ים נאחס...

baz22

New member
ים נאחס...

אתמול 0ולפני שבוע גם) יצאנו לדייג ברידינג, 4 חכות במיים עם ריג משקולות רגיל,8 קרסים עם סבידה ולא יצא כלום...

ניסיתי עוד שיטה של מצוף גדול שמחובר לו חוט של מטר וחצי כדי שהפתיון ירחף במים,שוב עם סבידה טרייה וכלום! 4 וחצי שעות במים לא היו נגיסות ולא הרגשנו כלום.

מישהו יכול להסביר למה והאם זה מצב שיעבור או שזה המצב ל הדיג בארץ?

אני ז'ירז'רתי ברידינג יום שישי

יצא ל לתפוס מה שנראה לי כמו לוקוס נחמד הבאתי אותו עד לסלעים, לצערי הרב רשת לא הייתה לי ובסלעים הוא התחיל להשתולל והחוט נקרע....
יום עסל יום בסל, אבל דגים יש רק הם מחזה קצת נדיר יותר

הים לא נאחס בכלל , זה לא מכונה אוטומתית

מכניסים שקל יוצא דג , יש לו חוקים משלו .
תלמד להיות דייג
תלמד את המשמעות של המונח דייג .
ים זה לא רק להחזיק מקל ביד ולזרוק דברים לרחוק , ולא מתפקידו להביא אותך על סיפוקך ולרצות אותך מתי שלך מתחשק .
ים זה הרבה מעבר , יש לו חיים משלו , קיום משלו , זה עולם ומלואו עם חוקי טבע משלו .

נאחס הוא בטח לא , אבל נאחסים לא יבינו לעולם מהו הים .

baz22

New member
טוב שלא..

אתה בכלל מכיר אותי שאתה מרשה לעצמך לרשום מה מספק אותי ומה לא ואם אני יודע את המשמעות של דיג? מי אתה?? אלן דלון?
אז קודם כל תרגע, אני דג בים,בצלילה,מהחוף,בברכות ,פליי פישינג , על חי , מסירות ובחו"ל כבר 18 שנה בערך, יודע מה זה דייג לא פחות טוב מכל אחד אחר וכן, חלק מהסיפוק זה להוציא דגים שהולכים לדוג.
אני דג בחו"ל המון- אוסטרליה, הונג קונג, ניו זילנד אירופה וכל מדינה שיוצא לי לטוס אליה , אז כן אני יודע מה זה לדוג ומה זה סיפוק מדייג
מה ששאלתי בהודעה שלי הוא למה עכשיו בתקופה הזאת אין שום דגים בדייג מהחוף. לא רק לי , אלא לכל מי שמנסה לדוג איתי בים.
אם אין לך תשובה לשאלה הזאת, תן לאנשים שמבינים את הים לענות.
תודה

דבריך מוכיחים רק דבר אחד .

שהמטרה שלך הוא דגים בכל מחיר , לכן אתה מנסה בכל דרך אפשרית .

האם ניסית כבר את שיטת דוכני הדגים ביפו ? שם יש הכל מכל טוב , בלי מאמץ ובלי נאחס . מה איכפת לך , ממילא לא צריך לדעת הרבה על הים , מישהו כבר עשה את העבודה במקומך , רק שלם וקח .

baz22

New member
אם המטרה שלך בדיג היא לא להוציא דגים

אז למה אתה שם קרסים ופתיון על החוט שלך?
אז אתה מאלה שהולכים לדוג רק עם משקולת בקצה. הבנתי.
תעשה חיים.....

aa313

New member
התקיפות ( אצלי לפחות )

באו טרום זריחה
בעיקר טרולוסים של 200 עד 400 גר'
אחרי זריחה - יובש

למעלה