ל.ל. . אני מקווה שלא אתאכזב, בינתיים ה.ל.ל. עמדו בכל הציפיות שהיו לי מהם. הכרזה: תבואו לה.ל.ל., יש אורגיות ביום כיפור!!!