ימזוהמים

אתה מבלבל בין שני דברים

גזיזת פאות במרתף עשו הבריונים החרדים של הרב הראשי לישראל עמר. לאחד שהעז לאהוב את בתו של הרב. אחי אתה מסכן. רחמי עליך. אבל אתה לא אשם. זה מה שהאכילה אותך מכונת התעמולה החרדית. תפתח את העינים לפני שיהיה מאוחר.

R a c h e

New member
כבר המון זמן לא שמעתי על משומדים../images/Emo6.gif

והיצר הרע של הדוסים כל-כך חזק עד שכל "חילוניה חשופה" מעמידה לא את ה***, איך שאני אוהבת אותם

בכרמלית

או אולי ברשה"י. הזיכרון בימים אלו אינו משהו... אני מתחיל כבר לשכוח.

למה אתה בנזונה

וסתם בקטנה אני אגלה לך סוד של מבוגרים. לא צריך לבקש רשות על כל דבר שאתה עושה. ואל תהייה מזוזה זה סתם דבר דבילי.

Epignosis

New member
כנראה שבזכות ההודעה הזאת ודומיה

בחורים רבים יצטרפו לה.ל.ל. למשל אני, שמעתי מפה לאוזן שהלל מחלקים זונות (שהן אגב עולות ללא רשיון שנסחטות ע"י ה.ל.ל. לעבוד ללא תמורה) והחלטתי לפנות אליהם כחלק מתוכנית אימנים בהדרכת החתנים אוטודידקטית, וכך אלמד את רזי המיטה ללא תשלום אתנן חלילה וחס. התקשרתי אליהם וקיבלתי תשובה שלפני גיל שמונה עשרה זו בעייה (תיארתי לעצמי שתהיה בעיה של אונס קטין). חיכיתי חודש עד, ואמרו לי להגיע למפגש בבית מאפה בתל אביב. חייכתי. אם הם רוצים לפרש זונה כמוכרת מזונות (כהסבר בחיידר) שיפרשו. אני מגיע בחשאי לכתובת הסודית שנמסרה לי ואני רואה שישבות שם המון בנות שכנראה הן הזונות של ה.ל.ל. (הנחתי שהן כאלו כי ראו להם את המרפק כשהם הרימו את היד וחלקן אפילו את הכתף ממש). ניגשתי לשולחן שישב בו סרסור מזוקן בשם בני עם חיוך על הפנים שהתחיל לנהל איתי "שיחת חימום" לפני שאגש לעיניינים. מה נשמע? מה קורה? איך המצב עם המשפחה? השאלות הרגילות. ניהלנו שיחה רגילה איזו חצי שעה, ואז... הפלא ופלא. הוא לא הציע לי לא זונה ואפילו לא השחיל לי חוברת פורנו לתיק. הזדעזעתי לרגע וכמעט ברחתי, אבל החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס. לאט לאט הכרתי עוד חבר'ה בה.ל.ל. והכרתי שבני הוא אדם נפלא ביותר שסרסור זו המילה הכי מוזרה לתאר אותו. אבל אני עדיין מחכה לחבילה עטופה שתגיע לי הביתה, עם זונה יפה ומוקפלת בפנים עם הקדשה אישית מה.ל.ל. . אני מקווה שלא אתאכזב, בינתיים ה.ל.ל. עמדו בכל הציפיות שהיו לי מהם. הכרזה: תבואו לה.ל.ל., יש אורגיות ביום כיפור!!!

חיים 1990

New member
כנראה שרק בזכות הודעות כאלו ודומיה

רואים אותך בפורום. למה אתה לא מגיש תלונה שלא שלחו לך את המבוקשת?

חיים 1990

New member
עם מי?

אתה יודע משהו מבפנים שאני לא יודע? אולי שלחו ולא הייתי בבית, או אולי אבא שלי קיבל אותה במקומי. בכ``א אני דורש שיתאמו איתי ליפני ששולחים שוב.

aviroz81

New member
חרמן מחפש זונות?

כנראה שהלל לא הכתובת בשבילך אולי בשטיבלעך אתה יכול לפנטז על זה בקיצור הלל זו עמותה רצינית שעוזרת ליוצאים רציניים אשר צריכים עזרה במגוון תחומים היא לא משכנעת אף אחד לצאת בשאלה זה עניין והחלטה אישית של כל אחד היא מסייעת לזקוקים אני תוהה מדוע אתה ראוי להתייחסות בכלל?? דרך אגב הלל כותבים בלי יוד וד"ל

דלקת הפוביופלורוליזציה מכה בך

אחי אני מממן לך זונה העיקר שתשאר חרדי... חוצמזה אין כזה דבר בהילל אני יצאתי בלי זונה ... איך הגעת לפה? אולי מישהי אמרה לך ?

דלקת הפוביופלורוליזציה מכה בך

אחי אני מממן לך זונה העיקר שתשאר חרדי... חוצמזה אין כזה דבר בהילל אני יצאתי בלי זונה ... איך הגעת לפה? אולי מישהי אמרה לך ?

למעלה