ים ירוק

ישי66

New member
ים ירוק

ניסיתי את מזלי בחוף סידני אלי בהרצליה,האמתי בידיעה שהסיכויים מאוד קטנים לתפיסה ים פלטה אפס רוח ים צלול לגמרי. בכול מקרה הגעתי לחוף ואני רואה שהמים ירוקים לגמרי!!כאילו סוג של אצה שגדלה בחוף ,מאוד מוזר!! משהו יודע למה??? וכמובן חוץ מלהשאיר שני דמויים שנתקעו בסלע חזרתי הביתה בידיים ריקות!!אבל לעת עתה נשברה הדודה לים וזה מה שחשוב !! בטח תוך יום או יומיים ברגע שיעלה הים אחפש שוב לברקים...

cpt hook

New member
הכתם הצהוב

יש שם באיזור כתם צהבהב מסתורי ולא ברור כבר כמה שנים, דובר עליו בתקשורת מספר פעמים, הסברה היא שזה קשור לזיהום הקרקע של מפעל תע"ש ששכן שם.

cpt hook

New member
הכתם הצהוב

יש שם כבר כמה שנים כתם צהוב ולא ברור במים, דובר על זה בתקשורת מספר פעמים, אחת הסברות היא שזה קשור לזיהום הקרקע ממפעל תע"ש ששכן מעל.

shragam

New member
הצבע המוזר של המים והריח באותו מקום זו תופעה

ידועה. אני משתדל לא לדוג באזורים האלו אלא הולך יותר לריפים צפונה. האזור ידוע גם כמלכודת לדמויים
וצריך לדעת היכן לזרוק ומה העומק. לפי זה יש לבחור את הדמויים

KarahaNa1

New member
היי. בגדול לא כדאי

לצאת לזרזר בים פלטה... הסיכויים מאוד מאוד נמוכים. אולי שווה רק לנסות לבורי, שפיצים וכו' הגעתי למסקנה הזאת לאחר עשרות נסיונות. אם יש למישהו תובנות אחרות בעניין, אשמח לשמוע!

shragam

New member
ניתן להוציא קלמרי במקומות הטובים גם במשך היום

ניתן לפעמים אפילו לראות את הלהקות שלהם.

ישי66

New member
קלמרי

זה טוב לדעת,לא תמיד תופסים דגים וקלמרי או סבידה נחמד להוציא. יש חוף באזור השרון/מרכז שהוא מומלץ יותר לדייג קלמרי?

danyyrs

New member
הצבע הצהוב הוא סימן וזכר

לגופרית ששימשה את מפעל התעשיה הצבאית לייצור רימוני עשן ושאר מרעין בישין. הגופרית רעילה לאדם ולחי ואני מדיר רגליי מהסביבה הזאת.

danyyrs

New member
בים פלטה ומים צלולים

אני לא מריץ דמויים על המים, נדיר שהטורפים ימצאו בתנאים אלה. תתאים את הדמויים לסביבה ולתנאי הים, בים גבוה ועובד וסלעים הנמצאים עמוק במים תעבוד עם דמויים שיורדים לעומק. בשפל ובסביבה רדודה כאשר סלעים קרובים לפני המים תעבוד עם דמויים שיורדים מעט מאוד ואפשר לגוון עם כלבים, פופרים קטנים ופנסילים. הצבע הצהוב במקום הוא שריד וזכר לגופרית ששימשה את מפעל תע"ש בעבר לייצור רימוני עשן ושאר מרעין בישין. הגופרית רעילה לאדם ולחי ואני מדיר רגליי מקטע החוף הזה.

למעלה