ימזוהמים

ימזוהמים

באיזה רשות הילל חוטפת חרדים ועושה אותם חילונים? מי נתן להם רשות? יש לי חבר שהם שכנעו אותו בזונה שיצא בשאלה!!!

מי מהמנהלים אישר את ההודעה הזו?

מה הוא חושב על האינטלגנציה שלנו? מה הוא חושב על הפורום? מה הוא חושב לעצמו, באופן כללי? למה? בשם האלוהים האחד והיחיד. מצד שני יש בהודעה הזו נחמא פורתא עבור אבזץ, שמיום עומדו על דעתו ועומדו בכלל, מקונן על הזונות ועל הזבחים, על מעילי העור ומזוודות הכסף, על הטיסות לוותיקן ועל הסנדוויצים עם הנקניק הלבן, ובכלל על כל אותן ההבטחות שהחרדים מבטיחים בשם הל"ל לכל יוצא בשאלה. הנה שרוליק, להזדעזעי ירושלים יש חבר שהל"ל שכנעו אותו בזונה. מסר בדרך, הזדעזעי. אני חייבת לדעת מי המלווה של חבר שלך.

אכן, נראה לי שפספסתי משהו

אולי זה בגלל שאמרתי למלוה שלי שאני רוצה רק בלונדינית?

uri80

New member
אני אישרתי.

למה? כי באופן כללי אני מאמין שהמצב הטבעי הוא שכל אחד יכול לכתוב בפורום בדיוק כמו פורומים שלא סובלים מהמופרעים הנ"ל. הייתי שמח להיפטר מהניטור. הניטור לא נועד להוות צנזורה אלא למנוע ממחב"תים ושאר יצורים להציף את הפורום בהגיגיהם הנעלים. אם אתחיל לצנזר כל הודעה שלא מוצאת חן בעיני, היכן זה יפסק? יש בעייתיות ביכולת של המנהלים למנוע כתיבת הודעות מאנשים, ולדעתי הפגיעה הזו צריכה להיות מינימלית ככל האפשר. זה בגדול מה שאני חושב על הפורום. חוץ מזה, מטווח מדי פעם זה כיף.

מה??

בשביל מי יועדו הניטורים אם לא בשביל- "באיזה רשות הילל חוטפת חרדים .... יש לי חבר שהם שכנעו אותו בזונה שיצא בשאלה!!!" ??? תגיד שזה כיף וזהו. גם יהודה המכבי שכתב את זה בטח חושב ככה.

uri80

New member
אם הוא יציף, הוא יחסם.

אם ימשיך להשתמש בשפתו הנהדרת הוא יחסם. בקיצור, לא מתים מהודעה מבדרת אחת או שתיים חוץ מזה, רשמתי כבר למעלה שזה כיף, לא?

הלל חוטפת חרדים?? חחח

אם ככה אז גם `ערכים`, `שופר` ו`צוהר` ``חוטפים`` חילונים..... והופכים אותם לדוסים. הלל, `תחטפו` גם אותי! בבקשה! אני אפילו לא יתלונן על חטיפה..... (-;

חיים 1990

New member
אולי תוכל לעזור לי?

אני רואה שאתה מבין בחטיפות והמרות דת בע``כ. אולי תפנה אותי למיסיונרים שנותנים כסף למי שממיר את דתו. כדאי לך אני יתן לך אחוזים. לצערי אני לא יכול להנאות מהשירותי חטיפה והזונות של הל``ל מפאת גילי.

בזונה? או עם זונה?

כי אם זה "בזונה", אני משער שמדובר בזונה ממש גדולה עם תכולת שני אנשים לפחות (המשכנע והמשוכנע -לבסוף). אולי כוונתך היתה עם זונה. מנסה לדמיין את צורת השכנוע: זונה: 200 ש"ח - שקל לא פחות. לא מוצצת. חרדי: בורך השם, יש לנו תיירע קדושה, אסור אפילו להסתכל אצלייך בדדים. זונה: ילללה, תביא 150, סיבוב אחד. חרדי: היצרוע היום אומר לו עשה כך, מחר עשה כך, גירי בעיני דשטן. זונה: כוס אמך. אז שני סיבובים ב - 150. אתה יודע מה? בשבילך - 120 + מציצה חופשי. חרדי: מי לנו גודויל מיויסף הצדיק שהיה עוימד... זונה: חמישים ש"ח. כל הלילה. כולל אנאלי. חרדי: יללה את, כמה את מדברת. תתפשטי כבר, יא שרמוטה. אגב, סתם שתדע, לפי דיווחי הזונות רוב הקליינטים שלהם הם חרדים (וערבים ופועלים זרים) כך שזה די מוזר לשכנע חרדי להיות חילוני ולקבל פרס שדי שייך לחרדים בעיקר...

whitewidow

New member
חבר, אתה צודק!

חוצפה שכזו! לדעתי החבר שלך לא היה משתכנע אילולא הסמים הקשים שהזריקו לו בעל כורחו קודם לכן, ואילולא המיליון דולר שהל"ל הפקידו לו בחשבון. החוצפה של הל"ל עוברת כל גבול!!! רגע, אני חושבת ששמעתי אותו זועק זעקות אימה, הוא בכלל התנגד והם כבלו אותו בשלשלאות במרתף חשוך בלי חלונות. לא חשבתי להזמין משטרה. לדעתי המשטרה משתפת איתם פעולה. גם השב"כ. כל הרשע הזה מתנהל בחסות הממשלה הכופרת. אתה בא להפגנה נגד אולמרט ביום חמישי?

הילל מעונינת להעביר לשמד כמה שיותר

נשמות ולכן היא פועלת בעורמה וכביכול לא מתוך מיסיונריות זה כלפי חוץ במציאות אני לא יודע כמה זונות יש לה במלאי אבל שמעתי על 2 מקרים (מקרה אחד אני מכיר) שהיה בחור שאיזה חילוניה חשופה עמדה ליד הישיבה שלו וכשיצא אמרה לו בוא רגע ואז פתחה את התחת שלה ואמרה אם אתה יוצא בשאלה הז*** שלך פה, (הבחור אמר שאין מה לדבר לבסוף אמרה לו אוקיי בוא איתי סתם הבחור התמים לא עמד בפיתוי והלך איתה היא הכניסה אותו לרכב לקחה אותו למרתף שם גזזו לו את הפיאות ואיימו עליו שאם יפתח את פיו הם יפתחו לו את הראש והתחילו במסע שכנוע שלבסוף הבחור יצא משם כופר. עם כל מה שזה נשמע דמיוני זה המציאות בשטח.

למעלה